پاسخ : ایجاد حساب کاربری در یاهو به صورت رایگان برای تمامی کاربران این انجمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden-star
نیم ساعته دارم ایمیلمو رفرش میکنم شاید یکی درخواست داده باشه.....
پوووففففففففففف...... :( یک درخواست همینجوری بدید حداقل دلمون خنک شه :(8-|
خیلی معذرت میخوام ولی هیچ کس بخاطر رضای خدا گوسفند نمیکشه این حتما یک سودی داره براتون!!!!8-|
به جای شماره ایران میتونید از سایت receivesmsonline.net استفاده کنید...
به جای ساخت توسط خودتون میتونید آموزشش رو بزارید(هم دوستان یاد میگیرند هم شما اذیت نمیشید!!)
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
به جای شماره ایران میتونید از سایت receivesmsonline.net استفاده کنید...
به جای ساخت توسط خودتون میتونید آموزشش رو بزارید(هم دوستان یاد میگیرند هم شما اذیت نمیشید!!)
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون - باشه آموزش تصویری رو آماده میکنم و میزارم ...
الان دیگه این شماره های مجازی برای یاهو کار نمیکنن؛همش ارور میده؛فکر کنم بستنش؛قبلا کار میکرد؛الان هر شماره میدم ارور میده؛روش افزونه هم بود ک بستنش؛روش تغییر سورس بود اونم بستن؛الان ی راه بیشتر من بلد نیستم؛اینم عمومی شه دیگه کلا روشی نیست فعلا فکر کنم؛
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
خیلی معذرت میخوام ولی هیچ کس بخاطر رضای خدا گوسفند نمیکشه این حتما یک سودی داره براتون!!!!8-|
آولا بنده برای شما متاسفم که همچین تفکراتی تو ذهنتونه و درخواست میکنم همیشه از دید مثبت به همچی نگاه کنید
این کار هم برای بنده هیچ سودی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
الان دیگه این شماره های مجازی برای یاهو کار نمیکنن؛همش ارور میده؛فکر کنم بستنش؛قبلا کار میکرد؛الان هر شماره میدم ارور میده؛روش افزونه هم بود ک بستنش؛روش تغییر سورس بود اونم بستن؛الان ی راه بیشتر من بلد نیستم؛اینم عمومی شه دیگه کلا روشی نیست فعلا فکر کنم؛
بله - بنده خودم هم یک زمانی از پلاگین برای ساخت استفاده میکردم اما الان به یک صورت دیگه
بنده اگه خدا بخواد امروز شروع میکنم به ساخت فیلم آموزشی و براتون و در همینجا آپلود میکنم
قول میدم حجمش دورو بر 5 - 6 مگابایت بیشتر نشه :)
(من سابقه دارم 115 مگابایت رو کردم 7 مگابایت و برا دانلود گزاشتم)
بهترین ومطمئن ترین روش برای ساخت آیدی یاهو از طریق ایمیل جمیل است.
در صفحه http://mail.yahoo.com/ بر روی دکمه Gmail کلیک کند و از انجا اقدام به ساخت آیدی یاهو کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
واقعا متاسفم برای شما
سلام دوست خوب از این که لطف کردید و کمک میکنید به همه ممنونم ولی متاسفانه کسی ریسک نمیکنه به دلیل این که مشتری جمع کنه بعدش خدایی نکرده خط شما از بین بره یا مشکلی پیش بیاد همه چیز میره رو هواا .....