پاسخ : دنبال یه کار خوب هستم
سلام
آقا هاستینگ بزن. کار خیلی خوبیه.
با تشکر از همه ی عزیزان و به ویژه آقای مجیک وی پی اس
جناب من حرف شما رو کاملا قبول دارم و
معلومه شما آدم عاقلی هستید منتهی منظور من از 2 الی 3 میل برای ماه اول نبود برای ماه های بعد که جا کردم تو کار
در رابطه با اون موضوع سایت هم باید بگم دیگه دوست ندارم خودم چیزی داشنه باشم می خوام جایی کار کنم
با تشکر از دوستمون که گفتن هاستینگ بزن
فروش هاست مثل فروش چوب کبریت (از لحاظ سود )
خیلی شاخ باشی بانک ها باهات قرارا داد می بندن که اونم باس خیلی شاخ باشی و پارتی داشته باشی تازه فقط 50 % تضمین تو کارت هست چون قرار داد بانک ها خیلی گنده تره این حرف هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
با تشکر از همه ی عزیزان و به ویژه آقای مجیک وی پی اس
جناب من حرف شما رو کاملا قبول دارم و
معلومه شما آدم عاقلی هستید منتهی منظور من از 2 الی 3 میل برای ماه اول نبود برای ماه های بعد که جا کردم تو کار
در رابطه با اون موضوع سایت هم باید بگم دیگه دوست ندارم خودم چیزی داشنه باشم می خوام جایی کار کنم
با تشکر از دوستمون که گفتن هاستینگ بزن
فروش هاست مثل فروش چوب کبریت (از لحاظ سود )
خیلی شاخ باشی بانک ها باهات قرارا داد می بندن که اونم باس خیلی شاخ باشی و پارتی داشته باشی تازه فقط 50 % تضمین تو کارت هست چون قرار داد بانک ها خیلی گنده تره این حرف هاست
به نظر بنده هم شما بهترین راه رو انتخاب کردی ...
یه جا کار کنی با حقوق ثابت خیلی بهتر از اینه که هاستینگ داشته باشی نگرانی قیمت دلار - مشکلات سرور - مشکلات مالی - نگرانی اینکه فروش داسته باشی یا نه و...
را داشته باشی.
خیلی کار میتونی بکنی ولی خب کاری که خودت مستقیم با بازار سرو کار داشته باشی با این وضع بازار همیشه استرس خواهی داشت
بهترین کار اینه که در زمینه ی تخصص خودتون مشغول به کار بشی و از خودت این استرس رو دور کنی ، واقعا ارزش داره
تمام حرف های شما درسته منتهی من این تایپیک رو برا همین زدم که یکی تو تخصص خودم بیاد
یه پیشنهاد کاری بده
یک سوال که شما تجربه ی بالایی دارید....
به نظر شما کار هاستینگ هیچ وقت به نتیجه مطلوب و درآمد بالا نمیرسه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
یک سوال که شما تجربه ی بالایی دارید....
به نظر شما کار هاستینگ هیچ وقت به نتیجه مطلوب و درآمد بالا نمیرسه؟!
چرا عزیز میرسه.. ولی در بازار امروزی خیلی سخت شده...
معذرت میخوام قصد جسارت ندارم...
ولی وقتی دوستان عزیزی مثل شما سرویس مجازی ماهانه 9 هزار تومان میده که پول 4 تا پفک نمکی هست با این وضع بنده که میخوام استارت بزنم چند باید سرویس بدم؟
اینجوری که پیش میریم یه چیزی هم دستی میدیم به شمتری همراه با اشانتیون سرور.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
ولی وقتی دوستان عزیزی مثل شما سرویس مجازی ماهانه 9 هزار تومان میده که پول 4 تا پفک نمکی هست با این وضع بنده که میخوام استارت بزنم چند باید سرویس بدم؟
هنوز وضع از این بدتر هم میشه ، ولی خوب خریدار هم اگر کمی فکر و منطق داشته باشه ، همچنین دنبال سرویس با کیفیت باشه اصلآ دنبال چنین سرویسی نمیرن ! به نظر بنده خریدار نباید از اینجور سرویس دهنده ها خرید داشته باشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با سلام و احترام
وقتی تو روزانه هرکس یک سایت هاستینگ میزنه با قیمت پایین کاری جز کاهش قیمت نیست و سودی هم درکار نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
با سلام و احترام
وقتی تو روزانه هرکس یک سایت هاستینگ میزنه با قیمت پایین کاری جز کاهش قیمت نیست و سودی هم درکار نیست
دوست عزیز مطئن باش کسی که سرور میده 9 تومن زود هم سرویس دهندش از بین میره.