پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
با سلام و احترام
مورد اعلامی شما در ماژول دوم (ماژول موجود در بخش خدمات وب سرویس > افزونه ها) بررسی و مشکلی مشاهده نشد بعد از ایجاد هر سرویس توسط مشتریان شما، یک پیامک با متن اطلاعات سرویس ایجاد شده ، به شماره شما ارسال میگردد.
در ماژول اول نیز طبق اعلام سازنده این مورد به همراه موارد اضافی دیگر در آپدیت بعدی اضافه خواهد شد.
لطفا در صورت داشتن هرگونه سوال و مشکل فقط از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید.
سربلند باشید
سلام
اگر می توانید عکس جایی که من باید تنظیم کنم تا این sms را دریافت کنم را اعلام کنید
متاسفانه برای من ارسالی صورت نمی گیرد.
پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
با سلام و احترام
ثبت نام انجام شد لطفا اعمال نمایید.
نام کاربری: rayanpack
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ksohrabloo
با سلام
کاربری keivans
سلام
کاهش تعرفه بر روی پنل شما اعمال شد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arazit
سلام
اگر می توانید عکس جایی که من باید تنظیم کنم تا این sms را دریافت کنم را اعلام کنید
متاسفانه برای من ارسالی صورت نمی گیرد.
با سلام و احترام
امکان مورد نظر در افزونه بخش وب سرویس وجود دارد.
لطفا در صورت امکان به کمک یک متخصص و یا یکی از همکاران افزونه را حذف و مجددا نصب نمائید.مشکل مرتفع خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
کاهش تعرفه بر روی پنل شما اعمال شد.
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
امکان مورد نظر در افزونه بخش وب سرویس وجود دارد.
لطفا در صورت امکان به کمک یک متخصص و یا یکی از همکاران افزونه را حذف و مجددا نصب نمائید.مشکل مرتفع خواهد شد.
سلام
امکان ارائه اسکریپت برای نمایندگیتون وجود داره
مثل این
sms.bia2host.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad-zebel
سلام
امکان ارائه اسکریپت برای نمایندگیتون وجود داره
مثل این
sms.bia2host.com
سلام
بله
شما میتوانید با اتصال دامنه اختصاصی به پنل نمایندگیتون صفحه لاگین و ثبت نام مشابه آدرس زیر رو داشته باشید.
صفحه لاگین شما بصورت www.ippanel.net یا www.ippanel.com خواهد بود. مشاهده بفرمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
بله
شما میتوانید با اتصال دامنه اختصاصی به پنل نمایندگیتون صفحه لاگین و ثبت نام مشابه آدرس زیر رو داشته باشید.
صفحه لاگین شما بصورت
www.ippanel.net یا
www.ippanel.com خواهد بود. مشاهده بفرمائید.
پیام خصوصی نتونستم جواب بدم انگار بسته هست
امکان درج لوگو خود سایت بنده هم درپنل وجود داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad-zebel
پیام خصوصی نتونستم جواب بدم انگار بسته هست
امکان درج لوگو خود سایت بنده هم درپنل وجود داره؟
سلام
بله شما میتوانید لوگو خودتون رو هم در همون صفحه لاگین (تغییر تصویر های این بخش) که خدمتتون ارائه شد و هم در بالا و پایین (ستون سمت راست ) پنل کاربران و نماینده هاتون قرار بدید.
هیچ اسمی از سامانه ما در پنل ها مشاهده نخواهد شد و شما بصورت مستقل فعالیت خواهید کرد.
پیشنهاد میکنیم برای مشاهده نمونه لوگو موجود در پنل ها از نسخه دمــو پــنل بازدید بفرمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
بله شما میتوانید لوگو خودتون رو هم در همون
صفحه لاگین (تغییر تصویر های این بخش) که خدمتتون ارائه شد و هم در
بالا و
پایین (ستون سمت راست ) پنل کاربران و نماینده هاتون قرار بدید.
هیچ اسمی از سامانه ما در پنل ها مشاهده نخواهد شد و شما بصورت مستقل فعالیت خواهید کرد.
پیشنهاد میکنیم برای مشاهده نمونه لوگو موجود در پنل ها از نسخه
دمــو پــنل بازدید بفرمائید.
مرسی
پس بانام کابری arinatarhثبت نام انجام شد لطفا کاهش تعرفه وکارای دیگه رو اوکی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad-zebel
مرسی
پس بانام کابری arinatarhثبت نام انجام شد لطفا کاهش تعرفه وکارای دیگه رو اوکی کنید
سلام
کاهش تعرفه 93 ریال بر روی پنل شما انجام شد.
برای اعمال تغییرات لطفا یکبار از پنل خود خارج و مجددا وارد شوید.
در نظر داشته باشید برای فعال شدن تمامی امکانات میبایست تصویر کارت ملی خود را از بخش ارسال مدارک ارسال نمائید.
بعد از تائید پنل شما میتوانید از بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ های 1000 - 50001 - 50002 - 50009 از هر اپراتور 1 خط اختصاصی رایگان انتخاب و ثبت نمائید.
برای دریافت خطوط خدماتی عمومی (عبور از بلک لیست) نیز میتوانید از بخش پشتیبانی > تیکت ارسال نمائید.
اگر سوالی داشتید بفرمائید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
کاهش تعرفه 93 ریال بر روی پنل شما انجام شد.
برای اعمال تغییرات لطفا یکبار از پنل خود خارج و مجددا وارد شوید.
در نظر داشته باشید برای فعال شدن تمامی امکانات میبایست تصویر کارت ملی خود را از بخش ارسال مدارک ارسال نمائید.
بعد از تائید پنل شما میتوانید از بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ های 1000 - 50001 - 50002 - 50009 از هر اپراتور 1 خط اختصاصی رایگان انتخاب و ثبت نمائید.
برای دریافت خطوط خدماتی عمومی (عبور از بلک لیست) نیز میتوانید از بخش پشتیبانی > تیکت ارسال نمائید.
اگر سوالی داشتید بفرمائید .
ازهرکدام انتخاب میکنم رایگان نیست میگه به سبد خرید مراجعه وبخرید