پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RAZER233
من هم موافقم تا برخورد قضایی جدی بشه با این فرد
دوستان بیان واقعا یه فکری بکنیم ..
--------------------------
کلا من پرسیدم ،سریع پیگری میشه ،چون نوعی کلاهبرداری است، هر چه افراد بیشتر باشند، سریعتر اقدام می شود
هر کی خواست بره از این لینک بپرسد
https://110.cyberpolice.ir/index.php/chat/startchat
راهنمایی میکند کم کم پای 30 میلون پول درمیان است
دوستان من خودمم خرید کردم ولی روز 5 شنبه باهاش تماس داشتم گفت که گروه برنامه نویسیشون داره تمام باگ هارو رفع میکنه و نهایتا تا 5 شنبه همین هفته نسخه جدید و بدون باگ رو ارایه میده .
من نظرم اینه صبر کنید ان شالله حل میشه تا اخر هفته
تازه گفته حتما یک سری امکانات جدید رو داره به سایت اضافه میکنه .
و البته گفت مشکلات حجمی نشناختن فایل های 2 گیگ به بالا و کمتر از 1 مگ رو هم حل کرده
- - - Updated - - -
و مطمعن باشید مشکل رو حل میکنه چون با مشکلات موجود اسکریپت بحر حال کسی ازش خرید نمیکنه.
پس طبیعیه که توی اپدیت جدید حل میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasanvps
دوستان من خودمم خرید کردم ولی روز 5 شنبه باهاش تماس داشتم گفت که گروه برنامه نویسیشون داره تمام باگ هارو رفع میکنه و نهایتا تا 5 شنبه همین هفته نسخه جدید و بدون باگ رو ارایه میده .
من نظرم اینه صبر کنید ان شالله حل میشه تا اخر هفته
تازه گفته حتما یک سری امکانات جدید رو داره به سایت اضافه میکنه .
و البته گفت مشکلات حجمی نشناختن فایل های 2 گیگ به بالا و کمتر از 1 مگ رو هم حل کرده
- - - Updated - - -
و مطمعن باشید مشکل رو حل میکنه چون با مشکلات موجود اسکریپت بحر حال کسی ازش خرید نمیکنه.
پس طبیعیه که توی اپدیت جدید حل میکنه
مشکل اینجاست که نه جواب تماس ، نه تیکت هیچی رو نمیدن بدن هم ساعت ها دیر
خب کسی که میاد یه کار با این حجم ارائه میده باید به فکر این چیزاشم باشه
این همه مدته اسکریپت جدیدو تهیه کردم در به در دنبال حل مشکلاتشم .. والا بخدا خسارت میخوره آدم
فهم خیلی ها نمیدانم چرا اینقدر پایین میاید موقع احقاق حق
این اقا 1 سال است میخواهد مشکلات را حل کند
الان باز یک عده 1 سال منتظرند تا مشکل حل بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا از بیس مشکل دارد،واین اقا بر خلاف ادعا نمیتواند مشکل را حل کند
الان کسانی اسکریپت نوشتند ،چشم بسته مشکلات را حل میکنند،چون الگوریتم را خوب بلدند و میداند ایراد چی است
ولی این اقا اماده یک ادعای مفت کرده،طلب باباش را دارد و طلبکار هم است
منتظرباشید تا مشکلات حل بشه!!!!!
حل شد خبر دهید
- - - Updated - - -
هر کی قصد دارد سایت درست و حسابی بزند بره اختصاصی بدهد بنویسد نیازی هم به این امکانات نیست ،نهایتا تا 1 تومان اختصاصی انجام میدهند- کار شما را کامل راه میاندازد
گول ظاخر این ادم های کلاهبردار را نخورید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
فهم خیلی ها نمیدانم چرا اینقدر پایین میاید موقع احقاق حق
این اقا 1 سال است میخواهد مشکلات را حل کند
الان باز یک عده 1 سال منتظرند تا مشکل حل بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا از بیس مشکل دارد،واین اقا بر خلاف ادعا نمیتواند مشکل را حل کند
الان کسانی اسکریپت نوشتند ،چشم بسته مشکلات را حل میکنند،چون الگوریتم را خوب بلدند و میداند ایراد چی است
ولی این اقا اماده یک ادعای مفت کرده،طلب باباش را دارد و طلبکار هم است
منتظرباشید تا مشکلات حل بشه!!!!!
حل شد خبر دهید
- - - Updated - - -
هر کی قصد دارد سایت درست و حسابی بزند بره اختصاصی بدهد بنویسد نیازی هم به این امکانات نیست ،نهایتا تا 1 تومان اختصاصی انجام میدهند- کار شما را کامل راه میاندازد
گول ظاخر این ادم های کلاهبردار را نخورید
داداش میشه باگ های اسکریپت رو عنوان کنی من تازه خرید و جز چند تا باگ که گفتن تا اخر هفته رفع میکنن چیزی ندیدم .
میتونید بگید چیا هستن
واقعا شما خوبید؟
1 سال است این اقا هنوز نتوانسته مشکلات را حل کند
الان سایت زیر یک برنامه نویس فوق حرفه ای است، بیش از 5 تا محصول دارد یک عدد هم باگ ندارد، هر مشکل فنی هم باشد ،رفع میکنند.
من از ایشان 3 تا محصول دارم و بیش از چند صد تا هم اسکریپت هاشان را فروختند
http://irandynamic.com/clients/clientarea.php
چرا اینطوری است، چون حرفه ای است ،این کاره هستند،میداند چکار کرده و چی نوشته
--------------------------------
ولی این اقا اون قدر مشکل دارد که حتی نمیتواند مشکلات را بفهمد باید چطوری رفع کرد
تا بیاد درست بشه شما ازنت و سایت و همه چیز زده میشید
کلا این اقا اینکاره نیست،
شیشه نوشابه که باز نمی کنیم ،شما فکر می کنید ،مشکلات را حل می کند
خب چرا تا به حال حل نکرده و می گه اگر حل نشد بیاد جدیده را تحویل بگیرد،
شما مثلا یک مشکل اساسی د رویندوز پیدا کنید،بعد گزارش بدهید به ماکروسافت،اونها هم بیاند و بگن کل ما نمی توانیم
همین خوش خیالی ها شما ها ،باعث شده این اقایان کلاهبرداری کنند
این موضوع قبلاً اعلام شده در همین تاپیک
اسکریپت مگاپلاس دیگه آپدیت نمیشه و کاربرانی که روی مگاپلاس مشکلی دارند باید درخواست بدن تا به صورت رایگان به اسکریپت جدید منتقل بشن
دلیل توقف آپدیت مگاپلاس هم ارائه نسخه جدید سیستم VIP به صورت چند زبانه و ریسپانسیو با نام VipSystem هست که با انواع مرورگرها و زبان های مختلف سازگار شده
لطفاً دوستانی که اسکریپت MegaPlus رو خریداری کردند و روی مگاپلاس مشکلی دارند که با آپدیت های Hotfix رفع نشده پ.خ بدهند که به صورت رایگان منتقلشون کنم روی اسکریپت vipsystem.ir
بنده چند پروژه تقریبا مهم به ایشون واگذار کردم و خداروشکر اصلا مشکلی نبوده
خیلی بیشتر از مبلغ این اسکریپت هم بود....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
این موضوع قبلاً اعلام شده در همین تاپیک
اسکریپت مگاپلاس دیگه آپدیت نمیشه و کاربرانی که روی مگاپلاس مشکلی دارند باید درخواست بدن تا به صورت رایگان به اسکریپت جدید منتقل بشن
دلیل توقف آپدیت مگاپلاس هم ارائه نسخه جدید سیستم VIP به صورت چند زبانه و ریسپانسیو با نام VipSystem هست که با انواع مرورگرها و زبان های مختلف سازگار شده
لطفاً دوستانی که اسکریپت MegaPlus رو خریداری کردند و روی مگاپلاس مشکلی دارند که با آپدیت های Hotfix رفع نشده پ.خ بدهند که به صورت رایگان منتقلشون کنم روی اسکریپت vipsystem.ir
همین سیستم جدید رو تهیه کردیم اما ممنون میشم جواب تیکت هارو بدی میلاد جان ، قبول کن که جواب نمیدی
این آخر هفته که قرار آپدیت بیاد نرسیده هنوز؟؟؟؟؟:^o
سیستم جدید هم مشکل فراوون داره... تیکت کخه جواب نمیدین... سفارش ساخت درگاه پرداخت دادم و فاکتورش هم پرداختم بازم جواب ندادین هنوز... نوش جونتون پول حروم...
- - - Updated - - -
این آخر هفته که قرار آپدیت بیاد نرسیده هنوز؟؟؟؟؟:^O
سیستم جدید هم مشکل فراوون داره... تیکت که جواب نمیدین... سفارش ساخت درگاه پرداخت دادم و فاکتورش هم پرداختم بازم جواب ندادین هنوز... نوش جونتون پول حروم...