پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
سلام.
افرادی که فکر می کنند با خواهش/التماس/جون من جون اون/دعوا/تهدید/فحش و ... مشکل حل میشه، باید عرض کنم 1% هم همچین فکری نکنید.
هر شرکتی قانونی داره، هزینه های کارش رو داره، هیچ سرویس دهنده ای به دیتاسنتر ها با خواهش و تمنا سرویس نمیده که ما دومیش باشیم!
سرویس ها امشب TERMINATE میشه و سرور ها به datacenter lab تحویل داده میشه که تست های لازم انجام بشه و سپس آماده سرویس دهی به کاربر بعدی باشه.
تنها راه حل مشکل پرداخت هزینه عقب افتاده هست ولاغیر!
روز خوش.
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
دوست عزیز امیدواریم این مسئله تجربه بشه واسه هم خودشون و هم خریداران که فروش بالا با هزینه کم در زمینه هاستینگ میسر نیست و مانند لباس فروشی نیست که زیاد بفروشی با سود کم تا روی تعداد سود زیاد بشه
هاستینگ باید نگهداری و پشتیبانی کرد و نمیشه بفروشی و بری ، بهتره که روی مبالغی که برای سرویس اعلام می کنید حساب شده عمل کنید.
خریداران گرامی هم لطفا برای داشتن کیفیت کمی پول خرج کنند تا سرویس خوب دریافت کنند.
موفق باشید
با تمامی دوستانی که به نحوی در این ماجرا ضرر دیدن ابراز همدردی می کنم و امیدوارم که دیگه از این اتفاق ها واسه کسی نیوفته.
جناب دکتر وی پی اس هم کم تجربه بودن و علاوه بر اینکه به خودشون ضرر زدن، با قیمتی که ارایه دادند بازار وی پی اس رو خراب کردند و به نحوی قیمت های غیر عادی ایشون به ما هم ضرر زد که مجبور شدیم قیمت سرورها رو پایین نگه داریم.
تنها خیر این تاپیک این بود که اگه کسی سرویس ارزون خواست، لینک ایجا رو می دیم بهش تا بفهمه عاقبت سرویس ارزون چیه.
از آقای دکتر وی پی اس به خاطر اینکه خودشون رو قربانی این موضوع کردند کمال تشکر رو دارم!
من دیشب به اقا سجاد پ خ دادم که چقدر هزینه ی سرور هست، اگر خیلی بالا نباشه می گیرم، هر کی Backup خواست میاد می گیره از من، بعد هم از اون سرور برای فروش سرور مجازی استفاده می کنم، ولی هیچ جوابی هنوز نگرفتم من (:| اگر زود یکی به من قیمت کامل و مشخصات سرور رو ارسال کنه شاید بتونم کمک کنم ولی اگر کسی چیزی نگه نمیتونم Offer ی که چند روز پیش گرفتم رو بی خیال بشم چون باطل میشه امروز :-s
هزینه ی یک سرور حدود 290000 تومان و سرور دیگر 410000 تومان بوده (دلار 1400 بوده)
حدود 95 مشتری رو ساپورت می کردند این دو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
هزینه ی یک سرور حدود 290000 تومان و سرور دیگر 410000 تومان بوده (دلار 1400 بوده)
قیمت دلاری + مکان سرور + مشخصات سرور رو برام پ خ کنین لطفا
بدهکار نیستین چیزی ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
اون سروری که مال اریا هست ممکنه مشخصات کامل تعداد ویپیاس و پولی که برای روش شدن و در کل 1 ماه شارج میشه هم ریالی هم دلاری
تعدا ایپی پهنای باند تعداد ویپیاسها و کانفیگی که روش بوده خصوصا شکایتهای که داشته( نکته مهم برای جلوگیری از شکایت ایا کراهیا انجام شده چون قررا باشه بی دروپیکر باشن بعدزا چند روز چپو راست شکایت بیاد برای سررو و مشکل ایجاد بشه که هیچی ) قیمت شارج کاربرانی که روش بودن (مجموع)
این موارد بفرماید یه حساب کتابی میکنم اگر شرایط مساعد باشه هزینها را پرداخت میکنم وسرویسهای دوستان را اوکی میکنم و اینکه به این شرط حداقل نصف کربارانی که روش هستند شارج مجد انجام بدون چوتن من خودم سررو با جای خالی دارم اگر قرا بشه این این وضعیت بزار یه سرو خالی دیگه الکی ضافه بشه که اصلا ارزشی نداره
من نیتسم تا حدود ساعت 7.30 امدم پاسخی این سوالت را اگر اعلام شده بود نیتجه را همون موقع اعهلام میکنم لطفا سوالات و کلیه موارد که پرسدیه شده پیام خصوصی کنید با تشکر
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teztop
یعنی بریم دنبال یه سرویس دیگه ؟
کسی وی پی اس ارزون نداره ؟
مگر یه نفر از یک سوراخ چند بار گزیده میشه باز دنبال سررو 5 تومنی میگردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
ارزونی یعنی فاجعه؟!
وقتی وی پی اس رو ارزون می دید کیفیت وی پی اس قطعا میاد پایین برای اینکه اگه اورسل نشه رو سرور، اونم زیاد! به هیچ وجه پولش در نمیاد، میاد؟
کیفیت و قیمت خود سرور هم مهم هست +...
قیمت دلاری یک سرور 193 دلار و دیگری 297 دلار هست
سرور اول دارای 8 گیگ رم و حدود 35 ای پی ، پورت 100 و 1ترابایت هارد است
سرور دوم دارای 12 گیگ رم و حدود 70 ای پی و پورت 1000 و 2 ترابایت هارد است
برای اینکه بدونید چطور می تونید سرور رو بخرید با جناب آریا صجبت کنید
بنده کمال رضایت رو دارم و حاضرم همه ی اطلاعاتی که برای سرور مورد نیاز هست رو در اختیارتون بذاره
اگر مشکل با تمدید سرور ها از طرف مشتری ها حل بشه من حاظرم سرورهامو تمدید کنم البته به قیمت منصفانه