پاسخ : آیا من لزوما نیاز به سرور خارجی دارم یا خیر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
حفظ اسکریپت در حال حاظر خیلی سخته ، ولی اگه یک وی پی اس و یا سرور اختصاصی مدیریت و امن شده از یک شرکت معتبر و خوش سابقه بگیرید ، احتمال سرقت خیلی کم میشه ، ولی باز امنیت 100 درصد نیست و احتمال هک و نفوذ به سایت در هر سروری هست !
حرف شما متین اما در کشوری که مالکیت معنوی برای مردم مفهوم چندانی نداره ترس امثال من از شرکت های ارائه دهنده هاست در ایران خیلی بیشتر از ترسم از هکرهاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afrateam
دوست عزیز!
اگر سایتتون در این زمینه اولین یا جزو اولین هاست نیازی نیست نگران ***یده شدن اسکریپت باشین !
البته نه اینکه روی امنیت از این لحاظ کار نکنید هاا.. اما نیاز هم نیست که اینقدر نگران باشین
وقتی که سایت شما جا افتاد و در این زمینه به عنوان مرجع شناخته شد حتی اگر کسی اسکریپت شمارو ب***ه نمیتونه کار زیادی باهاش بکنه
چندین و چند نفر سعی کردن سایت هایی مانند ایستگاه یا بالاترین یا یوتیوب یا ... بزنن که هیچ کدوم نتونستن مثل اونا پیشرفت کنن
چراکه سایت هایی که اسم بردم تو زمینه فعالیتشون مرجع شدن و 99% کسانی که به خدمات اونا نیاز دارن به همین سایت ها مراجعه میکنن نه سایت های مشابه
بازم یادآوری میکنم منظور من این نیست که برای اسکریپتتون امنیت ایجاد نکنید اما اینهمه حساسیت به خرج دادن بجا نیست...
موفق باشید
تا حدودی با شما موافقم دوست عزیز ولی اگر خودتان هم جای من بودید حاضر نبودید کدی که 8 ماه شبانه روزی براش کار کردید دست کسی بیفته ولو نتونه ازش استفاده کنه
از همفکریت متشکرم دوست عزیز، خیلی در این باره فکر کردم و بالاخره تصمیم گرفتم از شرکت های خارجی استفاده کنم، اگر راهکاری برای رفع مشکل خرید سراغ دارید ممنون ها میشم پیش پام بزارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
سعی کنید از شرکت معتبر تهیه کنید که :
1- معمولا کمتر پیش میاد سرقت اطلاعات انجام بشه
2- در صورت پیشامد این اتفاق بشه شکایت کرد و حق رو گرفت
ولی اگر فامیل یا اقوام یا دوستی در خارج کشور دارین که قابل اعتماده بصورت مستقیم سرور اختصاصی رو تهیه کنید.
متشکرم از همفکریت دوست عزیز
تصمیم در مورد اینکه از هاست خارجی استفاده بشه گرفته شده و متاسفانه دوست یا آشنایی انور آب هم نداریم
یکی از اصول نانوشته برنامه نویسی اینه که مشکلی که برات پیش میاد حداقل قبلا برای یک نفر دیگه هم پیش اومده و از پسش بر اومده، مطابق همین اصل من دنبال راهی هستم که اون یه نفر که قبلا عین من این مشکل رو داشته و طی کرده و به نتیجه رسیده رو بدونم، بالاخره حداقل یک نفر هست که در داخل ایران هاست خارجی گرفته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hueman
حرف شنا متین اما در کشوری که مالکیت معنوی برای مردم مفهوم چندانی نداره ترس امثال من از شرکت های ارائه دهنده هاست در ایران خیلی بیشتر از ترسم از هکرهاست
خب اگه به داخلی ها نمی تونید اعتماد کنید ، به راحتی می تونید از یک هاستینگ اروپایی یا شرقی وی پی اس مستقلی تهیه کنید.
پروتکتش هم بکنید
البته نه با زند قدیمی
نسخه های جدید پروتکتور رو حتما تست کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADEE_16
پروتکتش هم بکنید
البته نه با زند قدیمی
نسخه های جدید پروتکتور رو حتما تست کنید
پس از تحقیقات زیاد به این نتیجه رسیدم که تمامی برنامه های انکودر قابل دیکود کردن هستن، سایت های زیادی رو هم دیدم که کد انکود شده رو میگرن و دیکود شده رو تحویل میدن
فقط در مورد ioncube هنوز به جواب قطعی نرسیدم که میشه دیکودش کرد یا نه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hueman
پس از تحقیقات زیاد به این نتیجه رسیدم که تمامی برنامه های انکودر قابل دیکود کردن هستن، سایت های زیادی رو هم دیدم که کد انکود شده رو میگرن و دیکود شده رو تحویل میدن
فقط در مورد ioncube هنوز به جواب قطعی نرسیدم که میشه دیکودش کرد یا نه
ioncube هم میشه ! نمونه اش همین whmcs بیچاره...
تو این چند روز با چندتا از شرکت های ایرانی هم در تماس بودم
بعضی هاشون میگفتن در صورتی که ازشون سرور (چه اختصاصی و چه مجازی) بگیرم فقط دیتاسنتر دسترسیش به هاستم از من بیشتر خواهد بود و برای انجام کارهای مدیریتی که خودم از پسش بر نیام باید یوزر پس رو بدم بهشون (ایرانیها) تا اونها کارو انجام بدن
این حرف چقدر صحت داره که دسترسی دیتاسنتر فقط ار من بیشتره؟
اگه کسی از دوستان جواب سوال قبلی من رو بلده ممنون میشم کمکم کنه