پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
من نمایندگی دامنه از ریسلر کلاب دارم . می تونید همون رو شارژ کنید ؟ در این صورت قیمت هر دامنه .com چند می افته ؟
سلام
خیر امکان شارژ پنل نیست
با تشکر
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
سلام دوستان من یه وب سایت واسه طراحی وب سایت راه اندازی کردم و whmcs رو نصب کردم.نال. ولی الان یه مشکل هست اینکه فسمت دامین ها خالیه و من آشنایی کامل رو ندارم. واسه دامین باید نمایندگی بگیرم؟
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cameron
سلام دوستان من یه وب سایت واسه طراحی وب سایت راه اندازی کردم و whmcs رو نصب کردم.نال. ولی الان یه مشکل هست اینکه فسمت دامین ها خالیه و من آشنایی کامل رو ندارم. واسه دامین باید نمایندگی بگیرم؟
برای ارائه سرویس ثبت دامین که باید نمایندگی بگیرید .
منتها برای نمایش TLD های دامین باید از داخل پنل مدیریت WHMCS در قسمت Setup>Domain Pricing ، پسوند های دامینی که میخواهید ارائه دهید وارد کرده و در قسمت OPEN PRICING هزینه ثبت دامین را وارد کنید
موفق باشید
میتونم دامین رو درصدی کار کنم.؟ اگه بخولم نمایندگی بگیرم چطوریه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cameron
میتونم دامین رو درصدی کار کنم.؟ اگه بخولم نمایندگی بگیرم چطوریه؟
خیر دوست عزیز شما میتوانید به هر میزان مایل هستید شارژ کنید و دامنه ثبت کنید.
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
خوب . کسی هست به من نمایندگی بده که من شارژ کنم؟ جای خوبی سراغ دارید؟
با توجه به تغییرات قیمت در ریسلر کلاب برای ثبت دامنه های .COM .NET و .BIZ قیمت های جدید اعلام شد
Reseller Pricing
نرخ ارز بر در بخش اخبار به صورت لحظه ای بروز رسانی خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takmaisam
دامنه inداریذ
پست اول را اگر به دقت مطالعه میفرمودید . درج شده است که کلیه پسوند های ریسلر کلاب.
بله in نیز در لیست است