ممنون از سفاش شما و توجه به ما .این شالله کیفیت و رضایت مندی شما پایدار باشد
دیشب ارسال شد
این شالله راضی باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من ماه پیش از نارس سرور سرور داشتم عالی بود مخصوصا پشتیبانیشون به دلایلی اومدم به پرشیا
ولی زیاد راضی نیستم میخوام برگردم به نارس سرور چون حتی پیام که واسشون میفرستم سریع رسیدگی میکنند
این ای دی شونه میتونید امتحان کنید narsserver@yahoo.com
میشه خودتون رو معرفی کنید ؟دلیل نداره بگید از کی راضی بودید از کی نبودید مگه اینکه بخواید مشتری جمع کنید یا ..
:)
فکر نکنم از من سرویس داشته باشید داشتید دلیل نارضایتی رو بگید خودتون معرفی کنید و با مدرک حرفتون بزنید چون الان به عنوان اسپم و یوزر مولتی بودن میشناسن شما رو .و از بحث توی تاپیک ها که دیدم احتمالا مولتی هستید.موفق باشید
با این حرفا به جایی نمیرسید سایتتون درست کنید .سرور هاتون قوی کنید ازتون راضی باشند.
قبلا مدیران بهتر نطارت میکردن .حالا هرکی دلش میخواد میاد تو پست بقیه اسپم میده و تبلیغ کار خودش رو میکنه !لطفا مدیران این رو نطارت کنند.ممنون
من رضا هستم ماه قبل داشتم ولی سرورم چند با قطع شد تا اکی کردین چند تا از مشتری هام پریدن
رضا کی ؟یورتون تا ناحیه کاربری ما چیه ؟با دلیل مدرک بگید قعط شده .عکس قعطی ها و عکس تیکت کردید و پی ام در یاهو اگه بوده.
با مدرک حرف بزن.و الکی تبلیغ سایت دیگه هم نکن
گزارشت ارسال شد .به زودی مثل یوزر های قبلیتون بن میشید.. =d>
در ضمن .مهندس تو تاپیک فروش هم پست بدید پستتون بالا نمیره ..
:D
محض اطلاع گفتم :))
سکوت رو ترجیح دادید اره ؟بیشتر از این ابروتون نره اره ؟خب بیا مدرک بیار دیگه الکی چرا اسپم میدی اخه !!!!
اپ:x
افر جدید اضاف شد !!
افر سرور مجازی +لایسنس ماهیانه رایگان
سبد خرید - پرشیا سرور | سرور مجازی | سرور مجازی ارزان | سرور مجازی ویندوز | سرور مجازی لینوکس | سرور مجازی میکروتیک |سرور|هاستینگ|هاست|سرور ای
برای اطلاع از این سرویس تیکت فرمایید :)
یا تماس بگیرید
ارسال درخواست - پرشیا سرور | سرور مجازی | سرور مجازی ارزان | سرور مجازی ویندوز | سرور مجازی لینوکس | سرور مجازی میکروتیک |سرور|هاستینگ|هاست|سر
id persiaserver2
09337025159
اردتمند شما زارعی
وقتی سرویس خوب ندن اعتراض می کنم و وقتی هم سرویس خوب می دن حمایت می کنم 4 تا سرور از ایشون داریم سرعت عالی پشتیبانی عالی ... من داستان های نارس وی پی اس و اینارا نمی دونم فقط می خوام بگم کسی را الکی خراب نکنید کسی را الکی حمایت نکنید بر اساس حقیقت نظر بدید تا کاربران دیگه هم بتونن اعتماد کنن به نظراتتون