پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsenx2
تو کجا ؟
اگر منظورت کادر مشخصات محصول هست که کار نمیکنه تست زدم !
یه خرید بکنید ببینید صفحه ی نمایش محصول php هست یا html . باید کد های هرکدوم توی خودش جواب بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alikhkh
نسخه جدید منتشر شد .
کسی از نسخه جدید استفاده کرده ؟
من استفاده کردم . فرق چندانی ندیدم توی نسخه ی جدید . فقط اون لاگین پیامک فریر هست که فک کنم باعث دادن نسخه ی جدید شده
لطفا یکی بگه این مشکل برای چیه
وقتی یک کارت انتخاب میشه و وارد صفحه بانک میشم و روی انصراف کلیک میکنم یعنی پرداخت نمیکنم بصورت ناموفق برمیگرده به سایت خودم اون کارت غیر فعال میشه!!
دیگه نمیشه اون کارت رو انتخاب کرد این مشکل برای چیه؟؟؟
متاسفانه این اسکریپت باگ زیاد داره.
لطفا یکی جواب مارو بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
لطفا یکی بگه این مشکل برای چیه
وقتی یک کارت انتخاب میشه و وارد صفحه بانک میشم و روی انصراف کلیک میکنم یعنی پرداخت نمیکنم بصورت ناموفق برمیگرده به سایت خودم اون کارت غیر فعال میشه!!
دیگه نمیشه اون کارت رو انتخاب کرد این مشکل برای چیه؟؟؟
الان فهمیدم جریان چیه ضاهرا بعد از این که خرید یک کارت بصورت ناموفق انجام میشه اون کارت تا 3 , 4 دقیقه غیر فعال میشه الان چند دقیقه گذشت دیدم کارت فعال شد دوباره رفتم صفحه بانک و دکمه انصراف زدم باز کارت غیر غیر فعال شد:105:
چطوری این مشکل رو حل کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
الان فهمیدم جریان چیه ضاهرا بعد از این که خرید یک کارت بصورت ناموفق انجام میشه اون کارت تا 3 , 4 دقیقه غیر فعال میشه الان چند دقیقه گذشت دیدم کارت فعال شد دوباره رفتم صفحه بانک و دکمه انصراف زدم باز کارت غیر غیر فعال شد:105:
چطوری این مشکل رو حل کنم
دوست عزیز این که مشکل نیست/...این روند کاره..وقتی کسی کارت رو انتخاب میکنه اون روزو میشه تا بعد از این که پرداخت صورت بگیره///اگرم پرداخت صورت نگیره تا چند دقیقه کارت قفله تا اون دوباره بخره....این زمان هم توی فایل کانفیگ قابل تغییر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
دوست عزیز این که مشکل نیست/...این روند کاره..وقتی کسی کارت رو انتخاب میکنه اون روزو میشه تا بعد از این که پرداخت صورت بگیره///اگرم پرداخت صورت نگیره تا چند دقیقه کارت قفله تا اون دوباره بخره....این زمان هم توی فایل کانفیگ قابل تغییر هست
دقیقا درست هست چیزی که دوستمون گفت . و بهتر هم هست که زمان رزرو رو کم نکنید چون بعضی بانک ها درگاهشون زمان مع*** نداره و شاید یه کاربر 20 دقیقه یا 30 دقیقه پرداختش رو طول بده و بعد از بازگشت به سایت کارت بهش نمایش داده نمیشه
مرسی دوستان
من یه مشکلی دارم قالب رو ویرایش کردم تو صفحه اصلی همه چیز درست و ok هست اما صفحه بعد از پرداخت که مشخصات کارت رو نشون میده سایز تیبل خیلی کوچیک حدودا 350 سایزش
و نوشته ها بهم چسبیدن فایل style رو هر چقد ویرایش میکنم هیچ تغییری نمیکنه تا الانم کلی برای تست 100 تومن 100 تومن خردید کردم:106: