پاسخ : مشکل در ماژول پرداخت payline
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mimshin
سلام دوستان عزیز.
ماژول پرداخت whmcs رو نصب کردم و با یه اکانت تست وقتی یه دامنه میخرم دیگه بر نمیگرده تو حساب کاربری و فرآیند تکمیل نمیشه...
چه کنم؟؟؟؟:)
باسلام، خریدتون انجام میشه و در بازگشت به سایت خودتون مشکل دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
سلام
خیلی خوبه که مسئولین پی لاین هم اینجا پاسخ میدن اما من که از همون ماژول whmcs که در سایتشون گذاشتن استفاده کردم براحتی و بدون مشکل وارد درگاه میشد و برمیگشت.
البته همون اول یه مشکل داشت که اصلاً صفحه پرداخت سفید خالی میامد که با ارسال تیکت در سایت پی لاین متوجه شدم که باید دقیقاً همون آدرس پرداخت را ثبت کنیم که من به جای ساب دامین whmcs آدرس اصلی سایت را ثبت کرده بودم.
یه سری تغییرات هم توش دادم چون چند تا دامنه روی هاست پارک بود و پی لاین برای هر کدوم یه api جدا داده بود که مجبور شدم با php طبق آدرس صفجه ای که کاربری میره api هم خودکار تغییر بدم اما در کل خوب بود.
اگر صفحه پرداخت میاد خرید انجام میشه و صفحه برگشت نمایش داده نمیشه احتمالاً به دلیل تغییرات پوشه های whmcs است اما اگر کلاً صفحه پرداخت نمیاد احتمالاً یا مشکلی در api شما وجود داره یا ماژول های مورد نیازش در سرور نصب نیست.
تقریبا تمام چیزایی که گفتید چک شده ولی هنوز صفحه برگشت سفیده متاسفانه 2 هفتست هیچ کس نیست جوابه قطعی بده...
درگاه روی واسط هم همینطوره رو بانکای دیگه هم همینطوره.
cp من هم direct admin هست و curl نصبه تنظیمات api رو هم 10 بار چک کردم!
بازم برنمی گرده.
سلام
الان مشکل شما اینه که هزینه ی داده شده در فاکتور اعمال نمیشه و بازگشت نمی خوره اگه بله
باید فایل بازگشتی رو چک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
سلام
الان مشکل شما اینه که هزینه ی داده شده در فاکتور اعمال نمیشه و بازگشت نمی خوره اگه بله
باید فایل بازگشتی رو چک کنید
چیشو چک کنم؟؟؟؟
api اکیه.
بقیشم که ماله payline
هنوز مشکلم پابر جاست...
help me :102::106:
می تونه مشکل از soap باشه
نمی دونم شاید
دوست عزیز مشکل از فایل های callbackتون هست خواستید می تونم براتون درستش کنم