من این موضوع رو با طراح این اسکریپت در میان گذاشتم منتظر جواب هست اگه جوابی دادند شما رو در جریان می زارم .
دوستانی که واقعا حاضراً برای این ماژول هزینه ای بدهند اعلام آمادگی کنند چون فکر نکنم رایگان بشه این افزونه رو بدست اورد .
نمایش نسخه قابل چاپ
من این موضوع رو با طراح این اسکریپت در میان گذاشتم منتظر جواب هست اگه جوابی دادند شما رو در جریان می زارم .
دوستانی که واقعا حاضراً برای این ماژول هزینه ای بدهند اعلام آمادگی کنند چون فکر نکنم رایگان بشه این افزونه رو بدست اورد .
آقا کسی میدونه این ماژول ملت چرا اینجوریه ؟!! هر چی خرید انجام میشه در برگشت میزنه Invalid address: و یه سری خطاها نوشته !! کسی هست کمک کنه ؟
سلام.بعد از مشکلاتی که تو پلاگین sms پیش اومد (صفحات اول همین تاپیک رو بخونید) نمی خواستم ماژول ها و کدهایی که دارم و می نویسم رو رایگان بدم ولی دیدم اینجوری در حق نویسنده این کد بی انصافی می شه که زحمت کشیده و این اسکریپت رو رایگان دراختیار بچه ها گذاشته.
حالا فردا یکی دیگه میاد و این رو به اسم خودش میده بیرون و کلی هم از ملت پول می گیره.
این کد میاد و آدرس ایمیل خریداران رو به صورت صفحه بندی شده نمایش میده که تعداد تو هر صفحه رو از قسمت تنظیمات می تونید تغییر بدید.
این فایل ها رو تو قسمت ادمین اکسترکت کنید.
اینم بگم که هنوز کاملش نکردم، پس دوستانی که مشکل دارن حتما بهم بگن.
نکات مهم:
1- از فایل هاتون پشتیبان بگیرین. (بعد نگین نگفتی)
2- آین با نسخه 1.55 کار می کنه.موفق باشید.
سلام
من از این اسکریپت مدتیه که به صورت تستی استفاده میکنم مشکل اصلی که میبینم و با چندین بار نصب هم حل نشد اینه که بعد از خرید یک کارت و تحویلش توی سیستم هنوز هم اون رو به صورت قابل فروش نمایش میده !
دلیل این چیه ؟
یک بار نصب کردم دوباره، درست شد ولی باز هم بدون هیچ تغییری خراب شد ...
دوباره سلام.
این کد میاد و آدرس ایمیل خریداران رو به صورت صفحه بندی شده نمایش میده که تعداد تو هر صفحه رو از قسمت تنظیمات می تونید تغییر بدید.
دوبار ادیت کردم ولی نمی دونم چرا نشون نمیداد.
موفق باشید.
پلاگين دوست عزيزمان
به نوع خود جالب و قابل توجه است
كه نصب و تست گرديد
كه در اين پلاگين در قسمت خروجی اطلاعات خریداران ، آدرس ايميل خريداران بصورت طبقه بندي شده نمايش داده مي شود
اما يه مواردي هم اضافه بشود خوب هست
1- نمايش شماره تلفن ها براي خبرنامه پيامكي
2- امكان ارسال ايميل به ليست
3- گرفتن خروجي بصورت فايل تكست
( براي ثبت اعضاء در ليست خبرنامه پيامكي يا ارسال ايميل از طريق نرم افزارها )
البته با اجازه اين دوستمون يه كم اين فايل بررسي و ويرايش شد
و كمي نواقص جا مانده بر طرف شد
دوستان مي توانند فايل را از ضمايم دانلود كنند و در مسير و محل نصب اسكريپت آپلود و سپس اكسترك نمايند
سلام.
همانطور که گفتم این کدها کامل نیست و من فقط حدود نیم ساعت وقت داشتم که روش کار کنم و بنویسمش.
کد شما رو هم گرفتم.
انشالله اون مواردی که گفتید رو سرفرصت پیاده سازی می کنم.
موفق باشید.
با سلام . لطفا کمک کنید !!
هر کاری میکنم زمان نصب از پایگاه داده ایراد میگیره !میگه اشتباه هستش !
دقیقا چه چیزی باید وارد کرد ؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممک یکی ما رو نگاه بکنه من مشکل دارم
درگاهم رو کسی دیگه نصب کرده بود اون رو مجبور شدم پاک کنم الان دوباره میخوام نصب بکنم به مشکل خوردم . زمان نصب از پایگاه داده ایراد میگیره هرچی میزنم میگه اشتباهه
تو دیتابیس 10 بار اکانت ساختم و اونجا نوشتم اما نمیشه
چکار کنم ؟
نقل قول:
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممک یکی ما رو نگاه بکنه من مشکل دارم
درگاهم رو کسی دیگه نصب کرده بود اون رو مجبور شدم پاک کنم الان دوباره میخوام نصب بکنم به مشکل خوردم . زمان نصب از پایگاه داده ایراد میگیره هرچی میزنم میگه اشتباهه
تو دیتابیس 10 بار اکانت ساختم و اونجا نوشتم اما نمیشه
چکار کنم ؟
دوست عزيز
براي راهنمايي دقيقت ايدي ياهو مرا اد كن
تا در ياهو راهنمايي ات كنم
site_management_group
در ضمن اسكريپت را بايد با دقت نصب كني
از راهنماي نصب تصويري زير استفاده كن
Virtual Freer | ::. راهنماي نصب اسکریپت محصولات مجازی توسط جهان برتر ::.
کد HTML:http://saitebartar.ir/sharj/pay/index.php
اسكريپت بروز رساني شده فرير توسط سايت برتر همراه با ماژول هاي جديد انتشار داده شد
براي دانلود فايل اينجا كليك كنيد
http://saitebartar.ir/jahansharj/vir...artar_1.56.zip
نكاتي قابل توجه :
1- اين اپگريد و بروز رساني فقط مخصوص ماژول ها و رفع بعضي نواقص مي باشد و به هيچ عنوان تغييري در ظاهر قالب سايت شما به وجود نمي آورد
2- از فایل هاتون پشتیبان بگیرین. ( بعد نگین نگفتی )
::. براي احتياط.! ::.
3- اسكريپت بروز شده شامل موارد زير به صورت مختصر مي باشد
1-3- تنظيم خطاها و اطلاعات خروجي درگاه هاي پارس پال ، پي لاين ، زرين پال ، تك پرداخت و بعضي درگاه ها
2-3- ويرايش و نواقص بعضي از درگاه ها
4- این اپگريد هماهنگ با نسخه 1.56 کار می کنه
5- ماژول هاي اصلاحي ماژول درگاه بانك ملت - پارس پال - پي لاين - زرين پال - و - تك پرداخت ( درگاه هاي مستقيم مخصوص بانك پاسارگاد و ملت ) است
6- در اين فايل اپديت شده نزديك به حدود 20 ماژول نصب يا اپگريد مي شوند و حدود 10 ماژول جديد بر روي اسكريپت شما نصب مي شود
از قبيل:
1- ارسال گواهی موفق بودن عمليات خريد به خريدار
اعلام سفارش انجام شده در سايت جهت اطلاع از طريق ارسال ایمیل
2- ایمیل اعلام خريد در سايت ، جهت اطلاع اپراتور
3- ایمیل محصول
ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر و هم فروشنده يا مديريت سايت
4- خروجی اطلاعات خریداران
طبقه بندي ايميل خريداران بصورت ليست ( طراحي شده توسط ..... )
و ...
7- ماژول هاي اصلاح شده اعلامي كاملا چندين بار تست شده اند؟
8- و غيره ...
در صورت نياز به گفتگو و پشتيباني با ما در ياهو گفتگو كنيد
site_management_group
* از دوستان ميخواهم جهت ترويج و توسعه تجارت الكترونيك ، لطفا لينك فرير را از پايين قالب سايت خود حذف نكنند.!
آقا من سایتم فی**تر شده بود الان آدرس رو عوض کردم ولی موقعی که بعد از پرداخت برمیگرده به سایت که یوزر پسوورد رو نشون بده میره به همون آدرس قبلی که فی**تره
چطوری میتونم آدرس جدید رو جایگزین کنم رو آدرس قبلی؟
ممنون میشم جوابمو بدین
شما بايد ادرس سايت را از طريق فايل كانفينگ در مسير
include/configuration.php
و در ابتداي كد فايل مذكور
کد HTML:<?php
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
//-------------------------------------------- Config Array
$config=array(
'MainInfo'=>array(
'url' => 'http://saitebartar.ir/demo-virtual/demo/' , //-- با اسلش آخر
'path' => '/home/jahanbar/public_html/demo-virtual/demo/' , //-- با اسلش آخر
'upload' => array(
'image' => 'statics/upload/images/' , //-- با اسلش آخر
'attachment' => 'statics/upload/attachments/' , //-- با اسلش آخر
شما بايد به جاي ادرس قبلي ادرس را در جايي كه در كد بالا ، كه آدرس زير مي باشد ، جايگزين و ذخيره كنيد
کد HTML:http://saitebartar.ir/demo-virtual/demo
دوست عزيز
براي راهنمايي دقيقت ايدي ياهو مرا اد كن
تا در ياهو راهنمايي ات كنم
site_management_group
با سلام
من میخوام کارت شارژها رو بصورت دستی وارد کنم.کد و سریال شارژ و اعتبارش رو کجا باید ثبت کنم
دوست عزيز يه سري به دموي ::. دموي اسكريپت فروشگاه اینترنتی محصولات مجازي ::.
مراجعه كن و در انجا تمام امكانات و اطلاعات براي آموزش و اطلع رساني قرار داده شده است
اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی
نسخه نمایشی ::. دموي اسكريپت فروشگاه اینترنتی محصولات مجازي ::.
سمت مشتری : فروش اینترنتی انواع کارت شارژ ::. دموي اسكريپت فروشگاه اینترنتی محصولات مجازي ::.
سمت مدیر : http://saitebartar.ir/demo-virtual/back
نام کاربری و کلمه عبور : saitebartar.ir
کلید رمزنگاری: jahansharj.ir
دقت کنید که در این نسخه نمایشی دیتابیس بخش مدیریت با سمت کاربر از هم جدا نشده است ولي به جهت عدم تغییرات تنظيمات ، بعضي از قسمت ها در دموي مديريت غير فعال و قفل شده است. بنابراين در سمت مدیر هر تغييري انجام میدهید در سمت کاربر به نمایش در میآید
دوستان
کسی ماژول مخصوص پرداخت بانک سرمایه رو نداره؟
تو خروجی خریداران میشه موبایل رو هم اضافه کنید
من مشکل خیلی عجیبی در نصب اسکریپت virtaul freer دارم ، موقع نصب فقط کد های php دیده می شه و چیز دیگری نشان داده نمی شود در حال که سایر اسکریپت های php بدون هیچ گونه مشکلی نصب می شوند
یکی از اساتید محترم بفرمایین برای استفاده از اسکریپت چه بسته هایی باید روی سرور نصب باشد
دوستان من یه مشکل دارم
همون ابتدای نصب وقتی اطلاعات رو وارد میکنم و روی دکمه "نصب" کلیک می کنم ارور میده متن ارورش هم اینه
----------------------
Warning: fopen(../include/configuration.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/antik***/public_html/install/index.php on line 250
can't open file
ممنون میشم کمکم کنید
این اسکریپت رو جایی دیگه قبلا هم نصب کردم اما اروری نداد وراحت نصب شد اما الان گیر داده:(
روی لوکال نصب نمیشه و مشکل داره ، شما طبق این توضیحات انجام بدید:
راهنمای نصب
- ابتدا فایلها را بر روی سرور خود آپلود کنید.
- یک بانک اطلاعات و کاربر مربوط به آن را بسازید
- فولدر install را از طریق مرورگر بازکنید٬ همه مراحل و اطلاعات لازم برای نصب برنامه در یک قدم انجام میشود٬ اطلاعات را وارد کنید و روی دکمه نصب کلیک کنید.
- در صورتی که اطلاعات را کامل و صحیح وارد کرده باشید برنامه به درستی نصب میگردد و پیغام مناسب نمایش داده میشود٬ در غیر اینصورت پیغام نامناسب نمایش داده میشود.
- پس از پایان نصب کلید رمزنگاری را حتما در جایی امن نگه دارید در غیر اینصورت به اطلاعات کارتها دسترسی نخواهید داشت. همچنین حتما فولدر Install را از روی سرور پاک کنید.
فایل configuration.php رو چک کنید اطلاعات دیتابیس و آدرس سایت و بقیه موارد درست وارد شده.(../include/configuration.php).
دوست عزیز پاک کن کلا فضای هاست و دیتابیس رو دوباره نصب کن .
::. توجه : اسكريپت آپگريد و بروز رساني شده فرير توسط سايت برتر همراه با ماژول هاي جديد انتشار داده شد ، براي مشاهده اطلاعات بيشتر و دريافت دانلود فايل اينجا كليك كنيد . ::.
دانلود نسخه كامل اسكرپيت بروز رساني شده جهت نصب
* براي كساني كه قصد نصب اين اسكريپت را دارند ( براي دانلود بر روي لينك مطلب فوق كليك كنيد )
در صورت وجود هرگونه مشکلی با پشتیبانی سايت تماس بگیرید.
فرم تماس با ما - ارسال درخواست و تيكت پشتيباني
اد کردن آیدی ما
توضيحات مخصوص آپگريد اسكريپت:
نكاتي قابل توجه :
1- اين آپگريد و بروز رساني فقط مخصوص ماژول ها و رفع بعضي نواقص مي باشد و به هيچ عنوان تغييري در ظاهر قالب سايت شما به وجود نمي آورد
2- از فایل هاتون پشتیبان بگیرین. ( بعد نگین نگفتی )
::. براي احتياط.! ::.
3- اسكريپت بروز شده شامل موارد زير به صورت مختصر مي باشد
1-3- تنظيم خطاها و اطلاعات خروجي درگاه هاي پارس پال ، پي لاين ، زرين پال ، تك پرداخت و بعضي درگاه ها
2-3- ويرايش و نواقص بعضي از درگاه ها
4- این آپگريد هماهنگ با نسخه 1.56 کار می کنه
5- ماژول هاي اصلاحي ماژول درگاه بانك ملت - پارس پال - پي لاين - زرين پال - و - تك پرداخت ( درگاه هاي مستقيم مخصوص بانك پاسارگاد و ملت ) است
6- در اين فايل آپديت شده نزديك به حدود 20 ماژول نصب يا آپگريد مي شوند و حدود 10 ماژول جديد بر روي اسكريپت شما نصب مي شود
از قبيل:
1- ارسال گواهی موفق بودن عمليات خريد به خريدار
2- ایمیل اعلام خريد در سايت ، جهت اطلاع اپراتور
3- ایمیل محصول
ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر و هم فروشنده يا مديريت سايت
4- خروجی اطلاعات خریداران
طبقه بندي ايميل خريداران بصورت ليست ( طراحي شده توسط ..... )
و ...
7- ماژول هاي اصلاح شده اعلامي كاملا چندين بار تست شده اند؟
8- و غيره ...
* برای آپگرید کافی است فایل دریافتی را بر روی فایلهای قدیمی بازنویسی کنید
( ابتدا فايل را در مسير نصب اسكريپت آپلود كنيد و سپس اكسترك كنيد )
راهنمای نصب
- ابتدا فایلها را بر روی مسير نصب اسكريپت خود در فايل منيجر آپلود کنید.
- سپس بر روي فايل كليك راست نماييد و بر روي گزينه Extract و سپس Extract File كليك کنید.
در صورت نياز به گفتگو و پشتيباني با ما در ياهو گفتگو كنيد
site_management_group
* از دوستان ميخواهم جهت ترويج و توسعه تجارت الكترونيك ، لطفا لينك فرير را از پايين قالب سايت خود حذف نكنند.!
[QUOTE=saitebartar;465324]::. توجه : اسكريپت آپگريد و بروز رساني شده فرير توسط سايت برتر همراه با ماژول هاي جديد انتشار داده شد ، براي مشاهده اطلاعات بيشتر و دريافت دانلود فايل اينجا كليك كنيد . ::.
دانلود نسخه كامل اسكرپيت بروز رساني شده جهت نصب
* براي كساني كه قصد نصب اين اسكريپت را دارند ( براي دانلود بر روي لينك مطلب فوق كليك كنيد )
در صورت وجود هرگونه مشکلی با پشتیبانی سايت تماس بگیرید.
فرم تماس با ما - ارسال درخواست و تيكت پشتيباني
اد کردن آیدی ما
دوست عزیز من یه مشکلی با ورژن قبلی داشتم که توی صفحه قبل نوشتم اینکه موقعی که روی دکمه نصب میزنم ارور میده توی ورژن قبلی ارور میداد که نمیتونه فایل کانفیگ رو بار کنه اما توی این ورژن این ارور رو میده
Warning: fopen(../statics/upload/images/resized/.htaccess) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/******/public_html/install/index.php on line 322
can't open file
چطوری میتونم رفعش کنم
خواهشان کمک:63:
آقای بایرام و سایر بچه ها قسمت آمار فروش کارتها خیلی ضعیفه.مثلا من در روز 80تا سفارش ثبت شده دارم.و روزهای دیگه هم به همین ترتیب. ولی فقط بیست تا رو لیست میکنه.دوستان کسی میتونه بگه مشکل کجاست و چطور رفع میشه؟
دوستان من ماژول فرستنده روبرای بانک ملی نصب کردم همه چیز خوبه ولی موقع برگشت به سایت (با اینکه پول هم کم شده)میزنه:
پرداخت ناموفق است. خطا : در موقع پرداخت مشکلی به وجود آمد
در بازگشت از بانک مشکلی به وجود آمد ٬ لطفا دوباره سعی کنید.
خطا در انجام عملیات بانکی : مشتری گرامی پرداخت بصورت موفق انجام نشده است. ( انجام پرداخت با انصراف روبرو شده است؟ )
يا خریدی مربوط به این کد مرجع تراکنش یافت نشد و یا قبلا پرداخت شده است.
چنانچه از حساب شما مبلغی کسر شده است حداکثر تا نیم ساعت بعد توسط بانک به حساب شما واریز میگردد. ( مبلغ پرداخت شده برگشت داده خواهد شد )
لطفا در صورت نیاز با پشتیبانی سایت تماس بگیرید
از دوستان اگر کسی بدون مشکلش رو داره ممنون میشم محبت کنه یا کمک کنه.... یا هزینه ای هم داره بگید....
با سلام
چرا پس از پرداخت دو تا شناسه پرداخت میده و شماره پیگیری نداره
یه سوال دیگه وقتی پرداخت با خطا مواجه شد صفحه خطا رو میاره ولی گزینه ای برای برگشت به صفحه اصلی سایت نیست
سلام
من این اسکریچت رو نصب کردم
5تا از کارت شارژای 5 تومنیم لو رفته بود و استفاده شده بود
کسی با این مشکل بر نخورده؟
مطمئن هستید باگ نداره از شما هم کارت شارژ استفاده نکردند؟
دوست عزيز
فايل كانفينگ شما كد شده يا نه
دوستان توجه نماييد
تغيير رمز ورود به مديريت سايت از طريق پي اچ پي ادمين هاست امكان پذير است
و نحوه گفتن آن براحتي گفتن نيست ، زيرا بايد نحوه كار با پي اچ پي ادمين را بلد باشيد و نيز چون پسورد كد شده است ، بايد كد كلمه رمز را داشته باشيد يا آشنا به برنامه نويسي باشيد
كه در آينده نحوه كامل تغيير رمز ، در صورت فراموشي را آموزش خواهيم داد؟
اما شايان ذكر است
کلید رمزنگاری اطلاعات:قابل تغيير از مسير include/configuration.php/
فقط توجه داشته باشيد: در صورتي كه كارت يا محصولي ثبت كرده باشيد ؛ با تغيير کلید رمزنگاری ، فيلد هاي محصولات به صورت حروف ناخوانا در مديريت سايت نمايش داده مي شوند ، زيرا اطلاعات محصولات با كليد رمزنگاري قبلي بصورت رمز در آمده اند ( اين كار به جهت امنيت در مقابله با هك مي باشد )
ضمنا فایل کانفیگ حاوی فایل رمزگشایی بخش کارتهاست اون فایل رو کد کنید که حداقل اگه هک شد راحت قابل استفاده نباشه؟
بنابراين چنانچه هر كس يوزر و پس هاست شما را بداند و يا در صورت هك و نفوذ هاست و از كد نويسي كمي سر رشته داشته باشد ، رمز مديريت سايت اسكريپت را تغيير داده و نفوذ مي كند ،
ولي براي ورود به بخش كارت ها كه مستلزم ارائه كد رمز نگاري هست ( بنابراين در صورت دسترسي به فايل مذكور از هاست ) براحتي محصولات شما در دسترس فرد نفوذي است.
لذا براي امنيت كامل محصولات و اطلاعات ، بايد فايل كانفينگ خود را كد كنيد
که حداقل اگه هک شد يا فردي به هاست شما دسترسي يا نفوذ كرده بود ، براحتي قابل استفاده و دسترسي به محصولات نداشته نباشه؟
نكاتي قبل از كد كردن فايل كانفينگ
1- نام فايل configuration.php در داخل پوشه include مي باشد
( در فايل اطلاعات مذكور مي باشد : نام ديتابيس متصل به اسكريپت و يوزر و پسورد آن - كليد رمز نگاري بخش كارت ها و نيز مسير بازگشت پس از خريد { يعني دامنه يا لينك اصلي متصل به اسكريپت }
مثلا در مورد مسير بازگشت : خريدار مي تواند از هر دو يا چند دامنه يا ساب دامين تنظيم شده مسير اسكريپت خريد كند ولي تحويل كالا فقط از لينك درج شده امكان پذير است ، يعني مشتري پس از پرداخت به لينك مذكور هدايت مي شود و مطابق با كد مخفي و حفاظتي تراكنش و مرجع پرداخت كه از بانك يا درگاه ارسال مي شود ، به خريدار تحويل داده مي شود
2- قبل از كد كردن نسبت به تغيير رمز يوزر ديتابيس و كليد رمز نگاري كنيد
3- يك فايل بدون كد شده را براي خود در سيستم و سپس در يك ديسك جانبي ذخيره كنيد ، تا در صورت تغيير اطلاعات توسط خودتان بتوانيد از آن استفاده كنيد { مثلا كسي كه دامنه يا لينك بازگشت را بخواهد تغيير دهد و ... } كه البته پس از تغييرات ، بايد مجددا فايل را كد كنيد
4- كد كردن اين فايل براي همه افراد توسط خودشان امكان پذير نيست ، لذا بايد از وبمستر هاستينگ خود يا يك فرد مطمئن بخواهيد كه فايل را برايتان كد كند كه با ارسال فايل براي آن ، فايل را توسط برنامه هاي پيشرفته كد كرده و برايتان ميفرستد ( از آنان بخواهيد كه با آخرين ورژن آن برنامه برايتان كد كنند )
5- هزينه كد كردن آن بستگي به فرد آن باشد ، دوست باشد يا .... ، در كل هزينه آن بين 4 تا 9 تومن هست. ( بيشتر پرداخت نكنيد! )
6- شما مي توانيد در صورت تمايل براي كد كردن فايل كانفينگ با آيدي site_management_group ارتباط برقرار كنيد و از ايشون بخواهيد ، برايتان كد كند ، البته اين كار مشمول هزينه 3800 تومان مي باشد