پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arian47
با سلام
من حدود 6ماه هست که از جناب افشار VPS میگیرم،اوایل راضی بودم از همه پی ولی به مرور زمان پشتیبانی ضعیف و ضعیف تر شد تا حدی که الان تیکت میزنم 2روزه جوابی نگرفتم،اکثر اوقات هم یا گوشیشون خاموشه یا اگه sms بزنی بازم جوابی نمیدن.
واقعا دوست دارم بدونم چرا سرویس های خوب و پایدارتون رو با پشتیبانی بدتون خراب میکنید !!؟
سمیعی هستم
سلام
بله آقای سمیعی گقته شما رو بنده تایید می کنم
ولی می دونید مشکل شما الان بحث دامنه هست و این موضوع یحث فنی و بستگی به سرور مجازی ندارد .
بحث دامنه رو ما منتقل کردیم به ریسلر کلاب منتظریم تا اونها حواب دهند
ما کوتاهی نکردیم
و باز هم تاکید می کنم شما از مشتریان خوب ما و از سرمایه های اصلی ما هستید و مدت زیادی هست داریم با هم همکاری می کنیم و باعث خوشحال گروه ماست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
هیچ گزارشی نداشتیم درباره این موضوع
حتما تا الان اختلال رفع شده است
با سپاس از شما بهروز عزیز
جناب افشار مشکل هنوز در سرور آلمان هست گفته بنده رو هم جناب na3r تایید فرمودند شما روی آی پی های آلمان ریموت کنید حتما متوجه اختلال خواهید شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
جناب افشار مشکل هنوز در سرور آلمان هست گفته بنده رو هم جناب na3r تایید فرمودند شما روی آی پی های آلمان ریموت کنید حتما متوجه اختلال خواهید شد
تایید میشه
مشکل در سرور آلمان هست از دیشب هم اینطوری شد الان من کریو رو سیستمم نصبه بعد از اختلال کریو در بیشتر وقتها وصل نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
تایید میشه
مشکل در سرور آلمان هست از دیشب هم اینطوری شد الان من کریو رو سیستمم نصبه بعد از اختلال کریو در بیشتر وقتها وصل نمیشه
لطفا تیکتی با متن اختلال در شبکه آلمان ایجاد کنید و به بخش فنی ارسال کنید تا انشالله ما بررسی کنیم .
جناب افشار در مورد سرور آمریکا تیکت زدم و درخواست تعویض سیستم عامل دادم ولی هنوز ترتیب اثر داده نشده
منم الان یه سرور از آلمان سفارش دادم
ایشالا زودتر آماده بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
منم الان یه سرور از آلمان سفارش دادم
ایشالا زودتر آماده بشه
سلام
در کمتر از 11 دقیقه تحویل داده شد
انشالله مشکلی نباشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
با تشکر از خرید شما
اطلاعات سرور مجازی شما ارسال شد و قیمت نیز بروزرسانی گردید .
واسه منم زده تمدید 22 تومن خودتون گفتید تا پایان همون طور که در پست 3 و 8 امر فرمودید
با اجازه جناب افشار دوستان در ویندوز سرور هر هفته یک بار درایوهای ویندوز را دیفرگ کنید این کار باعث جلوگیری از خرابی ویندوز و همچنین افزایش کارایی سرور مرکزی خواهد شد:111:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
واسه منم زده تمدید 22 تومن خودتون گفتید تا پایان همون طور که در پست 3 و 8 امر فرمودید
سلام
تیکت به فروش بزنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
با اجازه جناب افشار دوستان در ویندوز سرور هر هفته یک بار درایوهای ویندوز را دیفرگ کنید این کار باعث جلوگیری از خرابی ویندوز و همچنین افزایش کارایی سرور مرکزی خواهد شد:111:
سلام
100% تایید می شود
حتی در سیستم خانگی خودتون هم اگر انجام بدید بسیار عالی هست .
با تشکر از اقا بهروز :d