و بگید که کلا چیا نصب میکنم روش
مثلا
sql server
ساختن dns ها
از پنل پلسک استفاده میکنم
و دیگه چیا باید نصب و آماده باشه
تا سایت خودم رو ببرم روش
سایت هم آپلود سنتره
نمایش نسخه قابل چاپ
و بگید که کلا چیا نصب میکنم روش
مثلا
sql server
ساختن dns ها
از پنل پلسک استفاده میکنم
و دیگه چیا باید نصب و آماده باشه
تا سایت خودم رو ببرم روش
سایت هم آپلود سنتره
درود
روی ویندوز بهترین گزینه ها iis و xamp ولی کارایی هیچ کدومشون زیاد خوب نیست
پیشنهاد اینه لینوکس تهیه کنید
xampp که خط خورد از لیست
پلسک انتخاب کردم برای نصب
حالا دیگه چیا نیاز دارم برای نصب روی سرور ویندوزز
لینوکس کمی سخت نمیشه به نظر شما ! زیاد وارد هم نیستیم
من با xampp کار می کنم خیلی راضیم
برای یک سایت پیشنهاد میدم ، اولا اگه میخواین سرورتون ویندوز حتما باشه خوب پلسک کنترل پنل خوبیه ولی باید در نظر بگیرید که باید لایسنس براش تهیه کنین و ماهانه هزینه بی خودی رو برای خودتون ایجاد بکنید.
وب سایت پنل کنترل پنل رایگان و خوبی میتونه باشه اگه درست درمون پیکربندی بشه ولی خوب گیرو گور خودشم داره
Enkompass هم کنترل پنل خوبی هستش و شما میتونین برای یک سال لایسنس رایگان از شرکت سی پنل بگیرین - توصیه من برای شما همین کنترل پنل هستش هرچند هنوز به پای پلسک نرسیده و شاید هم نرسه ولی چون از محصولات شرکت سی پنل هستش میشه روش حساب باز کرد و با پیکربندی مناسب خوب جواب میده-
برا انتخاب ویندوز سرور هم قطعا 2012 بهتره ولی برا مصرف کمتر حافظه 2003 رو پیشنهاد میکنم براتون که احیانا اگر خواستید لایسنسشم بگیرین با قیمت کمتری تهیه کنین.
حال غیر از ویندوز سیستم عامل محبوب لینوکس هم بهترین گزینه برا انتخاب شما میتونه باشه
CentOS نسخه 5.10 پایدار با کنترل پنل رایگانی مثل کلوکسو با پیکربندی مناسب و وب سرور lighttpd میتونه هم سرعت و هم امنیت خوبی رو باهاش تجربه بکنین. کمک خواستین در خدمتم.
لطفامی تونید بگید معایب وب سایت پنلچیه ؟
و برای نصب websitepanel
روی سرور نیاز به چه مقدار رم هست ؟
وب سایت پنل برای ویندوز سرور 2008 با رم زیر 2 گیگ اصلا توصیه نمیشه و احیانا اگه مشخصات سرور یا وی پی استون پایین هستش با مشکل مواجه میشین.
اما با ویندوز سرور 2003 میشه زیر دو گیگ هم انتظار کارایی داشت ازش اگه خوب پیکربندی بشه
ولی باید این رو هم در نظر گرفت که نسخه جدید وب سایت پنل روی 2003 جواب نمیده و طبق گزارش خود سایت وب سایت پنل روی سیستم عامل های زیر فقط میشه نصب و راه اندازیش کرد
Windows Server 2012
Windows Server 2008 R2
Windows Server 2008
Windows 8
Windows 7
قطعا یه کنترل پنلی که تازه دو نسخه ازش بیرون اومده مشکلات بیشتری نسبت به کنترل پنل های دیگه داره.البته نمیشه صد دردصد این قضیه رو گفت چون کنترل پنلی مثل دایرکت ادمین با اینکه بروزرسانی های خیلی کمی داره و درتعداد نسخه مشابه هستش ولی خیلی پایدار هستش.که دلایل فنی خودش رو داره.
وب سایت پنل اگه با دستورات نصبی که در خود سایتش اومده راه اندازی بشه بدون مشکل لود میشه در غیر این صورت معمولا پس از نصب گیرهای خودش رو داره. همین طور پنل کاربری این کنترل پنل از نظر کاربر پسند بودن نمره خوبی نداشته تا امروز. فکر کنم منظورمو گرفتین چی میخوام بگم.- یعنی هرچی کاربر احساس راحتی باهاش نکنه کار باهاش براش سخت میشه و ناراضی میشه و این نارضایتی باعث میشه که بزنه یه جایی رو خراب بکنه:D -
xampp فکر نکنم کنترل پنل باشه . مواردی از جمله apache . mysql . ftp و... جمع آوری شده شده xampp
websitepanel رایگان هست اما کانفیگش پیچیده بود ( حداقل برای من )
plesk با توجه به اینکه گفتید رایگان .... هر چند نسخه ی چیز شده هم داره
سلام
به نظر منxamp
در برنامه نویسی سایت شما از چه زبانی استفاده شده؟