-
پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishtazweb
سلام
اقای موسوی شما که گفتید ساعت 12 شکل حل میشه ؟چی شد عزیز؟به خدا من پدرم در آمده؟چرا رسیدگی نمیکنی؟اگر حواله زدی شماره حواله بده سرورها باز بشن
پناه بر خدا که نشد حرف بشینیم هیچ کار نکنیم خدا درست کنه.این جور که نمیشه
والله من نمیتونم بیشتر از این از مردم حرف بشنوم
شما هم فقط وعده میدید
جواب تلفن هم که نمیددی
12 قرار شده آقای بیگی پیگیر حواله بشن.
به من هم گفتن از طریق ایمیل باهاشون در ارتباط باشم در تایبیک پست ندم چون دوتا که دادم ناراخت شدن.
نکته شما تماس نگیرین باهاشون که از چشم من میبینن و از تماس هایی که شده بود ناراحت بودن.
-
آقای موسوی از دیروز تا همین لحظه مدام در تلاش هستم با شما تماس بگیرم. قبلا پشتیبانی خوبی داشتید. اما الان چرا جواب نمیدید. با من تماس بگیرید. الان منتظر شما هستم. 09125671089
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
عرفان جان قرار نیست پرداختی صورت بگیره؟
بعد از دو هفته نتونستی هزینه رو جور کنی؟
در کل قرار بود پولی در کار نباشه چرا باز گفتی من روش ip سفارش بدم که علاوه بر اون ضرر قبل باز این بشه قوز بالا قوز
مشکل شماست که قبل پرداخت واسه دیگران کار میکنید نکن آقا کسیم ناراحت نمیشه
---
قضیه به کجا رسید ؟ امروز مشکل حل میشه ؟ شما تیکتی فرستادی که پیگیر بشی ؟ فقط ارسال حواله کافی نیست یکمم پیگیری پشتش لازمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
دوستان و همکاران گرامی مطمئن باشید جناب موسوی بیشتر از همه چیز پیگیر مشکل هستند و با تلفن ها و سوالات شما اینجا بیشتر آرامش روانی ایشون میشید
جملاتی به کار نبرید که پس از رفع مشکل نتونید توی چشمای هم نگاه کنید و شرمنده هم بشید
من دیروز با ایشون حرف زدم
گفتتند دلیل ایجاد مشکل ایشان نیستند
اما اقای موسوسی عزیز نمیشه که روزی یه بار با طرفت صحببت کنی
باید پیگیر شی هر جور شده باید وادار کنی کار را انجام بده سریعتر شما مسئولیت داری برادر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
famo
دوست عزیز من نمی خوام ترک ادبی کنم...
ولی شما باش جای ما تبلیغات کنیم ، زحمت بکشیم پای سایت الکی الکی سایت 2 3 روز پایین بیاد
درک کنید
عزیزم من هم اعتبار 9 ماهم از بین رفت یعنی هیچ جور جمع نمیشه به چه دلیل نمیدنم.
اما من هم به شما حق میدم ولی شما سرور مجازی دارین الان هم من باید به شما جواب بدم هم به آریا دیتا.
صبر کنید تا من این حواله رو روشن کنم اگه در کل حواله نشد شما از من شکایت کن من خرفی ندارم بابت این موضوع اما من حواله زدم تاخیر نمیدونم چی بوده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
عزیزم من هم اعتبار 9 ماهم از بین رفت یعنی هیچ جور جمع نمیشه به چه دلیل نمیدنم.
اما من هم به شما حق میدم ولی شما سرور مجازی دارین الان هم من باید به شما جواب بدم هم به آریا دیتا.
صبر کنید تا من این حواله رو روشن کنم اگه در کل حواله نشد شما از من شکایت کن من خرفی ندارم بابت این موضوع اما من حواله زدم تاخیر نمیدونم چی بوده.
جناب موسوی
اگه حواله ارسال شده که یه لحظه شماره را میدید مشکل حل میشه این همه طول کشیدین نداره
اگر هم پرداخت نشده با مستر کارت پرداخت کنید کلا موضوع در 10 دقیقه قابل حله
نمیدونم چرا شما اینقدر موضوضع را طول دادید؟مشکل چیه ؟خواهشا توضیح بدید
-
ای بابا
هنوز که وصل نشده
پول تبلیغاتمون رفــــــــــــــت توی سطـــــــــل آشـــــغال
همــــــین و بسx-(x-(x-(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishtazweb
جناب موسوی
اگه حواله ارسال شده که یه لحظه شماره را میدید مشکل حل میشه این همه طول کشیدین نداره
اگر هم پرداخت نشده با مستر کارت پرداخت کنید کلا موضوع در 10 دقیقه قابل حله
نمیدونم چرا شما اینقدر موضوضع را طول دادید؟مشکل چیه ؟خواهشا توضیح بدید
به من اطلاعاتی ندادن جز یک سری عدد های معمولی
کد swift رو ندادن.
پوله کمی نیست که بتونم دوباره جور کنم.کسی هم تا الان حاضر نشده با مستر کارت برام اقدام کنه.من کلی در موردحواله مجداد و مستر صرافی هارو زیر پا گذاشتم اما زمان کوتاه هست و باید همین حواله به جاش بشینه.
-
آقا پشتیبانیت یک تومان ارزش نداره ببین چه کردی به این همه سایت...
-
ای بابا
هنوز که وصل نشده
پول تبلیغاتمون رفــــــــــــــت توی سطـــــــــل آشـــــغال
همــــــین و بسx-(x-(x-(
-
ببخشید آقای موسوی قصد جسارت به شمارو ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
famo
آقا پشتیبانیت یک تومان ارزش نداره ببین چه کردی به این همه سایت...
شما درست میگین
اما بهتر از طریق مدیر سرورتون پیگیر باشن
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
ببخشید آقای موسوی قصد جسارت
ویرایش کنید چون چیزی که مشخص نیست رو نمایان نکنید.
آدم نباید بد بین باشه همیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
شما درست میگین
اما بهتر از طریق مدیر سرورتون پیگیر باشن
با تشکر
آقای محترم کار از مدیر سرور گذشته به جایی اینکه این همه تاپیک بزنید این همه ... کنید
بکاپ سرور ها رو بدید بریم پی کارمون...
یعنی شما میتونید تاوان آمار سایت ها مربوطه رو بدید ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
ویرایش کنید چون چیزی که مشخص نیست رو نمایان نکنید.
آدم نباید بد بین باشه همیشه
آقای موسوی به احترام حرفتون ویرایش کردم
ولی تنها چیزی که داره بوش میاد اینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
famo
آقای محترم کار از مدیر سرور گذشته به جایی اینکه این همه تاپیک بزنید این همه ... کنید
بکاپ سرور ها رو بدید بریم پی کارمون...
یعنی شما میتونید تاوان آمار سایت ها مربوطه رو بدید ؟؟؟
داداش من چیکار داره به ایشون که بک آپ بدن به شما ؟
مدیر سرورتون باید بک آپ داشته باشن ایشون فقط فروشنده سرور اختصاصی هستن
ارناوب نمیتونه جوابگو باشه چرا ادرس این تاپیک رو به شما داده
ما هم چندصد مشتری بهمون اعتراض کردن یکبار نگفتیم برید اینجا اعتراض کنید بلکه سرور باز بشه
این چه وضعشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
کد swift رو ندادن.
پوله کمی نیست که بتونم دوباره جور کنم.کسی هم تا الان حاضر نشده با مستر کارت برام اقدام کنه.من کلی در موردحواله مجداد و مستر صرافی هارو زیر پا گذاشتم اما زمان کوتاه هست و باید همین حواله به جاش بشینه.
آقای موسوی اگز بنده پول سرورم رو دوباره بدم امکانش هست برای من باز شه
یعنی برای من رو دوباره پرداخت کنید؟
واقعا از طرف کاربرا زیر فشار هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
با سلام دوست من واقعا بتون حق میدم.من دیگه نمیدونم جواب مشتریا خودم رو چی بدم. تازه من از آرنا وب گرفتم که ایشون هم پاسخ گو نیستند.منو پاس میدن به اینورو اونور خستم کردن.بی کفایتی خودشونو میندازن گردن این اون
واقعا" منم از ایشون گرفتم اما پاسخگو نیست
دیروز گه به من گفت مشکل از dc هست الان هم که ایت وضع با کمال پررویی لیتک اینجا رو به من داده ...
-
اگر سرور سرور ها وصل بشه به جای این 2/3 روز قعطی چی به مشتریا میدی؟
-
دوستان فکر نکنم دیگه آبی از این هرتنز گرم بشه . اگه دیتاسنتر مطمئنی وجود داره بگین ما بریم پی کارمون.
خسارت هم که فدای سرم #-o
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
کد swift رو ندادن.
اقای موسوی
شما میتونید بهشهون بگید 2 روزه باز کنند چون حواله ارسال کردید و طوب میکشه تا بررسه وقتی بهشهون بگید که من این عدد سرور دارم حتما سروها باز میشه
این مذاکرات همیهش جواب میده اما لطفا پیگیر باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
داداش من چیکار داره به ایشون که بک آپ بدن به شما ؟
مدیر سرورتون باید بک آپ داشته باشن ایشون فقط فروشنده سرور اختصاصی هستن
ارناوب نمیتونه جوابگو باشه چرا ادرس این تاپیک رو به شما داده
ما هم چندصد مشتری بهمون اعتراض کردن یکبار نگفتیم برید اینجا اعتراض کنید بلکه سرور باز بشه
این چه وضعشه
پسر عوض اینکه بگید ببخشید کاری که پیش اومده... ما رو متهم هم می کنید عجب سایتی عجب فروشی عجب سروری...؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishtazweb
اقای موسوی
شما میتونید بهشهون بگید 2 روزه باز کنند چون حواله ارسال کردید و طوب میکشه تا بررسه وقتی بهشهون بگید که من این عدد سرور دارم حتما سروها باز میشه
این مذاکرات همیهش جواب میده اما لطفا پیگیر باشید
به خدا دیروز این قد من تیکت زدم که کلا فقط یک جواب رو ارسال میکرد و اصلا به تیکت های من توجه نداشتن.
واسه این مشکل هم اگه کسی جهت تمدید باقی موند من 15% تخفیف در فاکتور های دو ماه اعمال میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
famo
پسر عوض اینکه بگید ببخشید کاری که پیش اومده... ما رو متهم هم می کنید عجب سایتی عجب فروشی عجب سروری...؟
عزیز صبر کن این قدر نگران اطلاعات نباش
همه چیز سر جاش هست و چیزی پاک نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
famo
عزیز دل بنده فروشنده سرور به شما نیستم آقای موسوی هم فروشنده سرور به شما نیستن
بنده هم خودم سرورم خاموش شده و خریدار از سرور های آقای موسوی هستم
ولی دلیل نمیشه آرنا وب جوابگو نیستن شمارو پاس بدن به اینجا شما یک سایت داری که فقط فایل های دانلود رو روش قرار میدید
ما فروشنده هستیم و از دیشب جواب بیش از 200 نفر رو دادیم مطمئن باش فشاری که روی بنده هست روی شما حتی 1% هم نیست ولی خودم جوابگوی مشتری هام بودم مشتری هارو به جون آقای موسوی ننداختم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
عزیز صبر کن این قدر نگران اطلاعات نباش
همه چیز سر جاش هست و چیزی پاک نشده
عزیز من ، سایت من فروشی هست من مشتری داشتم خوب به خاطر قطی سرور مشتری راضی نشد سایت رو بخره به خاطر همین عجله دارم دوست عزیز!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
به خدا دیروز این قد من تیکت زدم که کلا فقط یک جواب رو ارسال میکرد و اصلا به تیکت های من توجه نداشتن.
واسه این مشکل هم اگه کسی جهت تمدید باقی موند من 15% تخفیف در فاکتور های دو ماه اعمال میکنم.
الان شرایط به چه صورته؟باید منتظ باشیم تا حواله برسه؟نمیتونید بگید کی مشکل حل میشه؟
-
velia - hetzner چه فرقی با hetzner داره ؟
اگه فرق داره خوبه یا نه ؟
-
میشه خبری از پیگیری امروزتون با دیتاسنتر بدید ؟
وقت اداری هم دیگه داره تموم میشه !
امروزم قرار نیست باز شن آی پی ها ؟؟؟؟
-
اقای موسوی لطفا بگید به کجا رسید؟
-
باز آقای بیگی من رو به ساعت یک تا دو موکل کرد.و الان به من تماس گرفت که من تمام تلاشمو کردم که سرور هارو باز کنن اما نکردن.
من اولین حواله رو که با ایشون زدم گفتن که من نهایت 48 ساعت میرسونم حواله رو این حرفو که الان زدم به من گفتن چرا حرف تو دهن من میزارین نشون به اون نشون من به شما نگفتم که من میخوام خوشخساب باشم در هتزنر و شما گفتین که من این رو اوکی میکنم و ما باخساب هایی که داریم این امرو محیا میکنم.
پس چی بود که الان 3 روزه هست نرسیده بعد میگین که خانوم آنجا گفته باید ما پول رو رویت کنیم در حسابون .چطور دیگران با مشخصات حواله میتونن مشکل رو حل کنن اما خواله من و شمارو قبول نمیکنن که میگن فقط پول باید تو حساب باشه! امدیم حواله به دست دیتا سنتر تا 10 روز هم نرسید
تا 10 روزه بسته باشن؟
من به شما نگفتم که نمیخوام مثل دوست دیگه بشم؟شما گفتی ایشون که صراف نبوده که از خمو چم کار آشنا باشه که اینطوری نشه و من صرافم و راه های زیادی رو بلدم کدو راه به من الان جواب داد جز راه صبر!
صبر حد نداره ؟
صبر مثل ترافیک سرور حد داره و بعد از اون سر میره.
شما حواله زیدن؟
اسکن حواله رو بدین به من.من این حق رو دارم که حواله رو ببینم حتی اگر هم به دیتا سنتر نرسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
باز آقای بیگی من رو به ساعت یک تا دو موکل کرد.و الان به من تماس گرفت که من تمام تلاشمو کردم که سرور هارو باز کنن اما نکردن.
من اولین حواله رو که با ایشون زدم گفتن که من نهایت 48 ساعت میرسونم حواله رو این حرفو که الان زدم به من گفتن چرا حرف تو دهن من میزارین نشون به اون نشون من به شما نگفتم که من میخوام خوشخساب باشم در هتزنر و شما گفتین که من این رو اوکی میکنم و ما باخساب هایی که داریم این امرو محیا میکنم.
پس چی بود که الان 3 روزه هست نرسیده بعد میگین که خانوم آنجا گفته باید ما پول رو رویت کنیم در حسابون .چطور دیگران با مشخصات حواله میتونن مشکل رو حل کنن اما خواله من و شمارو قبول نمیکنن که میگن فقط پول باید تو حساب باشه!
شما حواله زیدن؟
اسکن حواله رو بدین به من.من این حق رو دارم که حواله رو ببینم حتی اگر هم به دیتا سنتر نرسه
پس یعنی سرور ها باز نمیشه ؟ و این از لطف آقای بیگی هستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
پس یعنی سرور ها باز نمیشه ؟ و این از لطف آقای بیگی هستن
به درخواست خوشون و احترامی که بشون دارم من پستشون رو به چالش نمکشم.ولی من هم مثل شما میتونم شاکی خصوصی بشم.
-
اقای موسوی هر چند شاید اینجور تیکتی زده باشین - ولی خب تیکت بزنید بگید سرور هایی که هزینه اش رو پرداخت کردین رو به مدت 24 ساعت باز کنند تا حواله برسه - اینجوری که نمیشه امروز هم انگار قصد باز کردن ندارن - شرایط رو واسشون توضیح بدهید بکید چقدر مشتری دارید - تعداد کمی هم که سرور ندارید هزینه اضافی به جز پهنای باند هم که واسه اونها ندارند چون همه سرور ها فعالعند - من تیکیت زدم گفتند اون ای پی مال شما است واسه همین شما باید اقدام کنید - تمام ابروم پیش کاربرام رفت , اعصاب چند هزار نفر خورد شده
شما خودتون سفت و سختتر پیگیری کنید نه به امید حواله نشستید
-
اقا یعنی چی باز نمیشه به همین راحتی؟
تو رو خدا اینجوری برخورد نکنید
اقا بیا سرور منو منتقل کن من 2 روز پی پرداخت کردم اما باز هزینه میدم تا بعد با هم صحبت کنیم
تو رو خدا بیا این کارو بکن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
به درخواست خوشون و احترامی که بشون دارم من پستشون رو به چالش نمکشم.ولی من هم مثل شما میتونم شاکی خصوصی بشم.
بنده هم نه پست شمارو به چالش میکشم نه چیزی نه کسی رو
ولی اگه اینجوری باشه و هنوز حواله ای نرسیده بشاه یعنی سروری باز نخواهد شد امروز و این یعنی 2 روز دان بودن سرور ها و این یعنی برباد رفتن تمام آبروی بنده
من الان به مشتری ها چی بگم ؟ بگم حواله نرسیده ؟ میگن خوب میخواستید چند روز زودتر بفرستید ؟
آقای موسی در 10 روز گذشته 4 روز سرور بنده خاموش بود در حالی که در 4 ماه قبلش کلا" 2 ساعت دان تایم داشتم
الان شما میگید بازم منتظر باشیم تا حواله برسه یا نرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
اول متاسفم واسه خودم که از شما سرور گرفتم با اینکه خیلیا گفتن پشتیبانیتون صفر هست
دوم متاسفم واسه شما که حاضر نشدید با یکم صرف پول بیشتر حوالتونو از طریق یه صرافی معتبر انجام بدید
سوم متاسفم که مجبورم منتظر بمونم سرور باز بشه چون بک آپ ندارم از سرویسا و همه هم مشتریای من سایت هستند و بک آپ میخوان وگرنه منتظر نمیشدم
چهارم از آقای بیگی خواهش میکنم هر کار حتی اضافه بر حالت عادی هم هست انجام بدن تا سرورا زودتر راه بیوفته نمیدونم اگر همه با ارسال فلان حواله درست میشه الان هر مدرکی که واسه پرداخت دارید بهشون ارسال کنید ممنون میشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اول متاسفم واسه خودم که از شما سرور گرفتم با اینکه خیلیا گفتن پشتیبانیتون صفر هست
دوم متاسفم واسه شما که حاضر نشدید با یکم صرف پول بیشتر حوالتونو از طریق یه صرافی معتبر انجام بدید
سوم متاسفم که مجبورم منتظر بمونم سرور باز بشه چون بک آپ ندارم از سرویسا و همه هم مشتریای من سایت هستند و بک آپ میخوان وگرنه منتظر نمیشدم
چهارم از آقای بیگی خواهش میکنم هر کار حتی اضافه بر حالت عادی هم هست انجام بدن تا سرورا زودتر راه بیوفته نمیدونم اگر همه با ارسال فلان حواله درست میشه الان هر مدرکی که واسه پرداخت دارید بهشون ارسال کنید ممنون میشیم
عزیز من این حواله رو با هر یورو 2695 زدم از هر صرافی گرون تر .من دونبال ارزونی نبودم دونبال این بودم که زود برسه همینطور که چند حواله دیگرو زود زدن اما این 3 روز به طول انجامیده
-
لطفا یکی بگه پایان ساعت کار آلمان به وقت ما چند میشه ؟
که اگه سرور تا اون موقع اوکی نشد واسه سرور دیگه اقدام کنیم
لطفا راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
عزیز من این حواله رو با هر یورو 2695 زدم از هر صرافی گرون تر .من دونبال ارزونی نبودم دونبال این بودم که زود برسه همینطور که چند حواله دیگرو زود زدن اما این 3 روز به طول انجامیده
اقا حواله در بدترین حالت 3 روزه میرسه
مگه میشه نرسه
بیا اقا جواب ما رو بده کار ما راه بیفته