پاسخ : تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
الان من کوچیک نوشتم یا شما نمیبینی؟
بله اشتباه از من بودم من فکر کردم شما سرعت اسمی 128kbps رو نوشتی دوباره خوندم دیدم منظورتون سرعت واقعی بوده :)
کسی اطلاع داره که ایا picofile.com تو لیست سایت های نصف بهای مخابرات هست یا نه ؟ اگر نبود سایتی سراغ دارید که نصف بها هاست بشه برای دانلود تو نت مخابرات؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
کسی اطلاع داره که ایا picofile.com تو لیست سایت های نصف بهای مخابرات هست یا نه ؟ اگر نبود سایتی سراغ دارید که نصف بها هاست بشه برای دانلود تو نت مخابرات؟
بله سروراشون داخلی هست از دیتاسنتر آسیاتک، به احتمال خیلی زیاد ترافیک ملی محاسبه میشه
برای اطمینان بیشتر میتونید با خودشون در تماس باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله
گمون کنم توی لیست مخابرات اسم پیکوفایل رو دیدم
- - - Updated - - -
چک کردم .
پیکوفایل وجود نداشت !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Geravand79
بله
گمون کنم توی لیست مخابرات اسم پیکوفایل رو دیدم
- - - Updated - - -
چک کردم .
پیکوفایل وجود نداشت !
تو لیست زیر که نیست در واقع هیچ سایت دانلودی وجود ندارد البته bayan.ir هست که اونم هر فایل حجمش خیلی خیلی محدود هست . من نیاز به سایتی دارم که بتونم از وی پی اس توش آپلود کنم و با نت خودم دانلود کنم و نصف بها حساب بشه
http://eportal.tci.ir/Portals/0/top-...-sites-500.pdf
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
تو لیست زیر که نیست در واقع هیچ سایت دانلودی وجود ندارد البته bayan.ir هست که اونم هر فایل حجمش خیلی خیلی محدود هست . من نیاز به سایتی دارم که بتونم از وی پی اس توش آپلود کنم و با نت خودم دانلود کنم و نصف بها حساب بشه
http://eportal.tci.ir/Portals/0/top-...-sites-500.pdf
فکر نکنم سایت های دانلود و آپلود رو نصف قیمت کنن (هرچقدر هم گشتم نبود)
چون خیلی به ضررشون میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Geravand79
فکر نکنم سایت های دانلود و آپلود رو نصف قیمت کنن (هرچقدر هم گشتم نبود)
چون خیلی به ضررشون میشه
bayan هست فقط هر فایل حجمش به 30 مگ محدود شده !
عجب از bayan هم که تو لیست هست فایل دانلود کردم دقیقا 2 برابر پهنا کم میکنه که ! حتی از سایت های تو لیست هم دو برابر پهنا کم می کنن این یعنی د ز د ی ! غیر اینه؟
من که به 195 شکایت کردم . تا آخر شکایت هم جلو میرم .
دوستان لطفا راهنمایی کنید . من الان یعنی باید برای دانلود یک فایل 2.5 گیگی به اندازه 5 الی 6 گیگ حجم از اینترنتم کم بشه ؟ هیچ راهی نداره که نصف بها یا حداقل با ضریب یک از حجم کم بشه ؟ حتی از bayan که تو لیست خود مخابرات هست با ضریب 2 حجم کم میشه !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان لطفا راهنمایی کنید . من الان یعنی باید برای دانلود یک فایل 2.5 گیگی به اندازه 5 الی 6 گیگ حجم از اینترنتم کم بشه ؟ هیچ راهی نداره که نصف بها یا حداقل با ضریب یک از حجم کم بشه ؟ حتی از
bayan که تو لیست خود مخابرات هست با ضریب 2 حجم کم میشه !!!
اگر از آسیاتک داشتید سرویس بهتون میدادم که کلا هیچی کم نشه