پاسخ : یه سوال در مورد کپی رایت Redstation
سلام عزیز من سرور رداستیشن داشتم ovh هم داشتم! البته وی ام ورشون رو داشتم ولی هاستینگ روشون راه انداختم و سایتای زیادی رو ساپورت میکردیم! اینجوری بگم همه اسکریپت ها و............. همه و همه نال بود این یک!کلی هم سایت فیلم او اینجور چیزا بود اصلا کاری نداشت. ولی به اسپم خیلی گیر میده خیلی روی اسپم حساسه برعکس ovh!
البته بگم فکر ایران رو کلا از فکرت خارج کن و وقتت رو تلف نکن قیمتش ۱۰ برابر خارج میشه!
الان می بینی زده سرور اختصاصی زده ۳۰۰ یا ۴۰۰ وقتی میای حساب میکنی و ترافیک محاسبه میکنی و چیزای دیگه میبینی پول یه روزشم نداری بدی!
همون خارج رو راه بنداز رد هم عالیه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aram1376
دانلود فیلم ایرانی که نمیذارم. سریال کره ای رو میگم.
رد استیشن که قیمتش نسبت به سرورها از همه جا بهتر و ارزون تره. خیلی هم سخت افزارای قدرتمندی دارن.
سرورای هلند هم که پورتشون خیلی کمه. اگر هم زیاد باشه قیمتشون خیلیه.
کسی تجربه استفاده از سرورهای رد استیشن رو داره؟
اتفاقا هتزنر به خاطر هارد های فله ای که میده از همه جا بهتر و ارزون تره ( بهترش رو شک دارم ولی ارزونه ! مگر اینکه ترافیک زیادی لازم داشته باشی )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
اتفاقا هتزنر به خاطر هارد های فله ای که میده از همه جا بهتر و ارزون تره ( بهترش رو شک دارم ولی ارزونه ! مگر اینکه ترافیک زیادی لازم داشته باشی )
ولی هزتنر مشکل هارد را در سری های جدید حل کرده و به نظرم مورد عیب هارد مربوط به سرورهای قدیمی این دیتاسنتر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
ولی هزتنر مشکل هارد را در سری های جدید حل کرده و به نظرم مورد عیب هارد مربوط به سرورهای قدیمی این دیتاسنتر هست
متاسفانه از سرور های جدیدش تا حالا استفاده نکردم اما قیمت ها واقعا عالیه . مخصوصا برای سایت های دانلود که نیازمند فضای ذخیره سازی بالا هستن
Hetzner Online AG: Dedicated Server XS13
دیگه بهتر از این ؟ :دی
سلام
کاری ندارن مگر اینکه یکی که صاحب امتباز هست ازت شکایت کنه مثلا شما whmcs نصب کنید بعد خود کمپانی بره ریپورت بده در غیر این صورت کاری باهاتون ندارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aram1376
سلام عرض میکنم خدمت اساتید محترم. خسته نباشید.
یه سوال دارم. اگه سایت دانلود فیلم و سریال بزنم و از سرور های اختصاصی Redstation استفاده کنم، همه ی فیلما و سریالها رو تو اون سرور آپلود کنم و تو سایتم برای دانلود بذارم، آیا این دیتاسنتر به من گیر میده به خاطر قوانین کپی رایت؟ ایشالا اگه بشه سایتم رو تو ایران میزنم تا کاربرای کشورمون بتونن استفاده کنن، اینجوری هم ممکنه گیر بدن؟
کم دردسر ترین دیتاسنتر هست مخصوصا در مورد ابیوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
کاری ندارن مگر اینکه یکی که صاحب امتباز هست ازت شکایت کنه مثلا شما whmcs نصب کنید بعد خود کمپانی بره ریپورت بده در غیر این صورت کاری باهاتون ندارن
به ریپورت کاربران عادی هم رسیدگی میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
دیتاسنتر های هلند در مورد ابیوز بهترن اما هزینه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
والا طی تجربه شخصی که داشتیم هر کاری میکردیم رو رد استیشن هی ابیوز میومد :d
اما هلند ( لیزوب ) جز اتک کاری نداشتند و خیلی کیفیت شبکه خوب و قطعات بروزی داشت
سخت گیری زیادی ندارند و معمولا برای یک سرور مجازی هم قرار هست استفاده کنید احتمال ارسال گزارش ابیوز خیلی کمتر هم میشه