-
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LVS
درود فراوان خدمت همه دوستان و اعضای WHT و LoginVPS
یزدان هستم کاستومر ساپورت LoginVPS.com در خدمت شما هستم.
امید داریم تا با همکاری دوستان دیگه بیش از پیش رضایت شما رو در بخش فنی جلب کنیم. کیفیت کار ما از قبل معرف حظور دوستان بوده و به یاری خداوند از این پس ساپورت 24 ساعته به نیروی بیشتری کارش رو ادامه خواهد داد
هدف ما رضایتمندی شما از سرویس های ارایه شده توسط ماست.
:113::113:
همانطوری که قول داده بودم به همه کاربران که پشتیبانی 24 ساعته داشته باشیم - آقای نصیری و آقای رنجبری به گروه ما اضافه شده و کار پشتیبانی را انجام میدهند
امیدوارم تمامی شما کاربران کمال رضایت را از این موضوع داشته باشید.
منتظر سورپرایزهای ما باشید:53:
-
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info
من تازه با لاگین آشنا شدم ، ولی طی این چندماه خیلی از لاگین رازی هستم و او را مورد اعتماد خود قرار داده ام
دلایل بنده از انتخاب و پیشنهاد به دیگران لاگین وی پی اس :
- پشتیبانی خوب رو به عالی
- پایداری بالای سرورها
- رفتار و کردار عالیه مدیریت و پشتیبانی .
انشالا همچنان پایدار و بی رغیب خواهید ماند .
تشکر از شما
انشالله که این همکاری تدام داشته باشه .
-
تمامی سفارش ها تحویل داده شد
کانفیگ اولیه رایگان بوده و به درخواست کاربر کافیگ انجام میشود.
-
-
فروش همچنان از هلند و آمریکا ادامه دارد .. .
-
موجودی از هلند 10 عدد
سرویسهای هلند دارای هارد Raid می باشد در نتیجه سرعت و کارایی بهتری را برای شما دارند
-
بعد از خرید یک تیکت به بخش فروش یا پشتیبانی باز شود و سیستم عامل مورد نظرتون انتخاب شود.
-
فروش همچنان ادامه دارد .. .
به دلیل ترافیک کم و اضافه شدن پشتیبانی سرویسها کمتر از یک ساعت تحویل می شوند
-
جناب بهلولی به شدت تایید میشن
6 ماهی میشه همکاریم
در وحله اول ادب و در وحله دوم پشتیبانی عالی
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
جناب بهلولی به شدت تایید میشن
6 ماهی میشه همکاریم
در وحله اول ادب و در وحله دوم پشتیبانی عالی
تشکر از شما انشالله که همیشه م همیشه همینطور راضی باشید
پایداری سرویس 99.99 درصد گارانتی می شود و برای هر کاربر سرعت 10 مگابایت دانلود را تضمین می کنیم هرچند که سرعت خیلی بالاتر از این مقدار است .
-
دوستان بعد از خرید حتما یک ایمیل به بخش پشتیبانی بزنید و سیستم عامل و کانفیگ مورد نظر خودتون را اعلام کنید . با تشکر
-
لاگین وی پی اس به شدت تایید میشوند.
2 سرور دیگر تهیه شد ازشون.
انشاالله همیشه موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzadwow
آپی برای تست میدین؟
ارسال شد
پیام خصوصی خودتونو چک کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RapB0y
لاگین وی پی اس به شدت تایید میشوند.
2 سرور دیگر تهیه شد ازشون.
انشاالله همیشه موفق باشید.
با تشکر از بردباری شما و سایر مشترکین
کلیه سفارشات مشتریان به موقع آماده، فعال و تحویل داده شد.
-
-
سرویس دریافت شد.
با تشکر از مهندس بهلولی
-
خیلی دوست داشتم از شما سرور بگیرم اما قیمت ها در توان ما نیست!
فقط یه نکته، من گذری این قوانین رو میخوندم لطفا این مورد رو اصلاح کنید
شتیبانی سرور فقط از طریق تیکت بوده و ما از طریق تلفن و چت هیچ گونه پشتیبانی را انجام نمی دهیم و هیچ مسئولیتی را قبول نمی کنیم ، برای حل مشکلات خود می توانید از طریق پانل کاربری خود اقدام نمایید و در نظر داشته باشید مشکلات خود را بصورت طلب کارانه مطرح ننمایید که ما بشدت با این موضوع مخالفیم از جمله تهمت و بد دهی از جمله مواردی می باشد که در صورت مشاهده برخورد جدی می کنیم و سرویس را مسدود و از ادامه همکاری معذوریم.
بد دهنی به جای بد دهی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
neghab
خیلی دوست داشتم از شما سرور بگیرم اما قیمت ها در توان ما نیست!
فقط یه نکته، من گذری این قوانین رو میخوندم لطفا این مورد رو اصلاح کنید
شتیبانی سرور فقط از طریق تیکت بوده و ما از طریق تلفن و چت هیچ گونه پشتیبانی را انجام نمی دهیم و هیچ مسئولیتی را قبول نمی کنیم ، برای حل مشکلات خود می توانید از طریق پانل کاربری خود اقدام نمایید و در نظر داشته باشید مشکلات خود را بصورت طلب کارانه مطرح ننمایید که ما بشدت با این موضوع مخالفیم از جمله تهمت و بد دهی از جمله مواردی می باشد که در صورت مشاهده برخورد جدی می کنیم و سرویس را مسدود و از ادامه همکاری معذوریم.
بد دهنی به جای بد دهی!
مرسی داداش از نکته بینی شما :x
ما با توجه به قیمت سرور و پشتیبانی که انجام میدیم و هزینه تیمی که پرداخت میکنیم که درست نیست ایجا مطرح کنم قیمت گذاری هم بصورت کارشناسانه هست با همین وجود قیمت را ثابت نگه داشته ایم در عوض کیفیت و پشتیبانی داریم که کاربر ما رضایت کامل را از تیم ما داشته باشد .
برای شما هم آرزوی موفقیت داریم :)
-
تمامی سرویسها تحویل داده شد . موفق باشد
-
خیلی خوشحالم این تاپیک رو دیدم با اقای بهلولی و تیم قویشون اشنا شدم همه چی عالی سرور هلند ازشون گرفتم جدای سرعت سرور عالی پشتیبانی و سرعت پاسخگویی هم عالی=d>:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidhamid
خیلی خوشحالم این تاپیک رو دیدم با اقای بهلولی و تیم قویشون اشنا شدم همه چی عالی سرور هلند ازشون گرفتم جدای سرعت سرور عالی پشتیبانی و سرعت پاسخگویی هم عالی=d>:53:
ما هم از خرید شما سپاسگذاریم و امیدواریم از کیفیت کار راضی باشید.
-
فروش همچنان ادامه دارد .. .
-
-
سلام ، من سرور آمریکا گرفتم و واقعا از کیفیتش راضی هستم. هم سرعت پردازش سرور عالیه هم پهنای باند. ممنون :113:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shoeyb.Sepehr
سلام ، من سرور آمریکا گرفتم و واقعا از کیفیتش راضی هستم. هم سرعت پردازش سرور عالیه هم پهنای باند. ممنون :113:
سلام
سرور آمریکا از دیتا سنتر Singlehop می باشد همانطوری که شما دارید استفاده می کنید و راضی هستید من برای بقیه یوزر ها هم پیشنهاد می هم .
تشکر از کامنتتون .
-
در حال حاضر موجودی از دو لوکیشن آمریکا و هلند می باشد
پورت سرور ها 1 گیگابیت است .
-
بعضی از دوستان توقع پشتیبانی از یاهو هم دارند - خدمت این دوستان بگم که پشتیبانی فقط از طریق تیکت انجام می شود . :x
-
قبل از خرید قوانین را مطالعه بفرمایید سپس در صورت پذیرش برای خرید اقدام کنید
قوانین در پیج اول همین تاپیک موجود است
-
تمامی سرویسها تحویل داده شد- دوستان برای خرید می توانید با ما در ارتباط باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
کارتون بیسته. حرف نداشت. مرسی.مخصوصا کانفینگ عالی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uranus
کارتون بیسته. حرف نداشت. مرسی.مخصوصا کانفینگ عالی
انشالله که از کیفیت کار هم راضی باشید.
-
منم ازشون یه سرور usa داشتم
کیفیت فوق العاده بود
اپتایم هم عالی
بد یهو گرون کردن :دی
ولی کیفیت کارشون تضمین شدست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatandl.net
منم ازشون یه سرور usa داشتم
کیفیت فوق العاده بود
اپتایم هم عالی
بد یهو گرون کردن :دی
ولی کیفیت کارشون تضمین شدست
ممنون از لطف شما دوست عزیز
دلایل گران شدن تعرفه ها رو دیگه حتما همه می دونن، با این افزایش نرخ دلار هیچ کس نمی تونست با تعرفه های قبلی ادامه بده
اما هدف ما جلب رضایت مندی مشتریان بود. بنابراین تصمیم گرفتیم پیرو بالا رفتن قیمت تعرفه ها به کیفیت خدمات خود اضافه کنیم.
که نتیجه آن اضافه کردن پرسنل بخش پاسخگویی به مشتریان سایتمان بود که از تمامی راه های ارتباطی به خصوص تیکتهای مشتریان همواره پاسخگوی شما بوده ایم.
امیدواریم رضایت شما جلب شده باشد.
-
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LVS
ممنون از لطف شما دوست عزیز
دلایل گران شدن تعرفه ها رو دیگه حتما همه می دونن، با این افزایش نرخ دلار هیچ کس نمی تونست با تعرفه های قبلی ادامه بده
اما هدف ما جلب رضایت مندی مشتریان بود. بنابراین تصمیم گرفتیم پیرو بالا رفتن قیمت تعرفه ها به کیفیت خدمات خود اضافه کنیم.
که نتیجه آن اضافه کردن پرسنل بخش پاسخگویی به مشتریان سایتمان بود که از تمامی راه های ارتباطی به خصوص تیکتهای مشتریان همواره پاسخگوی شما بوده ایم.
امیدواریم رضایت شما جلب شده باشد.
تشکر آقای نصیری
البته نا گفته نماند قیمت 6 ماه پیش بود که نوسانات خیلی بود و دلار نرخ خیلی بالایی داشت ولی با این وجود مقدار کمی به هزینه سرویس ها اضافه شد و این یک امر کاملا طبیعی بود و تا این موقع خوشبختانه قیمت را ثابت نگه داشته ایم و روند کار هم بهمین گونه خواهد بود انشالله .
-
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. .
-
مزیتهای سرویسهای ما:
کلیه منابع بصورت اختصاصی می باشد و ترافیک نامحدود در نظر گرفته شده
هارد سرور هلند Raid شده تا دوستان با خیال راحت با بهترین سرعت استفاده ببرند
سرور دارای پانل ریبوت می باشد و آپتایم 99.99 گارانتی می شود
پورت سرور نیز 1 گیگابیت اختصاصی می باشد که برای هر کاربر حد اقل 10 مگابایت سرعت دانلود تضمین می شود
زمان تحویل سرویس 2 الی 24 ساعت است که در صورت ترافیک کاری پایین زودتر تحویل می گردد
-
فروش همچنان از هلند و آمریکا ادامه دارد .. .