پاسخ : اینستاگرام هم ***** شد!
من که بدون چیزشکن اصلاً وارد اینترنت نمیشم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
اینستاگرام هم ***** شد!
اینستاگرام یکی از وب سایتها و اپلیکیشهانی محبوب ومعروف اشتراک گذاری تصاویر و ویدئو نیز از ساعات بامداد 1 شنبه بصورت کامل در ISP های سراسر کشور ***** شد.
امیدواریم در روزها و ماههای آینده ارسال SMS ، برقراری تماس تلفن و استفاده از آب و گاز و اکسیژن مشمول *****ینگ نشود!
روز خوبی داشته باشید
علیرضا درودگری هزاوه
ناشکری کردی الان مای کامپیوتریتو ***** می کنن :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
لباس شویی رو خودت روشن میکنی ؟ :-o
نه نه نه نه :دی
شما به ماشین لباس شویی دست نمیزنی
دروغ که نگفت البته
باز میشه ولی ما که گوشیمونو رووت نکردیم چ کنیم ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
نه نه نه نه :دی
شما به ماشین لباس شویی دست نمیزنی
دروغ که نگفت البته
باز میشه ولی ما که گوشیمونو رووت نکردیم چ کنیم ؟!
یک ماهه 4 تومن . چی ؟ بازم لباسشویی ؟
جالبه!
نقل قول:
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: دامنه اصلی اینستاگرام ***** نشده است و تنها برخی از صفحات مجرمانه آن ***** شده است.
عبدالصمد خرمآبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در گفتوگو با فارس، با اعلام این خبر گفت: برای ***** دامنه اصلی اینستاگرام هیچ دستوری صادر نشده است.
وی افزود: البته این در حالی است که قبلا دستور ***** چندین صفحه مجرمانه از این سایت توسط کارگروه صادر و اجرا شده است.
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه همچنین درباره ***** شدن سایر نرمافزارهای خارجی شبیه We chat نیز گفت: ***** شدن نرمافزارهای خارجی مشابه WE chat هم در دستور کار کارگروه است.
وی افزود: ***** شدن نرمافزارهای ( Tango، Wiber، Coco، Whats app ) تانگو، وایبر، واتس آپ و کوکو در دستور کارگروه بوده و هنوز هم از دستور خارج نشدهاند.
خرمآبادی تصریح کرد: استنباط من به عنوان دبیر کارگروه این است اگر کارگروه به این نتیجه برسد که نرم افزارهای داخلی مشابه وی چت می توانند نیاز ارتباطی صوتی و تصویری کاربران را برآورده کند کارگروه دستور ***** آنها را هم صادر میکند.
وی افزود: البته این بستگی به نظر اعضای کارگروه دارد و همه اعضای کارگروه باید در این خصوص اظهار نظر کنند.
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصریح کرد: معمولا کشورها اجازه نمیدهند که زیرساخت ارتباطی آنها و بستر ارتباطی شهروندان انها در اختیار عوامل بیگانه باشد چرا که ارتباطات شهروندان حاوی اطلاعاتی است که جمع اوری و تحلیل آنها توسط بیگانگان میتواند ضررهای جبران ناپذیری برای کشور به دنبال داشته باشد.
خرمآبادی گفت: کارگروه تعیین مصادیق نیز در تصیمگیریها خود این ملاحضات را مد نظر قرار میدهد.
سیاست بسیار خوبی هست برای کنترل مردم!
Wechat ملی لابد اسمش میخواد بشه ذولفقار چت :دی
صبر کنید و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
اینستاگرام هم ***** شد!
اینستاگرام یکی از وب سایتها و اپلیکیشهانی محبوب ومعروف اشتراک گذاری تصاویر و ویدئو نیز از ساعات بامداد 1 شنبه بصورت کامل در ISP های سراسر کشور ***** شد.
امیدواریم در روزها و ماههای آینده ارسال SMS ، برقراری تماس تلفن و استفاده از آب و گاز و اکسیژن مشمول *****ینگ نشود!
روز خوبی داشته باشید
علیرضا درودگری هزاوه
این مطلب به دروغ دیروز اعلام شد الان همه تست کنید میشه برید تو سایت. اخبارتم مثل هاستهایی که میفروشی کشک ها داداش:65:
من که باز می کنم راحت میاد مشکلیم نداره بر فرض ***** شد حیات از ما سلب شد؟ :106:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webna
این مطلب به دروغ دیروز اعلام شد الان همه تست کنید میشه برید تو سایت. اخبارتم مثل هاستهایی که میفروشی کشک ها داداش:65:
نظر لطف شما به تیم ماست دوست گرامی
خبر گذاری تابناک و چند خبر گذاری دیگر این خبر رو منتشر کردند
با کمی سرچ میتوانید به این موضوع پی ببرید !
بله النا رفع ***** شده ومشکلی نیست
روز خوبی داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
نظر لطف شما به تیم ماست دوست گرامی
خبر گذاری تابناک و چند خبر گذاری دیگر این خبر رو منتشر کردند
با کمی سرچ میتوانید به این موضوع پی ببرید !
بله النا رفع ***** شده ومشکلی نیست
روز خوبی داشته باشید
قبولت دارم داش / تاییدی :)