سلام
من 2 روز پیش سفارش دادم ، به ساعت نکشید که مشخصات سرور برام ایمیل کردن ، تا به الانم بسیار راضی هستم ، امیدوارم به همین صورت بمونه .
نمایش نسخه قابل چاپ
برای خرید باید از داخل سایت سفارش بدیم ؟
تو قسمت تنظیم سرور وقتی سایتی نداریم چی بزنیم
دومین دارم اما سایت ندارم
تفاوت سرور انگلستان و امریکا چی هست ؟
SP Offer 4096 فقط فرانسه دارید از انگلیس با همین مشخصات ارائه میدید؟؟
برای فایل هاستینگ میخوام
salam
man servis -- SP Offer 4096 -- ro mikham, ama ghablesh bayad ye tozihati bedam,moteasefane rooz tasooa ziad tamas gereftam, vali movafagh nashodam sohbat konam,man taze site zadam va etela@ herfehei nadaram, ama site por bazdidi daram,az ye sherekat VDS herfehei gereftam, ama javabgouy bazdid nabood va dar nahayat goftan ke server apachi javabgouy shoma nist, mishe lotfan az tarigh chat yahoo sohbat konim va mashverat konid, mamnoon misham idi yahoo man payamk2011 hast
ba sepas
دوست عزیز کجایی ؟
حداقل به تاپیک یه سر بزن!
سلام من تیکت زدم 2 روز جواب نمیدهند =((
انگار قسمت نبود من از این سرور استفاده کنم و از شرکت دیگری تهیه کردم.چند روز پیش سفارش سرور و اس اس ال به شرکت گذرگاه دادم و پرداخت هم کردم اما متاسفانه مسئول اون قسمت که نمایشگاه الکامپ هم غرفه زدند تصادف کردند (امیدوارم که در سلامت کامل باشند)و سرور من آماده نشد و چون عجله داشتم اینجا هم جوابی نگرفتم و از یک شرکت دیگر خدمات گرفتم.البته این بحث برام جالب شده و دنبال میکنم اگر کاربرانش راضی باشند به دوستان معرفی میکنم که استفاده کنند
موفق و پیروز باشید
جناب آقای محمد مسعودی پرداخت انجام شد:x