فایلی که گذاشتم رو جایگزین فایل قبلی کنید app/components/modules/payment/sharjiran.php
در صورتی که مشکل حل شد اطلاع بدید تا ماژول رو ویرایش کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل مورد نظر را جایگزین کردم متاسفانه دیگه به درگاه پرداخت بانک اتصال پیدا نمیکند
پیغام خطا Oops! Google Chrome could not find شارژايران - شارژ ايرانسل - شارژ همراه اول
صادر میکند
فایل پیوست 19947فایل پیوست 19948آیا امکانش هست که قسمت معرفی کارت و محصول مانند فریر به صورت فرم باشد
سلام
من اسکریپت فریر را در سایت نصب کرده دارم ولی وقتی ورژن PHP را در Cpanel از 5.2 به 5.5 جهت نصب اسکریپت cardstore ارتقا می دهم این پیغام در بالای صفحه سایت ظاهر می شود.
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/.........../public_html/www.............ir/index.php on line 17
لطفا راهنمای فرمایید.
خط 17 فایل index.php این هست.
if($post['action'] != '' || $get['action'] != '')
{
if($post['action'] == '')
{
$data[action] = $get['action'];
$data[card] = $get['card'];
$data[qty] = $get['qty'];
$data[gateway] = $get['gateway'];
$data[email] = $get['email'];
$data[mobile] = $get['mobile'];
$noJavaScript = 1;
با سلام درگاه درست جواب داد و پرداخت تکمیل شد ولی بعد از نشان دادن فاکتور همزمان با فاکتور
پیغام Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in/home/u954196779/public_html/app/controllers/site/paymentController.php on line 105 را هم نشان میدهد
اگه مشکل شما با پلاگین درگاه بانکی هست چرا از کس دیگه و جای دیگه پلاگین جای دیگه را استفاده میکنید از هرجایی که درگاه دارید از سایت شرکت مورد نظر پلاگین مخصوص خودشون را نصب کنید استفاده کنید اگه مشکل دارد مشکل از پلاگین اون شرکت نیست از اسکریپت یا جای دیگه هست که باید برنامه نویس چک کنه .
خانم صیفی این پلاگین را دوستان زحمت کشیدند و ساخته اند تا در اسکریپ استفاده کنم نه شرکت اصلی /
من متوجه شدم ..اون پلاگین برای این اسکریپ نوشته نشده بود که دوستان زحمت کشیدند