پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<&lt ;&a mp;amp;amp;lt ;&a mp;amp;lt;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siros1
آخه از خیلیا شنیدم که سایت یوتیوبو با تاخیر فیلماشو پخش میکنن همه سرورهای مجازی.حتی میخواستم برم سرور اختصاصی بخرم که شما اینجوری میگی دیگه حرفی ندارم.
آخه از خیلیا شنیدم که سایت یوتیوبو با تاخیر فیلماشو پخش میکنن همه سرورهای مجازی.حتی میخواستم برم سرور اختصاصی بخرم که شما اینجوری میگی دیگه حرفی ندارم.اگه میشد تستش کنم خیلی خوبه آفرهای شما رو.13 تومنیو میشه لطف کنید به ایمیلم بفرستین؟
gta5 forever at gmail
2 نفر از دوستان تا حالا سرور تست بهم دادن که هیچکدوم یوتیوبو با سرعت نرمال پخش نمیکنه.من اونقدر میگردم تا یک سرور مجازی خوب پیدا کنم.
لطفا برای دریافت تست در سایت ثبت نام نمایید و در تیکت درخواست تست نمایید
برای تماشا فیلم در یوتوب روش شما اشتباه است نباید مستقیم از داخل ویندوز تماشا کنید اینطوری بدون شک تصویر شکست دارد چون اینترنت شما این توان را ندارد و ما روش مطلوبتری برای رفع مشکل شما داریم
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
اون روش که بشه سایت یوتیوبو دید لطفا با ذکر قیمت برام ایمیل کنین.
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;&am p;a mp;am p;a mp;am p;a mp;amp;a mp;lt ;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siros1
اون روش که بشه سایت یوتیوبو دید لطفا با ذکر قیمت برام ایمیل کنین.
لطفا جهت تست در سایت ثبت نام کنید و در تیکت درخواست دهید
باید جهت تست در سایت عضو باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FILMHOO
امکان کانفیگ رایگان برای پروتکولهای مختلف و رایج وجود دارد ؟
پروتکولهای قدیمی و جدید
با سلام
بله در صورت تمایل رایگان انجام می شود.
و محدودیتی وجود ندارد
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
شاید تو این یکی دو سال حدود 40 تا 50 افر خریدم اما به جرات بگم هیچکدوم من رو راضی نکرد و حتی اینم با قاطعیت بگم نصفشون دز*د و کلاهبردار بودن ....ولی ولی از وقتی با سرور استار کار کردم که طولانی هم نیست خیلی راضیم و اصلا باورم نمیشه (اخه توقع من رو این سرویسدهی های مزخرف که در وب هاستینگ داده میشد اورده بود پایین)
جا داره بگم برای مشکلم خودشون زنگ زدن در صورتی که من پیگیری نکردم و بی خیال شدم اما اونها زنگ زدن و سرویس منو با اشکال فنی کمی که داشت درست کردن
شاید پستمو حذف کنن اما تشکر سرور استار