امروز 30 تا فاکتور داشتیم که پرداخت نشده موند .
لعنت به این زیرساخت و اینترنت و همه چیشون .
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز 30 تا فاکتور داشتیم که پرداخت نشده موند .
لعنت به این زیرساخت و اینترنت و همه چیشون .
من سر قطعی قبلی که پیش اومد وکلی ضرر کردم کلا حساب بانک ملتمم درشو خط کشیدم و کل تراکنشهام رو از طریق بانک پاسارگاد انجام میدم
درگاه اصلی سایتم گذاشتم رو پاسارگاد
تحریم کنید بانک ملت رو از شکایتم بهتره هیچی نباشه تمام افراد این جمع حداق روی هم رفته 200 میلیون گردش حساب دارن دیگه تو این بانک ندارن ؟ خوب فک میکنید اگر بانکتونو عوض کنید بانک ملت ضرر نمیکنه ؟ اگر ضرر نکنه حداقل امتیازش کم میشه میدونید که تذاکنشهای دستگاههای پوز و اینترنتی برای بانکها امتیاز داره
درگاهتونرو کلا عوض کنید من عوض کردم اصلا خبر دارم نشدم بانک ملت قطعه به همین سادگی هم پاسرگاد هم پارسیان هر دو عالی و حتی بهتر ا ملت دارن کار میکنن
بهترین کار همینه از وقتی ئرگاه اصلیو کردم پاسارگاد حدقل خیالم از ستل نشدنها راحته دقیقا هم هر روز صبح اول وقت پولها تو حسابتونه و حتی این قضیه که پول مستقیم به حساب نمیاد یه سود هم داره واستون اونم کنترل بهتر روی تراکنشهای هر روزه
یه مورد دیگه هم داره اونم اینکه وقتی میرید بانک دفترچه حسابو میدید واسه پرینت 50 تا دفترچه پر نمیشه :d
جالب درگاه بانک ملت مخابرات وصل میشه ولی مال ماها وصل نمیشه
فروش کارت های IN شرکت مخابرات استان تهران
باسلام
دوستان سر قطعی قبلی بنده سریعا برای درگاه بانک پاسارگاد اقدام کردم و الانم خداروشکر مشکلی نیست ! بای بای ملت !!! :دی
باتشکر ازهمه
پرسیدم دیتا هاشونو دارن افزایش می دن
چند وقت پیش پوز فروشگاه ها قط بود تماس گرفتم گفتن دارن روش کار می کنن خدایی الان کارتو از دور نشونش می دی رسید می ده بیرون
شنیده بودم می خوان مشکل ستل بانک ملت رو حل کنن ایشاالله که همین باشه
بعد از به وجود اومدن مشکل قبلی سریع رفتیم سراغ پاسارگاد ..
به راحتی و بدون درد سر درگاه رو گرفتیم
همکاریشون عالی بود
امروز اصلا نفهمیدم ملت قطع شده ..
از حق هم نباید گذشت بانک ملت درگاه خوبی داره
مشکل اول سر وصل نشدن ای پی های خارجی به سرورشون بود ..
اما الان ظاهرا دارن کارائی می کنن .
خدا کنه به قول دوستمون قطعی برای رفع مشکل ستل نشدن تراکنش ها باشه.