یک کاربری درخواست برگشت وجه دادن
وقتی بررسی کردم از بنده پرسیدن: مگه شما نگفتید پورت یک گیگابیت هست پس چرا در ثانیه یک گیگ دانلود نمیکنه؟
همش داره 40 مگابایت دانلود میکنه و شما سر من کلا گذاشتید...:-|
نمایش نسخه قابل چاپ
یک کاربری درخواست برگشت وجه دادن
وقتی بررسی کردم از بنده پرسیدن: مگه شما نگفتید پورت یک گیگابیت هست پس چرا در ثانیه یک گیگ دانلود نمیکنه؟
همش داره 40 مگابایت دانلود میکنه و شما سر من کلا گذاشتید...:-|
1:سلام
2:سلام
1:داداش رو وی پی اس من مشکل داره میتونی یه نگا کنی
2:سیستم عامل چی هست
1: ویندوز 2003
2:دسترسی بدید
بعد چند دقیقه مشکل حل شد
2:اقای ... مشکلت حل شد
1: ممنون لطف کردی داداش
2: خواهش میکنم راستی یه سوال
1: بله
2: این وی پی اس رو از کجا کریدی به نظر میاد کیفیتش خوب باشه
1: :d داداش هه چی فکر کردی من خودم دیتاسنتر دارم
:))
داشتم این سوتی که قبلا گفتم رو به یکی از دوستانم در سایت ایران فیلم میگفتم بهم گفت یک سوتی هم برای اونها پیش اومده
گفتم شاید اون فرد اینجا نباشه من بهتون بگم چی گفت :
گفت که چند روز پیش یکی بهمون پیام داد گفت من اینترنتم 1 گیگه چرا سرعت دانلود 128 هست ...
باورتون میشه فکر کرده با سرعت 1 گیگ باید دانلود کنه :d
سوال من اینجاست که افرادی هستند که کاربر VIP می شن وارد درگاه میشن پرداخت میکنن پنل رو دریافت میکنند نام کاربری و رمز رو میزنن دانلود میکنند (فکرشو بکن این مراحل رو میرنااا ) بعد که دانلود میکنن
انتظار دارن سرعت 1 گیگ باشه
مگه داریم ...
یه بنده خدایی 2سال پیش سوالی تاریخی پرسید ( البته سنّش کم بود. ولی خب جالبه )
گفت که اینترنت 2تا سایت داشت. یکی Gogl ( منظورش گوگل بود ). یکی دیگه چی بود ؟؟
منظورش از یکی دیگه هم یاهو بوده
:d
یه مورد هم همین امروز پیش اومد. میخواستم سرمو بکوبم به در و دیوار که عجله داشتم و وقت نشد
به رفیقم گفتم یه ایمیل برام اس ام اس کن فایلی که میخوای رو بفرستم برات. گفت جیمیل میفرستم برات
بابا بخدا اینا جفتشون ایمیل هستن این گوگل لامصب اسمش جیمیله دیگه!!! مثلا داره کاردانی کامپیوتر میگیره مردک
یه بار یادش بخیر برای یکی از دوستان اکانت فیس بوک درست کردم و اصلا هم از کامپیوتر سر در نمی آورد
بهش یاد داده بودم که با موس روی کروم کلیک کنه و بعدش ادرس فیس بوک و...
یه روز می اومدم از صفحه دسکتاپ چند تا فایل پاک کردم و جای ایکون گوگل کروم را در صفحه دسکتاپ به دلیل نظم دادن تغییر دادم و بعد که رفته بودم بیرون برگشتم دیدم نتونسته وارد فیس بوک بشه چون جای کروم تغییر داده بودم نتونسته بود بفهمه چی کار کنه
سوال و جواب نبود ولی جالب بود
این به نقل از یکی از سایت های خارجی معتبر هست.
یه خانومی زنگ میزنه به پشتیبانی شرکت، میگه که جا لیوانی کامپیوترش شکسته. وقتی که میخواسته لیوانش رو در جالیوانی تعبیه شده در کیسش قرار بده، گویا وزن رو تحمل نکرده و شکسته.
خلاصه درخواست یه جالیوانی جدید داشته این بنده خدا... :|
چند وقت پیش یکی از کاربرای سرور مجازی تیکت داده میگه :
سلام
اقا چرا نمیشه از سروربرای چیز میز ان استفاده کرد
میگم پورتاش بسته هست و دیتا نداره و دست من نیست
میگه من این حرفا حالیم نیست اگه درستش کردی که ماه اینده سرور رو تمدید میکنم در غیر اینصورت کور خوندی !:))
یه مشتری هم داریم اون اولا هر روز تیکت میداد حال مارو میپرسید جواب هم که نمیدادیم زنگ میزد:65: