پاسخ : نظر شما در باره پی پاد پاسارگاد چیه ؟
پسر خوب متن منو دقیق بونی توضیح دادم!
شما فردا دمات بخوای بگیری! مثلا حسابت هک شده یا کارتت گم شده یا پسروردت یادت رفته و... اگر بانکت سامان باشه باس از این ور شهر بری اون ور شهر تا کلی بگردی تا یه شعبه پیا کنی! شهر ما کلا 2 تا شعبه مرکز شهر دارن فقط!
ولی ملی و ملت سر هر خیابونی بری موجود است!
بوای حساب جاری بگیری با همین درگاه پرداخت تو ملی و ملت بهت میدن و اعتبار داره اما تو سامان بگیری کسی تو بازار چکتو قبول نمیکنه به علت کمی شعبه و. ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vebc
پسر خوب متن منو دقیق بونی توضیح دادم!
شما فردا دمات بخوای بگیری! مثلا حسابت هک شده یا کارتت گم شده یا پسروردت یادت رفته و... اگر بانکت سامان باشه باس از این ور شهر بری اون ور شهر تا کلی بگردی تا یه شعبه پیا کنی! شهر ما کلا 2 تا شعبه مرکز شهر دارن فقط!
ولی ملی و ملت سر هر خیابونی بری موجود است!
بوای حساب جاری بگیری با همین درگاه پرداخت تو ملی و ملت بهت میدن و اعتبار داره اما تو سامان بگیری کسی تو بازار چکتو قبول نمیکنه به علت کمی شعبه و. ..
خب "حسابت هک شده یا کارتت گم شده یا پسروردت یادت رفته و ..." باز این چه ربطی به درگاه بانکی داره ؟
شما واقعا نمیدونی یا خودتو زدی به اون راه؟
شما برو اصلا از بانک دی و یا شهر بگیر :)
اونیکه عقلش میرسه خودش میفهمه الکی بحث رو ادامه نده دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vebc
عمو جون برو الان وقت درس و مشقاته، برو برو الان وقتش نیست بیای اینجا نزدیک امتحاناتتم هست.
بچه خوبی باش میای اینجا مودب باشی فکر نکنی همه رفیقای مدرست هستن همه جوره صحبت کنی
با این نحوه برخوردت معلومه کی وقت درس و مشقاشه :)
بعید میدونم 15 سال بیشتر داشته باشی :)
ادب نداشته خانوادگی تو به بقیه نشون نده
مگه من توهین کردم که دهنتو باز میکنی:)
یه بار این متنی که از اون کلت میاد بیرون رو بخون متوجه میشی توهین هست یا نه
نقل قول:
بابت این حرفت "ادب نداشته خانوادگی تو به بقیه نشون نده" یا معذرت خواهی کن یا یه جور دیگه باهات صحبت می کنم (پستی رو که زدی ادیت نکن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vebc
سلام
منظور ایشون این بود که وقتی از جایی درگاه گرفتی به همون نسبت گردش حسابت میره بالا
حالا اونایی که بازارین مسلما به دستگاه پوز و دسته چک و.. نیاز دارن چون برخی بانکها شعباتشون کمه یا در شهر خاصی شعبه دارن باید در همون شهر کسی را آشنا داشته باشین تا بهت دسته چک و وام .. بدن..
تغییر رمز و عملیاتی که نیاز به مراجعه به شعبه مربوطه نیز دارد باید در نظر گرفت......
ولی اگر هدف فقط استفاده از درگاه همون بانک است زیاد فرقی نمی کنه شعبه چقدر باهاتون فاصله داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
منظور ایشون این بود که وقتی از جایی درگاه گرفتی به همون نسبت گردش حسابت میره بالا
حالا اونایی که بازارین مسلما به دستگاه پوز و دسته چک و.. نیاز دارن چون برخی بانکها شعباتشون کمه یا در شهر خاصی شعبه دارن باید در همون شهر کسی را آشنا داشته باشین تا بهت دسته چک و وام .. بدن..
تغییر رمز و عملیاتی که نیاز به مراجعه به شعبه مربوطه نیز دارد باید در نظر گرفت......
ولی اگر هدف فقط استفاده از درگاه همون بانک است زیاد فرقی نمی کنه شعبه چقدر باهاتون فاصله داشته باشه.
با تشکر از شما دوست عزیز Jahan Pay Co
خب این نظر شما ثابت میکنه که حرف من راجع عقل و شعور چیه!
درضمین این اقا از عصری صد بار بهم پیامک فش زده و تماس تهدید امیز که برو نظرتو پاک کن!
من فردا میرم مخابرات و موضوع رو قانونی روشن میکنم که ایشون چه جور بدون افتادن شماره تماس میگیره! و شده از مخابرات هم شکایت میکنم تا یا باید پیداش کنه طرف رو یا خسارت بده
در صورت نیاز با دراوردن ای پی های ثبت شده ایشون با یوزر yassale ثابت میکنم که هیچ ادم احمق وحشی حق نداره این جور برخورد کنه!
من از تمسا های مکرر و تهدید امیز ایشون اصلا نمیترسم حالا به گفته خودش که بچه کرمانشاه است!
استارتر محترم. استفاده از درگاه برای شما خوب است و باعث اطمینان مشتری به شما می شود. بیشتر از دیدگاه مشتری مفید است تا از دیدگاه پذیرنده. البته با توجه به اینکه در حال حاضر اکثر درگاه ها در بستر شاپرک فعالیت می کنند و در سیستم شاپرک تراکنش ها به صورت آنی تسویه نمی شود در حال حاضر دیگر آنچنان تفاوتی ندارد برای پذیرنده. اما در گذشته چون تسویه پی پاد دیر انجام می شد . اکر فروشندگان تمایلی به استفاده از آن نداشتند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yassale
عمو جون برو الان وقت درس و مشقاته، برو برو الان وقتش نیست بیای اینجا نزدیک امتحاناتتم هست.
بچه خوبی باش میای اینجا مودب باشی فکر نکنی همه رفیقای مدرست هستن همه جوره صحبت کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yassale
یه بار این متنی که از اون کلت میاد بیرون رو بخون متوجه میشی توهین هست یا نه
بابت این حرفت "ادب نداشته خانوادگی تو به بقیه نشون نده" یا معذرت خواهی کن یا یه جور دیگه باهات صحبت می کنم (پستی رو که زدی ادیت نکن)
دوستان چشمه های از لجبازی یکدیگر همانند مهد کودک می آیند و یا جدیدا خظ و نشان کشیدن برای دیگری و ... متاسفم واقعا جو انجمن به دلیل عدم حضور مدیر فعال خراب شده است !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vebc
با تشکر از شما دوست عزیز Jahan Pay Co
خب این نظر شما ثابت میکنه که حرف من راجع عقل و شعور چیه!
درضمین این اقا از عصری صد بار بهم پیامک فش زده و تماس تهدید امیز که برو نظرتو پاک کن!
من فردا میرم مخابرات و موضوع رو قانونی روشن میکنم که ایشون چه جور بدون افتادن شماره تماس میگیره! و شده از مخابرات هم شکایت میکنم تا یا باید پیداش کنه طرف رو یا خسارت بده
در صورت نیاز با دراوردن ای پی های ثبت شده ایشون با یوزر yassale ثابت میکنم که هیچ ادم احمق وحشی حق نداره این جور برخورد کنه!
من از تمسا های مکرر و تهدید امیز ایشون اصلا نمیترسم حالا به گفته خودش که بچه کرمانشاه است!
من تهدید نکردم حرفی رو که زدم انجام میدم، فحاشی ناموسی که کردید رو جای دیگه ای باید بیای جواب بدی
بنده با ایشون تماس گرفتم و خودم رو معرفی کردم و خواستم ازشون سوال کنم که به چه دلیلی به خانواده بنده بی احترامی کردند
بلافاصله شروع به فحاشی ناموسی کردند.
به هیج عنوان حتی یک پیامک هم برای ایشون ارسال نشده و در حد و اندازه ی شما نیستم که دهنم رو مثل شما باز کنم.
نیفتادن شماره من هم براتون توضیح خواهند داد.
متاسفانه بی توجهی مدیران هم در حدی هست که هیچ اخطاری نمیدن ( یا به بنده یا به ایشون )
بنده هم تا پایان همین تایپیک فقط موضوعی باشه رو مطرح خواهم کرد و دیگه در این انجمن فعالیتی نخواهم داشت.