پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
پرداخت دیگری رو برای ما انجام دادن و سپاس :53:
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
منتظرم بعد از تعطیلات آمادگی خودتون رو اعلام کنید تا نیاز به پرسیدن نداشته باشد
با سپاس فراوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tinavps
منتظرم بعد از تعطیلات آمادگی خودتون رو اعلام کنید تا نیاز به پرسیدن نداشته باشد
با سپاس فراوان
چشم / فکر کنم از هفته آینده (پس از گرفتم درگاه بانک) دوباره بتونیم در خدمت دوستان باشیم.
سلام،
یک پرداخت کوچیک 9 یورویی پیپل دارم. قیمت و شماره کارت، اگه درگاه اینترنتی هم دارید که چه بهتر رو لطف کنید.
ممنون
یک گیفت کارت از ایشون تهیه شد . مثل همیشه سریع و خوش برخورد :53:
سایتتون هنوز در حال ساخت هست که ... مشکلی پیش اومده ؟
آیا هنوز هم فعالیت شما ادامه داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
سایتتون هنوز در حال ساخت هست که ... مشکلی پیش اومده ؟
آیا هنوز هم فعالیت شما ادامه داره ؟
سلام
خیر مشکلی نیست، فعلا باید برخی موارد رو حل کنیم تا سایت رو افتتاح کرده و قابل بهره برداری باشه. به زودی افتتاح میشه.
سلام
با سپاس فراوان از پی گیری های دوست عزیزم پرداخت رو انجام دادن برا من ؛ :113:
یه سوال داشتم ویزا کارت هاتون رو میشه تو اکانت چی چال ادد کرد؟
و اگر میشه تا اونجای که من میدونم وقتی ویزا تو اکانت پی پال بدون ورفای ادد کنیم فقط میشه باهاش خرید انلاین کرد و من شنیدم اکانت بدون ورفای فقط محدودیت خرید در روز رو داره میخواستم بدونم در روز چندتا خرید میه انجام داد؟
با سلام
در مورد سوال اول شما باید عرض کن بله، میشه اونها رو در پیپال اضافه کرد.
در مورد سوال دوم هم میتونم بگم که تقریبا برای اکانت های وریفای شده نامحدود هست (طبق قوانین خود پی پال).