سلامي دوباره
در مورد اين مديريت سرور وي پي اس توضيح بديد
باهاش ميشه چيكارا كرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامي دوباره
در مورد اين مديريت سرور وي پي اس توضيح بديد
باهاش ميشه چيكارا كرد ؟
بابا بیچاره میخواد فرق هاشونو بگید!
آفر نمیخواد که :d
ببخشید کیبوردم خراب شده با موس تایپ میکنم نمیتونم بگم چون حوصله تایپ با موس رو ندارم :d
دوست عزیز اینکه امار وب سایت شما بالاست یک حرفیه که معیار نداره ، یکی با روزی 1000 IP می گه آمارم بالاست ، یکی هم با روزی 5000 IP می گه من آمارم بالاست ! بنابراین اول باید دید بازدید شما چه قدره و در ثانی سیستم مدیریتی وب سایت شما چیه ؟
- خیلی از هاست ها هستند که سایت های نسبتا پربازدید هم روی سرور های اشتراکی میزبانی می کنند ، چون در وهله اول هزینه رو از مشتری می گیرند و در وهله دوم این توانایی رو دارند .
- اگر سایت شما قابلیت میزبانی روی هاست اشتراکی رو داشته باشه و از نظر بازدید در حد نرمال باشه ، بهتره از اشتراکی استفاده کنید ، البته اون اشتراکی مد نظر من هست ، از این هاست های مفت و نسبتا رایگان نیست .
شما یک سرور مجازی می گیری ، باید رمش جوابگوی کنترل پنل باشه + حجم بازدیدت .
باید سیستم بک آپ براش بگیری .. باید مدیریتش کنی ، از نصب و کانفیگ نرم افزار بگیر تا آخر ... دائما هم باید مانیتور بشه تا یه وقت دان نشه که همه اینها رو سر جمع حساب کنی ، یه سرور مجازی با کیفیت + ... ماهانه 40 - 50 برات آب می خوره .
این نکته هم اضافه کنم سرور مجازی با کیفیت قیمتش زیر 20 - 25 نیست (برای 256 مگابایت رم) سرور های مجازی ارزان قیمت CPU هاشون بین اکانت های زیادی Share شده .
الانم شرکت های زیادی هستند که هاست اشتراکی برای سایت های پر بازدید ارائه می دند . تو خارجی ها و هم تو ایرانی ها .
اگر تو ایران بخواید ما می تونیم این سرویس رو ارائه بدیم . اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید در پیام خصوصی پاسخگوی شما هستم.