پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی آمریکا/رم 1 گیگ فقط 14,000 تومان/پورت 1 گیگ اختصاصی/30 روز گارانتی بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sito
سفارش ثبت شد.
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی آمریکا/رم 1 گیگ فقط 14,000 تومان/پورت 1 گیگ اختصاصی/30 روز گارانتی بازگشت وجه
عزیز، آدرس سایتتون ؟
و اینکه این آفر تا کی باقی هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alaviyoon
عزیز، آدرس سایتتون ؟
و اینکه این آفر تا کی باقی هست ؟
آدرس سایت
دوست من حدالقمدور قیمت با این آفر مادام موجوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sito
سفارش ثبت شد.
سفارش شما تحویل داده شد
برنامه امروز :
3عدد سرور رم 1 گیگ
2 عدد سرور رم 2 گیگ
تحویل داده شد
8 تیکت و بک فوروارد 23 تیکت پاسخ داده شد
شب یلدای همگی بخیر
1 عدد سرور مجازی دیگر نیز تحویل داده شد
با سلام
ضمن عرض ادب و تقدیم احترام
دوست خوبم من یک سرور اختصاصی از او وی اچ گرفتم و برای کانفیگ کردنش به یک وی پی اس نیاز دارم. میشه شما لطف کرده و یکی از وی پی اس هاتون رو برای آپلود کردن ایزوی ویندوز دو هزار و سه بهم چند ساعتی بدید؟
البته خودم یک وی پی اس دارم اما خب سرعت آپلودش خیلی خرابه، ایزوی ویندوز دو هزار و سه که حدود هشتصد مگ هست رو میگه باید حدود شش تا هشت ساعت صبر کنم.
البته اگر هم اینکار رو نکنید کاملا قابل درک و منطقی هست
قبلا از لطف و توجه شما کمال تشکر و قدردانی را دارم
باتشکر، سیاوش
بدرود
با دوتا اکانت متفاوت تاپیک فروش زدید جناب گنجه :)
مورد تایید هستند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WUBIAN
با سلام
ضمن عرض ادب و تقدیم احترام
دوست خوبم من یک سرور اختصاصی از او وی اچ گرفتم و برای کانفیگ کردنش به یک وی پی اس نیاز دارم. میشه شما لطف کرده و یکی از وی پی اس هاتون رو برای آپلود کردن ایزوی ویندوز دو هزار و سه بهم چند ساعتی بدید؟
البته خودم یک وی پی اس دارم اما خب سرعت آپلودش خیلی خرابه، ایزوی ویندوز دو هزار و سه که حدود هشتصد مگ هست رو میگه باید حدود شش تا هشت ساعت صبر کنم.
البته اگر هم اینکار رو نکنید کاملا قابل درک و منطقی هست
قبلا از لطف و توجه شما کمال تشکر و قدردانی را دارم
باتشکر، سیاوش
بدرود
سلام تیکت بدید تقدیمتون میشه