باسلام
ممنون از راهنماییتون ، آیا این سرور مجازی جواگوی من نیست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
---------- Post added at 04:10 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------
[/COLOR]
بله با کسانی که از اطمینان سو استفاده کرده باشن یکسری موارد یاداور ی میکنم بهشون دیگه خودشون میدونند[/QUOTE]
شما به جای بد صحبت کردن و اینطوری جواب تیکت دادن میفرمودین چون چند روز دیر خبر دادین کنسل نمیشه و باید هزینه کامل پرداخت بشه و منم همین کارو میکردم! ما خیلی وقته داریم با هم کار میکنیم قبلا هم به شما ثابت شده که من پول شما رو نخوردم. بنابراین با مشتری قدیمیتون درست حرف بزنید یه زمان بود 2-3 برابر این هزینه رو من باید بهتون پرداخت میکردم و اینکارم کردم
این متن تیکت شما هست :
شرمنده شما هستم دوست عزیز سرویس شما باید تمدید بشه کنسلی توی کار نیست میخواستید کگنسل کندی همون روز سررسدی میگفتید نه بعداز 8 روز نه از پشت کوه امدم نه هندی هستم ظاهرا احترام زیادی به مشنتری نباید گزاشت یه لطفی کنید شارجسرورتون بفرستید اینشالله سررسید ماه بعدی کنسل میتوندی کنید
اینکه گزاشتم سررو شما روشن باشه و خاموش نکردم شما هم قرار بود چند روز یپش پول بفرستید
این پول باری من ارزشی نداره
ول یاینکه بخواهی خودت زرنگفرض کنی شرمنده شما هستیم لطفا شراج بفرستید دوست هم ندراید بفرستید مشکلی نداره گردن شما
اینشاله که ردس خوندی و دیپلم دراید حداقل سیکیل نظام قدمی هم داشته باشدی یا همون سوم راهنمای قدیم کفایت میکنه فکر میکنم بدونید حق ناس چی باشه
بله من شعور نخوردن پول کسی رو دارم شما هم سعی کنید شعور تیکت جواب دادن و املا و انشا رو بیاموزید البته املای کلاس 1 دبستان برای شما کافیه که یاد بگیرید تایپ کنید.
به دلیل قطعی و روزی 100 بار ریست شدن وی پی اس ها مجبور شدم کنسل کنم سرویس شما رو قبلا خوب بود الان روزی 6-7 بار ریستارت نشون میده سرور مونیتور من تو ریسورس میکروتیک میبینم آپ تایم 6 ساعت - 2 ساعت - 5 ساعت... از آخرین ریست.
تا زمانی که سرویس شما خوب بود من همیشه تو همین تاپیک و دیگر جاها تعریف و تایید کردم شما رو اما با این طرز صحبت و نگارش تیکت کوچه بازاری متاسفانه به جایی نمیرسید.
تا آخر ماه کل افرادی که به واسطه من سرویس گرفتند ازتون کنسل میکنند که تعداد قابل قبولی هم هستند و متوجه می شید بعدا.
هزینه وی پی اس شما هم پرداخت میشه تا آخر ماه اما بلااستفاده میمونه
ممنونم
تعجب میکنم اگر آقا ابراهیم اینطور باشن، ساعت 2 شب هم صجبت میکنن باز با آرامش هست :-o
شما به جای بد صحبت کردن و اینطوری جواب تیکت دادن میفرمودین چون چند روز دیر خبر دادین کنسل نمیشه و باید هزینه کامل پرداخت بشه و منم همین کارو میکردم! ما خیلی وقته داریم با هم کار میکنیم قبلا هم به شما ثابت شده که من پول شما رو نخوردم. بنابراین با مشتری قدیمیتون درست حرف بزنید یه زمان بود 2-3 برابر این هزینه رو من باید بهتون پرداخت میکردم و اینکارم کردم
این متن تیکت شما هست :
شرمنده شما هستم دوست عزیز سرویس شما باید تمدید بشه کنسلی توی کار نیست میخواستید کگنسل کندی همون روز سررسدی میگفتید نه بعداز 8 روز نه از پشت کوه امدم نه هندی هستم ظاهرا احترام زیادی به مشنتری نباید گزاشت یه لطفی کنید شارجسرورتون بفرستید اینشالله سررسید ماه بعدی کنسل میتوندی کنید
اینکه گزاشتم سررو شما روشن باشه و خاموش نکردم شما هم قرار بود چند روز یپش پول بفرستید
این پول باری من ارزشی نداره
ول یاینکه بخواهی خودت زرنگفرض کنی شرمنده شما هستیم لطفا شراج بفرستید دوست هم ندراید بفرستید مشکلی نداره گردن شما
اینشاله که ردس خوندی و دیپلم دراید حداقل سیکیل نظام قدمی هم داشته باشدی یا همون سوم راهنمای قدیم کفایت میکنه فکر میکنم بدونید حق ناس چی باشه
بله من شعور نخوردن پول کسی رو دارم شما هم سعی کنید شعور تیکت جواب دادن و املا و انشا رو بیاموزید البته املای کلاس 1 دبستان برای شما کافیه که یاد بگیرید تایپ کنید.
به دلیل قطعی و روزی 100 بار ریست شدن وی پی اس ها مجبور شدم کنسل کنم سرویس شما رو قبلا خوب بود الان روزی 6-7 بار ریستارت نشون میده سرور مونیتور من تو ریسورس میکروتیک میبینم آپ تایم 6 ساعت - 2 ساعت - 5 ساعت... از آخرین ریست.
تا زمانی که سرویس شما خوب بود من همیشه تو همین تاپیک و دیگر جاها تعریف و تایید کردم شما رو اما با این طرز صحبت و نگارش تیکت کوچه بازاری متاسفانه به جایی نمیرسید.
تا آخر ماه کل افرادی که به واسطه من سرویس گرفتند ازتون کنسل میکنند که تعداد قابل قبولی هم هستند و متوجه می شید بعدا.
هزینه وی پی اس شما هم پرداخت میشه تا آخر ماه اما بلااستفاده میمونه
ممنونم[/QUOTE]
از اونجایی که تاپیک جای این چیزها نیتس فقط یه توضیح میدم
یکجوری میگی انگاری 1000 نفر فرستادین و از طرف شما بوده ما که به کارمون شکی نداریم گرون شده سرویس هرکی دوست داره میمونه هرکی هم دوست نداره میره عزیزم
به شما احترام گزاشتیم سرویستون نگر داتشتیم شما هم تماس گرفتید بعداز 8 روز از سر رسید که دارم میرم براتون پرداخت کنم بیشتراز 48 ساعت ا ز زمانی که داشتید میرفتید بانک پرداخت کنید گزشته بود که تکیت زدین کنسل میکنم قانون همه جا این هست سرویس یا کسنل میشه یا تمدید میشه اینطوری نیست که خونه خاله باشه مرد بودی صحبت کردی
این حرف زدی فکرکردی من با این حرفها خراب میشم مرد حسابی اینقدر ارزش داره که دورغ بخواهی بگی چطوری سرور شما فقط ریست شده بقیه ملت سروشون ریست نشده دروغوگیی هم حد و حسابی داره گردنت سپردمت به اوستا کریم
راستی یه حرفی هست باید شنیده باشی میگن اونجای ادم دروغگو
[root@S7 ~]# top
top - 11:04:09 up 110 days, 16:19, 1 user, load average: 0.61, 0.52, 0.41
Tasks: 128 total, 2 running, 126 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
Cpu(s): 0.0%us, 0.3%sy, 0.0%ni, 99.0%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.7%si, 0.0%st
Mem: 560664k total, 468712k used, 91952k free, 29104k buffers
Swap: 1148608k total, 96k used, 1148512k free, 238916k cached
http://128.7.img98.net/out.php/i205974_up.png
110 روزه که سرور اپ هست معمولا هر 3 یا 5 ماه یکبار ما سرو اصلی ریبوت میکنم که سررو رو فرم باشه
که از اخرین باری که ریوبت شده 110 روز
گزشته
اینهم مربوط به سرو شما در کنسول ولی ام ور ر که مشخصه 41 روزه خاموشی نداشته قبلش اگر خاموش شده هم بخطار شکایتهای پی در پی شما بوده
چطوره 8 ماه یوزر ما بودین یک شبه ما بد شدیم خیلی جالبه بقیه که مشکل ریست شدن نداشتن اینهم جالبه
این مثل را باید شنیده باشید که میگن کرم از خود درخته
حیف صداتون ضبط نرکدیم همین چند روز یپش که بوقلتون داشتید میرفتید بانک داشتید میگفتید که میخواهید همه سرورهاتون بیارید پیش من ارزونتر حساب کنم سررو گرون شده نمیتونی پول بدی مشکل من که نیست
هرکدوم مدیران خواست دسترسی میدم بیاد ببینه روی سرور که سررو نه خاموش شده نه چپیزی ایشون حرفی که نداشت جوابی نداشته داشته فکرکرده با این حرف منو خراب میکنه
که مثل یک قطره توی دریا ممیونه
هرچند ما همیشه با سندو مدرک صحبت میکنم
ببنید چند بار شکایت داشتید مونده بودین چی کار پس بعد یکدفعه اگر ما بد بودیم اگر اپتایمون بد بوده . اینقدر یعنی ارزش داره که مردی خودش زیر پا بزارهکد HTML:
184.154.30.** reg
184.154.30.** ABUS reg
184.154.36.** abus
184.154.36.** abus
184.154.30.** abus
r3z4
http://128.7.img98.net/out.php/i205845_onja.png
عزیزم راستی بهشون بگید همین امروز تا فردا کنسل کنند هرچی هم از زمان سرویسشون باقی مونده بهشون پس میدم مشکلی نداره عزیزمنقل قول:
خیلی باحالی
نکته جالب قضیه اینکه ایشون هنوز پول شارج بعداز 12 روز و بابت سرویسی که روشن هست هنوز پرداخت نکردن بجای اینکه من طلبکار باشم ایشون طلبکار شده و سوختن از اون جهت که جوابوشن داده بودم توی پیج قبلی امدن جوک تعریف کردن
این اولین و اخرین پاسخ من بود چون ارزشی ندراید
من حدود 2 ساله ازشون vps دارم
چند تا هم هست نه یکی !!
تا حالا هیچ موردی نداشتم باهاشون
من نمیدونم شما از جاهای دیگه سرویس خریدی تا حالا یا نه !
چند سرویس دهنده که تو همین فروم کلی تبلیغ کرده بودن چشم منو گرفت و 2 تا وی پی اس ازشون گرفتم !
خدا شاهده شدیدا پشیمون شدم !!!!!!
طرف پی ام داده
"بیا برام فلان رو نصب کن"
جواب دادم هزینه داره
طرف میگه : "یادت باشه ! تلافی میکنم "
:))))))
این یک طرف قضیه بود
خاموش بودن و داون تایم مکرر هم یک طرف !
بی پاسخ موندن تیک ها هم یه طرف دیگه
بعد از 48 ساعت جواب دادن که
آره سخت افزار آپدیت شد !!!!!!!!
واقعا نا امید میشم میبینم سرویس دهنده هایی مثل مجیک اینطوری مورد بی مهری قرار میگیرن !
امیدوارم دوستان با دیگران کار کنن تا به کیفیت سرویس های مجیک پی ببرن !
کیفیت و ساپورت ایشون واقعا رضایت بخشه
لطفا با فرافکنی سعی در بد جلوه دادن آقا ابی نکنید
متاسفم که تو تاپیک اینارو مطرح کرم و اینجا جاش نیست.
من سرویس خوب از شما گرفتم فقط از این نحوه صحب در تیکت ناراحتم... مشکل سر خود شما هست نه سرویستون
و مشکلی بابت ارزان یا گران بودن سرویس شما ندارم چون قیمت خیلی مناسب هم هست
راجع به آپتایم من اخیرا می دیدم که در ریسورس میکروتیک آپتایم رو زده مثلا 20 دقیقه
خوب اگه ریست نشده چرا اینو نوشته؟ می دونید که در میکروتیک بعد از ریست یا خاموش شدن زمان اپ تایم هم ریست میشه
من ماهها هست که مشتریتون هستم و بیخودی نمیام اینجا اینو بنویسم
ببینید بحث فقط سر اینطوری حرف زدنتون هست تو تیکت و احترام در نوشته هاتون
من قرار بوده هزینه این ماه رو بدم بعد تصیمم به کنسل گرفته شد بابت این مشکل ریست شدن میکروتیک و شما فقط لازم بود تو تیکت می فرمودین که هزینه این ماه رو هم کامل به حساب واریز کنم و سرویس رو کنسل کنید همین... امرتون انجام می شد.
شما طوری صحبت کردین انگاری من زرنگ بازی در اوردم یا کلاه بردارم!!! مودب بودن رو فراموش نکنید! من در همین فروم با خیلیا کار کردم بد یا خوب از 2009 تا 2012 تعداد پستهام 70 تا نشده اما بیشتر از 250 سرویس مجازی و ددیکیتید خریداری کردم از دوستان و تجربه به اندازه کافی دارم راجع به کسانی که سرویس میدن.
در هیچ بحثی هم شرکت نداشتم که مثلا قصد خراب کردن شما رو داشته باشم.
سرویس و پشتیبانی شما خوب بود من راضی هستم چندین بار تو تاپیک هاتونم اینو گفتم و حمایت کردم ازتون
هزینه سرویس شما - هزینه ابیوس ها و دیگر موارد کامل پرداخت شده براتون به غیر از این مورد آخری که تا فردا اونم پرداخت میشه!
لطفا به مشتریتون چه اینجا چه در تیکت کوچه بازاری و بی ادبانه صحبت نکنید
مجددا از اینکه در تاپیک فروشتون این بحث رو مطرح کردم عذرخواهی می کنم.
ممنون!
باسلام
آیا من اگه یک سرور اختصاصی بگیرم ، میتونم ایمیل گروهی ارسال کنم ؟ مثلا 2 یا 3 بار در روز به 15 هزار نفر ایمیل ارسال کنم ؟
ممنون
با سلام
عزیز شما سرور اختصاصی هم که بگرید باز بخواهید ایمیل گروهای ارسال کنید به مشکل برمیخوردید مگر اینکه توی نرمافزارهای خاصی که برای این کار هست تنطمیاتی انجام بدین که در زمانهای خاصی تعداد مشخصی ایمیل ارسال کنید که به مشکل برنخورید
بهترین کار این هست که یکسری از همکارن کارشون دقیاق همین هست و همچین سرویسها حالا بصورت تضمینی یا غیر تضمینی ارایه میدن
به نظرم که یه تاپیک درخاست بزنید بهتر به نتیجه میرسید و از افرها و پیشنهادات دوستان استفاده کنید
فقط یک توصیه ممکنه خیلیها بیان بهتون بگن که تضمینی هست و یکسری چیزهای دیگر ولی بعدا مشکل بخورید همون اول همه شرایط را با دلییل و مدرک و سند بخواهید که بعدا مشکلی بود بتوانید دقاع کنید از حقتون
موفق باشید
سلام
الان قیمت هاتون به چه صورت هست ؟
الان سفارش بدیم تا کی تحویل میشه ؟
من یه سرور usa میخوام دارید؟