پاسخ : واگذاری بخش هاستینگ سایت
به نظر بنده هم ارزش گذاشتن وقت رو نداره اینگونه کا استارتر شرایط رو گفتند.
با تشکر از همه دوستان مهربان و عزیزم که با بنده کم تجربه ، همفکری کردند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
آهان الان متوجه شدم!
این موارد اصلا درست نیست و هیچ سنخیتی با منطق تجارت نداره!
در هر صورت موفق باشند.
درخواست شراکت با یک دوست و اقدام به حمایت وی ، جهت ورود به حوزه هاستینگ را داشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adenaweb
دوست عزیزمون میگن که روی این ساب دامین ما کارکنیم از،صفر برای ایشون !!!
مشتری.ندارند! در ازای تبلیغ در سایتشون با 140 بازدید،در روز به زور..
برای فقط بنده نه . در مرحله اول ، بنده به عنوان حامی ، وارد خواهم شد . و وقتی کار به مراحل متعادلی رسید ، به عنوان یک دوست و شریک ، با هم صحبت خواهیم نمود و در نهایت در صورت رضایت شما ، اقدام خواهیم نمود.
اما در مورد تبلیغ در سایت هم بگم که در آینده ، موفقیت خوبی خواهد داشت . و اینکه این تبلیغ تا زمان حمایت ما ، به رایگان قرار خواهد گرفت.
در کل ، دوستی که می خواهد در آینده به عنوان شریک با بنده کار کند ، بنده از استارت تا " اقدام در زمان تعادل" ، حمایت خود را خواهم داشت.
تشکر دوست عزیز
سلام من میتونم همکاری کنم به قول خودتون تا دو سال رایگان در نظر میگیرید مشکلی ندارم.
نحوه دریافت برام ارسال کنید
اگه بتونید رو ساب دامنه خودم بزنید خیلی خوب میشه.
منتظریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad13and11
سلام من میتونم همکاری کنم به قول خودتون تا دو سال رایگان در نظر میگیرید مشکلی ندارم.
نحوه دریافت برام ارسال کنید
اگه بتونید رو ساب دامنه خودم بزنید خیلی خوب میشه.
منتظریم
دوست عزیز ، تشکر از پاسخ شما
ولی بايد تحت ساب دامنه Hyper در Hyper.itm7.com باشد. دلیلش هم واضحه . اگه به تیتر تاپيک توجه فرمایید.
چند سایت رو میزبانی میکنید؟
شرایط رو پ.خ کنید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
چند سایت رو میزبانی میکنید؟
شرایط رو پ.خ کنید لطفا
0 سایت رو میزبانی می کنیم.
اگر پاسخ های این تاپيک را مطالعه نموده باشید ، می بینید این بنده می خواهم به حوزه هاستینگ وارد شوم . ولی تفاوت در این هست که این کار با یک دوست و شریک ، آغاز خواهد شد. به این صورت که ابتدا به عنوان حامی آغاز و سپس به عنوان شریک اقدام خواهیم نمود.
تشکر از پاسختان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
name3
0 سایت رو میزبانی می کنیم.
اگر پاسخ های این تاپيک را مطالعه نموده باشید ، می بینید این بنده می خواهم به حوزه هاستینگ وارد شوم . ولی تفاوت در این هست که این کار با یک دوست و شریک ، آغاز خواهد شد. به این صورت که ابتدا به عنوان حامی آغاز و سپس به عنوان شریک اقدام خواهیم نمود.
تشکر از پاسختان
بله من اشتباه متوجه شدم بخاطر عنوان تاپیک
چون ما دنبال شرکتهایی که توان نگهداری سرور و مشتریاشون رو ندارن هستیم که سرورشونو (در واقع میزبانی مشتریهاشونو) خریداری کنیم و منتقل کنیم به سرور نور وب
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
بله من اشتباه متوجه شدم بخاطر عنوان تاپیک
چون ما دنبال شرکتهایی که توان نگهداری سرور و مشتریاشون رو ندارن هستیم که سرورشونو (در واقع میزبانی مشتریهاشونو) خریداری کنیم و منتقل کنیم به
سرور نور وب
با تشکر
تایید میشوند درصورتی که دوست عزیزی قصد واگذاری هاستینگ خود را دارد ما مایل به خرید هاستینگ مورد نظر را داریم باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
تایید میشوند درصورتی که دوست عزیزی قصد واگذاری هاستینگ خود را دارد ما مایل به خرید هاستینگ مورد نظر را داریم باتشکر
*دوستان عزیز ، لطفاً قبل از ارسال پاسخ در انجمن ، پاسخ های قبلی را بطور دقیق مطالعه فرمایند