پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
و البته مال بنده که هنوز نشده باهاش کار کرد!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
خوب من سفارشمو دادم تا ببینم چی می شه ...
تا یک سال با شما خواهیم بود ...
البته اگه خدا بخواد ..:105:
عروس رفته گل بچینه ؟
کجا اقا جون !
ساعت پاسخ گویی :
12 ظهر تا 2 شب
توی این محدوده خارج جواب داده نمیشه
چون دارم استراحت میکنم برای روز کاری اینده
شایان جان ان شاء الله سر قول جریمه 10 تا 60 روزتون هستین دیگه همچنان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
شایان جان ان شاء الله سر قول جریمه 10 تا 60 روزتون هستین دیگه همچنان...
سلام
3شنبه به بعد تیکت بدید بررسی میشه و ادد میشه روی سرویستون
شایان جان ماپرداختو انجام دادم
زودتر این سرویس ما رو راه بندازه که بدجوری کارمون گیره دستت طلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsp
شایان جان ماپرداختو انجام دادم
زودتر این سرویس ما رو راه بندازه که بدجوری کارمون گیره دستت طلا
سلام
یک تیکت باز کنید توی تیکت مشخصات سروی سرویس رو براتون ارسال میکنم
1 فایل پیوست
گویا به خاطر اینکه توی تاپیک اعتراض کردیم با ما هم لج کردن ! 7 روز هست که سرور داون هست فقط برای یک تعویض سیستم عامل
فایل پیوست 13624
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
گویا به خاطر اینکه توی تاپیک اعتراض کردیم با ما هم لج کردن ! 7 روز هست که سرور داون هست فقط برای یک تعویض سیستم عامل
فایل پیوست 13624
چنیدن هزار بار توضیح دادم وقتی توی سایت جوابی نمیگرید از راه های زیر اقدام کنید
۱- تماس
۲- اس ام اس
اگر هزینه تماس براتون سنگین هست میتونید میس کال بندازیر خودم باهاتون تماس بگیرم !!!!!