پاسخ : مشاوره صد در صد رایگان آنلاین سرور به تمامی کاربران>>خدمتی دیگر از آنلاین سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b2net
پست ها فقط به خاطر اینکه در تایپیک مناسب زده نشده پاک میشن
ولی کوتاهی شما و ضرر ما قابل جبران نیست!
کدام کوتاهی ؟ میشه کوتاهی ما را اثبات بکنید؟ اگر بکنید بنده 10 برابر هزینه پرداختی شما را با توجه به مستندات این تاپیک به شما پرداخت میکنم
پاسخ : مشاوره صد در صد رایگان آنلاین سرور به تمامی کاربران>>خدمتی دیگر از آنلاین سرور
سایت ها با اولین پاسخ باز شدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b2net
عدم مدیریت صحیح و کانفیگ مناسب و دریافت ابیوز
استفاده از دیتاسنتر دیتاشک برای هاستینگ که جزو بی کیفیت ترین و سخت گیر ترین دیتاسنتر ها است
عدم اطلاع رسانی به کاربران در مورد مشکل و شفاف سازی
بالا آوردن سایت شرکت در این سرور
دیده بودیم سرور هاستینگ طرف داون میشه چند ساعت ولی سایت شرکت همیشه برای پاسخگویی در دسترس است!
دونه دونه جواب میدهم :
نقل قول:
کانفیگ سرور توسط تیم configserver.com انجام شده است
داخل ایران یا خارج از ایران افرادی بهتر از این تیم شما سراغ دارید؟
نقل قول:
استفاده از دیتاسنتر دیتاشک برای هاستینگ که جزو بی کیفیت ترین و سخت گیر ترین دیتاسنتر ها است
وقتی آپتایم 100 درصد در 15 ماه گذشته را وقتی داشتیم چطور بیکیفیت حساب میکنید؟ نکنه 2 تا جوجه چیز پی ان فروش کیفیت سرور را مشخص میکنند؟ ما نماینده این دیتاسنتریم بزرگترین فروشنده هم هستیم پس شما در مقام تعیین این با اطلاعات کمتان نیستید
نقل قول:
وقتی سایت ما بستست چطور؟ وقتی شما بدون دانش حرف میزنید چه انتظاری در شفاف سازی دارید؟
نقل قول:
جوابش را توی پست مربوط به ماژول ها دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b2net
:^o
این مورد رو با مدرک اثبات کنید
کم داون تایم نداشتید
شما دارید تهمت میزنید
در مقامی نیستید از ما اثبات بخواهید
متاسفانه ما چنین روزی را پیش بینی نکرده بودیم مگر شما به جز در 4 ساعت گذشته مدرکی دارید در مورد جرف ها و اراجیفی که در مورد ما گفتید؟ و توهینی که به ما کردید؟الآن سایت در دسترس است شما نام کاربری تون را بدهید اصلا ببینیم کی هستید که دارید اینجا به خودتان حق دادن نظر به دروغ و همچنین بدون اطلاعات فنی را میدهید
شک نکنید بی نتیجه نخواهد ماند
اگر دلیل دارید بدهید اگر ندارید هیچ وقت دیگر توی هیچ تاپیکی نظر ندهید چون موجبات تمسخر شما را فراهم میکند
شمایی که توهین میکنی به کدام یک از این 2 تا پیام دادی چواب ندادیم ؟
آی دی یاهو: majidisaloo شماره ثابت بخش فروش شرکت : 62 89 66 36 - 026
به کدام تیکتت چواب ندادیم توی کل زمان سرویس گیریت ؟ الآن سایت باز است نمیخواهیم تشکر بکنی اما حد اقل ارزش خودت را ای کاش میدونستی و حفظ میکردی
متاسفانه بنده یک تیکت مهم ارسال کرده بودم
که متاسفانه با بروز این مشکل تیکت و درخواست بنده هم دیده نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شمایی که توهین میکنی به کدام یک از این 2 تا پیام دادی چواب ندادیم ؟
آی دی یاهو: majidisaloo شماره ثابت بخش فروش شرکت : 62 89 66 36 - 026
به کدام تیکتت چواب ندادیم توی کل زمان سرویس گیریت ؟ الآن سایت باز است نمیخواهیم تشکر بکنی اما حد اقل ارزش خودت را ای کاش میدونستی و حفظ میکردی
اینقدر مرد بودم که پست های قبلی رو پاک کردم
حرف بدون مدرک زدی
توهین هم کردی
انتظار تشکر داری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b2net
دیده بودیم سرور هاستینگ طرف داون میشه چند ساعت ولی سایت شرکت همیشه برای پاسخگویی در دسترس است!
البته عزیزم اینکه شرکت سایت خودش و کجا میزبانی کنه به مدیریت شرکت بستگی داره
به سیاست کاریشون و به ما هم مربوط نمیشه چه دیتاشک باشه چه یک سرور از لوکیشن غنا....
ولی در مجموع داون تایم تاثیر منفی میزاره و بنده هم موافق هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b2net
شما هم در مقامی نیستی که در مورد اپتایم سرورت بیای اراجیف بگی!
۱۰۰٪
شاهد داون تایم های متوالی و زیاد سرور شما بودم
حرف زدی
گفتی ۱۰۰٪ اپتایم
مردی ثابت کن
من دروغ گفتم؟ثابت کن
ثابت نکردی هم توهین نکن
فکر میکنی با بچه طرفی
آپتایم تو میگی ندارم من میگم اثبات کن وقتی تو نمیتونی اثبات بکنی یعنی فقط جرف مفت است و ارزشی ندارد
دروغ شما :
بیاین این سرور هاست رو درست کنید بیش ۱۲ ساعت هست که داون شده
توهین شما که نشان شعور شماست :
خیلی مارمولک تشریف دارن
بچه بودن شما که شکی درش با دادن پست در این تیکت اثبات شده است و نیازی به گفتن ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
متاسفانه بنده یک تیکت مهم ارسال کرده بودم
که متاسفانه با بروز این مشکل تیکت و درخواست بنده هم دیده نشده
همکاران به زودی پاسخ میدهند بنده که وقت پر ارزشم را به هدر دادن با این آقا دارم به سر میبرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b2net
اینقدر مرد بودم که پست های قبلی رو پاک کردم
حرف بدون مدرک زدی
توهین هم کردی
انتظار تشکر داری؟
اگر پاک نمیکردید موجب تمسخر بودید اطلاع رسانی میکردید واقعا خیلی خوشم میاد به اندازه مرد نیستی اطلاعات کمت را قبول بکنی و عذر خواهی بکنی
هیچی مهم نیست آقا وقت ما را نگیر ایمیل کاربریت را برایم بفرست ببینم اصلا تو کاربر ما هستی یا نه که داری انقدر وقت ما را هدر میدهی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b2net
حرف بنده اینه
ایشون وظیفه داشته اطلاع رسانی کنه
چه جوری و کجا برای من مهم نیست
من وظیفه ندارم موقع داون شدم زنگ بزنم شرکت ایشون
ایشون وظیفه داره به صورت عمومی اعلام کنه مشکل رو
شما در سطح درکی نیستید و ما نمیتونیم به شما درک بدهیم
شما باید درک بکنی حد اقل بفهمی که دی ان اس را واسه چی تغییر دادم که سایتم بیاد در دسترس
بفهمی آی دی یاهوم را چرا روشن گذاشتم
بفهمی که شماره های سایت چرا داره پاسخ داده میشه جتی این وقت شب
بفهمی که سایت وقتی دی ان اس هاش تغییر بخواهید بکنه چند ساعتی زمان میبره اما خوب وقتی نمیفهمی تقصیر خودته باید بری بفهمی حد اقل فکر بکنی بهش
ضرر نداره فکر کن عقل خدا داده به آدم که ازش استفاده بکند