پاسخ : عکس هایی از دیتاسنتر ovh ( قسمت انبار تجهیزات سرور )
یادمه مشابه چنین تاپیکی را برای yesup کانادا دیده بودم متاسفانه نتونستم پیدا کنم وقتی با اون عکس ها را مقایسه کنیم متوجه میشیم چرا انقدر تفاوت قیمت دارند و چرا یس اپ جزو بهترین دیتاسنتر های جهان قرار دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
احتمال زیاد این قسمت قطعات کارکرده و معیوب هستش یا مال سرور های قدیمی هستش که اپدیت کردن و درکل قطعاتی هست که از دور خارج شدن
شماها زود جو گیر شدین منتظر هستی یه نکته ببینید که بهش گیر بدین که بدگین فلان چیز بد هست یا مشکل داره
البته حرف دوستمون تایید میشه ممکنه چنین حالتی باشه
یعنی واقعا مشخص نیست اینجا بخش تعمیراته؟!
اون قطعات هم که فله ای ریختن، مشخصه که غیر قابل تعمیر بوده!
قطعات مکانیکی هم خوب عمر مفید دارند و بعد از تست در صورتی که نمره قبولی کسب نکنند کنار گذاشته میشند!
کاملا مشخص هستش که قطعاتی که در کارتن روی یکدیگر هستند همگی مستهلک و تعمیراتی هستند ..
تشکر از استارتر ، جالب انگیز بود !
این طویله هست یا دیتاسنتر؟
یک دیتاسنتر هر قسمتیش باید منظم و مرتب باشه چه محل قرارگیری سرورها چه سایت شیرینگ چه انبار
ولی اینی که من می بینم بیشتر شبیه طویله گاوداری هست
عجیبه که خیلی از دوستان نمیدونند اینجا کجاست و اون قطعات برای چی هست.... این دیتاسنتر قطعات رو در مدت زمان های معینی که درست کار کنند چه نکنند عوض میکنه ، اینایی که دیدین همه مربوط به تعمیرات و قطعات خراب (یا اونایی که عمر مفید رو گذروندن و چه درست کار کنن و چه نکنن دیگه کنار گذاشته میشن = که کیفیت دیتاسنتر رو نشون میده) هست.
ممنون از استارتر
جالب بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soltanp
این طویله هست یا دیتاسنتر؟
یک دیتاسنتر هر قسمتیش باید منظم و مرتب باشه چه محل قرارگیری سرورها چه سایت شیرینگ چه انبار
ولی اینی که من می بینم بیشتر شبیه طویله گاوداری هست
شما برو کارخونه مواد غذایی ایران می بینی گاوداری یعنی چی:->
جالبه بود
ممنون از استارتر
بعضی از دوستان آخه قطعات معیوب سیستمشون رو می رن می زارن تو گاو صندوق یا می رن می زارن لای ابر ، حالا اومدن از ovh به خاطر اینکه قطعات معیوب رو اینطوری قرار دادن ایراد می گیرن !
بعد میگن هتزنر بدرد نمیخوره چقدر در هم برهم بود کارگاه
5 تا از اون مادربرد های معیوبش به ما بده چی می شه :d