پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
میخواستم بنویسم فول دستم به ق خورد
من ننوشتم 512 گیگ رم همین دوست عزیزتون نوشته دقت کنید ;)
سایت bbn.ir . mazdaco.com . blogig.ir و چندین سایت دیگه رو سرور ماست !
از اول هم با دعوا نیومدم فقط عرض کردم چه تضمینی داره ! من از این دوستمون تشکر هم کردم !
شما کاسه داغتر از آش شدی ؟
من عمریه دارم تو کد نویسی و امنیت فعالیت میکنم ... !
نمونش پی سی ول !
من ادعایی ندارم اگر پی سی ول را سرور های موجود تو ایران میکشید میاوردم رو سرور خودم نه اینکه Hostgator اسپانسر ما بشه !
من سوال کردم پس بشینید تا خودشون پاسخگو باشه !
من از ایشون پیشاپیش تشکر میکنم !
کاش کسانی که سرور دارند و تو کار هاستینگ هستند تو اینجا درخواست ندند چون اینطوری درخواست بیشتر میشه و باطل
کاربران در حال دیدن موضوع: 158 نفر (36 عضو و 122 مهمان)
کاربران در حال دیدن موضوع: 162 نفر (37 عضو و 125 مهمان)
فکر نمیکنم گیر کسی بیاد تا پونزهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
میخواستم بنویسم فول دستم به ق خورد
من ننوشتم 512 گیگ رم همین دوست عزیزتون نوشته دقت کنید ;)
سایت bbn.ir . mazdaco.com . blogig.ir و چندین سایت دیگه رو سرور ماست !
شما کاسه داغتر از آش شدی ؟
من عمریه دارم تو کد نویسی و امنیت فعالیت میکنم ... !
نمونش پی سی ول !
من ادعایی ندارم اگر پی سی ول را سرور های موجود تو ایران میکشید میاوردم رو سرور خودم نه اینکه Hostgator اسپانسر ما بشه !
من سوال کردم پس بشینید تا خودشون پاسخگو باشه !
!
باز یک کاربر جدید میخواد بحث راه بندازه و درگیر کنه مارو که حوصلشو ندارم!
این سایتهایی که گفتید غول هستند زیادی غولند داداش و حرفه ای بازیداشونم سر به فلکه:
bbn.ir ------- الکسا= 742,859
blogig.ir -------- الکسا = 898,689
mazdaco.com ------ اصلا هیچی روش نیست و صفحه cgi میاد یعنی خالیه!! ترکیدن این سایتهای پربازدیدت :))
در ضمن پسر خوب موقع نوشتن دقت کنید آبرو ریزی نشه.حوصله بحث اماتوری هم ندارم. میخوای تبلیغات کنی برو تاپیک بزن نه اینجا.شاید دو تا سایت زیر 200 هزار گیرت بیاد.
سلام
بنده با توجه به تبلیغی شدن تاپیک و .... انصراف میدم!
اگر وی پی اسی قرار بود به من بدین به فرد دیگری بدین!
آخه همه هاستینگ ها به ما وعده داده بودند که تا آخر پشتیبانی میکنند ! تا کار و بارشون سکه شد مارو ول کردند و رفتند و یا از ما درخواست پول برای سرور کردند .
هاست ایران که به ما گفته بود ما اسپانسر میشیم و بعد از یه مدت به ما گفت تمام تبلیغ های موجود در صفحه اول متعلق به ماست و ...
شرکت دیان داده پارس { توجه کنید شرکت } به ما گفت اصلاً سایتتون برای ما مشتری نیاورده سرور ما هم نمیکشه پی سی ول را پشتیبانی کنه از لحاظ سخت افزاری و نیروی انسانی در پشتیبانی و دستور فرمودند آقا پول بدید براتون سرور بگیریم در صورتیکه انقدر سرشون شلوغ شده بود که 2 نفر را استخدام کردن جهت پشتیبانی آنلاین ....
خدا وکیلی تنها شرکت های معتبر که قبولشون دارم که حرفشون حرف هست و اطمینان دارم که اطلاعاتم جایی درج نمیکنه اینا هستند :
1 . گروه سایه { prohosting.ir }
2 . شرکت نگاه روشن {parsdev.ir}
ولی متاسفانه سرورهایی که خریداری میشه توسط Web Host Admins سرور هایی هست که فقط رفع نیاز هست !
نه بهترین سرور موجود !
حالا شما بیا سر من داد بکش یا سوتی بگیر !
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
حالا بر گوگل چک کن !
بچه خوب مگه اونا سایت من هست که بخوام ....
یه ذره فنی بحث کن . من از لحاظ بازدید نگفتم از لحاظ سیستم و کد نویسی و همچنین ...
اینا بعد از یه مدت ببین چطور میترکونن ! در ضمن سایت شرکت مزدا هم در حال طراحی و کد نویسی توسط شخص بندست !
نه ..... ! به جای کل کل با من برو به اون مغزت فشار بیار !
انشاءالله بهت VPS برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
من دارم اطلاعاتی میپرسم از ایشون که چه نظریه ای داره ! شاید واسه من هم مفید بود .
حالا برو الکسا چک کن ;)
اين تايپيك درس عبرتي ميشود براي آيندگان
يكي اين ملتو از برق بكشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
[/COLOR]عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
حالا بر گوگل چک کن !
بچه خوب مگه اونا سایت من هست که بخوام ....
یه ذره فنی بحث کن . من از لحاظ بازدید نگفتم از لحاظ سیستم و کد نویسی و همچنین ...
اینا بعد از یه مدت ببین چطور میترکونن ! در ضمن سایت شرکت مزدا هم در حال طراحی و کد نویسی توسط شخص بندست !
نه ..... ! به جای کل کل با من برو به اون مغزت فشار بیار !
انشاءالله بهت VPS برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
من دارم اطلاعاتی میپرسم از ایشون که چه نظریه ای داره ! شاید واسه من هم مفید بود .
حالا برو الکسا چک کن ;)
میدونم عزیز .احسان جان شما همکار حامد صمد بین هستی درسته؟ حامد قبلا مدیر سایت ما بود داداش که رفت تو کار اسکریپت و الانم بعضی وقتها میاد تو سایت..منم نخواستم ازت سوتی بگیرم خودتون همش میخواین بحث راه بندازیدو سوتیتون کمی ضایع بود و منم ادامش ندادم چون شناختمت.پس بیخیال بحث. در ضمن منم عضو 3 تا تیم برنامه نویسی معروف ایرانم که حامد هم یکی از مدیرای انجا بود قبلا! خواستید پ خ هم میکنیم! منتهی اینجا جاش نیست چون فعلان در استراحتیم! بیخیال سوالتان را بپرسید ما میشنویم. زیادی بحث کنم بن میشویم!:d
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
وی پی اس هم نمیخوام. خودم سرور دارم.4 روز زدیم تو سینمون گریه کردیم حالا آمدیم دلمون باز بشه که دارم میبنم دعوا داره میشه..هر چی هست تاپیک خوبی هست که خستگی از تن بدر میکنه :d
به به <):)
احسان پی سی ول ;;) ( نمو :d ) بی خیال بحث شین !
اگه کسی خواست چیزی بده به من هم بده !;;) برای بار دوم !:110: