پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
تمامی سفارشات تحویل داده شد.
مشکلات فعلا حل شده تماما ( به جز پنل که به زودی حل میشه )
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
سلام دوست عزیز من پلن 1 رو سفارش دادم
متاسفانه farsdc با ما نامردی کرد امروز بعد از یک ماه عدم پاسخگویی سرورشو خاموش کرد
امیدوارم سرورای شما پایدار باشن
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viyona
خیلی بی کیفیت بود
سرویس داشتید ازشون؟مدرک ارائه میدید بیزحمت دال بر بی کیفیتی؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
سرویس داشتید ازشون؟مدرک ارائه میدید بیزحمت دال بر بی کیفیتی؟؟
اره- خیلی داغون بود- یه سایت می خاسم باز کنم نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viyona
اره- خیلی داغون بود- یه سایت می خاسم باز کنم نشد
جالبن همکارارنی که با فیک یوزر قصد تخریب دارن.
مشه عکش بذارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
جالبن همکارارنی که با فیک یوزر قصد تخریب دارن.
مشه عکش بذارید؟
مگه علافم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viyona
مگه علافم
نه حرف یاوه میزنی!مدرک نداری حرف نزن اصلا!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
نه حرف یاوه میزنی!مدرک نداری حرف نزن اصلا!
فک کنم چون رو هر سروری چندتا وی پی اس میزاره اینجوره-www.warhosting.in خیلی خوبه ،قیمتش بالاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
دوستان مشکل حل شده.
فقط یکی از دوستان سفارش داده بود و پرداخت کرده بود که بعد از ریستور کلا اکانت ایشون حذف شده.
لطفا اون دوست عزیزمون دوباره عضو بشن.
سفارشات تحویل داده شد.
فک کنم منظورتون منم !
پرداخت کردم :| الان هرچی میخوام لوگین کنم وارد نمیشه و هیچ اروری مثل این ایمیل وجود ندارد و یا اشتباه هست نمیده سیستم
خواستم دوباره عضو بشم تمام فلید هارو پر کردم و بعد اوکی که کردم رفت صفحه لوگین و کلا نمیشه هیچ کار بکنم خلاصه
لطفا خودت عزیز یک یوزر واسه بنده درست کن و اینفوشو بفرست واسم من وارد میشم و پروفایلمو ویرایش میکنم !
من که هنوز کارمو با شما شروع نکردم ولی پیشنهاد میکنم سرور میزبانو تغییر بدید و جهت هل مشکل whmcs اونو آپگرید کنید
ممنون