فکر کنم شما اطلاعات کافی برای اینکه خودتون دامین هاتون و دی ان اس هاتون رو روی سرور ست کنید و سرور رو مدیریت کنید ندارید که باید با پرداخت اندکی هزینه اینکارو انجام بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
قیمت دلار رو اعلام میفرمایید؟
طبق براورد ها هربار که اعلام میکنید 25 تومن اضافه میشه
اگه اینجوریه هرچی نپرسیم به نفعمونه ها:d
ما دلار رو بر مبنای قیمت روز و کارمزدهایی که پرداخت میشه تا بحسابمون واریز بشه محاسبه می کنیم.
آخرین بار که حساب شارژ شد هر دلار برامون کلا 1329 تومان تموم شد که برا کاربرامون فعلا 1325 حساب می کنیم.
موفق باشید.
اقای محسن عزیز من یکمقدار گیج شدم :-$ برای استفاده از وی پی اس برای سایت و ... به وب سرور نیاز نیست؟؟؟ میشه یکم راهنمایی کنید؟؟ من برای خرید 5300 حسابمو شارژ کنم و بعد تیکت بزنم؟ چقدر زمان میبره تا تحویل بدید؟ با تشکر
1- تاپیک های زیادی در این مورد در انجمن هست . فقط کافیه زحمت بکشید و جستجو کنید.
2- بله
3- تا 2 ساعت بعد از پرداخت وی پی اس رو می دیم. لایسنس دایرکت ادمین هم اگه امشب. ندیم میره برا 2 شنبه شب.
کسی از این سرویس ها برای سایت های پر بازدید استفاده کرده؟
سلام
من از ایشون 2 ماه سرور مجازی داشتم
اون موقعی که 5300 تومن بود قیمتاشون (بر اساس دلار نبود)
کیفیت سرور با توجه به مبلغ عالی بود، برخوردشون خیلی خوب بود، ساپورتشون هم بسیار سریع و مناسب بود.
دوباره هم قصد دارم از ایشون سرور بگیرم
اینارو نگفتم که حرف دوستی رو که بالا شکایت داشتن رو نقض کنم. خاستم بگم همونطور که مشتری های ناراضی حق شکایت دارن من هم به عنوان یه مشتری راضی میخام نظرمو اعلام کنم
امیدوارم همه برخورد درست و صبر رو بیشتر به کار ببریم، هم مشتری ها و هم بخصوص سرویس دهنده ها
سلام
اقا هنوز وی پی اس میفروشین ؟ من یه وی پی اس دارم داره وقتش تموم میشه ! برعکسه سیستم سخت افزاریش پشتیبانیش اصلا خوب نیست !