-
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
براساس اطلاعیه جدید تنها نام پذیرنده در درگاه بانکی نمایش داده می شود کلیه لوگوها از درگاه سامان حذف شده است.
باسلام
فقط برای درگاه های واسط حذف شده یا کلا؟
-
من که راضیم ازتون عالی هستین
بهترین درگاه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
فقط برای درگاه های واسط حذف شده یا کلا؟
کلا حذف شده است
-
سرویس تسویه حساب اتوماتیک (روزانه) خیلی کاربرد داره کارمزد تسویه حساب اتوماتیک شما باعث شده خیلی ها از ان استفاده نکنند برای ان اقدامی انجام بدید خیلی کاربرد دارد
-
دوستان جهانپی
من در فرومی دیگر مطلبی خواندم مبنی براینکه شما شماره تماس فروشنده را بدون اطلاع او در اختیار مشتریانی که شاکی هستند قرار میدهید. آیا این مطلب صحت دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
براساس اطلاعیه جدید تنها نام پذیرنده در درگاه بانکی نمایش داده می شود کلیه لوگوها از درگاه سامان حذف شده است.
عه !
جدی ؟ برا آسان پرداختم درگاهش همینجوریه؟؟؟؟
من از آسان پرداختتون میخواستم استفاده کنم متاسفانه 2 تا لگو جهان پی داره هیچ جوره نمیشه حذفشون کرد !!!!
ینی الان من اسکریپت آسان پرداخت رو دانلود کنم و نصب کنم درگاهم بذارم سامان
نه تو اسکریپت نه تو درگاه اسمی از شما نیست؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
عه !
جدی ؟ برا آسان پرداختم درگاهش همینجوریه؟؟؟؟
من از آسان پرداختتون میخواستم استفاده کنم متاسفانه 2 تا لگو جهان پی داره هیچ جوره نمیشه حذفشون کرد !!!!
ینی الان من اسکریپت آسان پرداخت رو دانلود کنم و نصب کنم درگاهم بذارم سامان
نه تو اسکریپت نه تو درگاه اسمی از شما نیست؟؟؟؟؟
سلام
لوگوها را که میتونین حذف کنید در صفحه پرداخت نیز فقط اسم شرکت نمایش داده می شود لوگوها حذف شده است
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Omnia
دوستان جهانپی
من در فرومی دیگر مطلبی خواندم مبنی براینکه شما شماره تماس فروشنده را بدون اطلاع او در اختیار مشتریانی که شاکی هستند قرار میدهید. آیا این مطلب صحت دارد؟
اگر کاربر جهان پی باشید باید با قوانین و شرایط ارائه سرویس نیز آشنا باشید
لینک ذیل:
https://www.jahanpay.com/xpages/law
- کاربر موظف است در سایت خود اطلاعات کامل بخش پشتیبانی اعم از : تلفن تماس ، آدرس ایمیل و یا بخش تماس با ما جهت ارائه پشتیبانی به پرداخت کنندگان قرار دهد ، در غیر این صورت در صورت مراجعه پرداخت کننده جهت دریافت پشتیبانی خدمات اطلاعات تماس کاربر به پرداخت کننده ارسال خواهد شد.
-
دلیل عذم تسویه حساب در جهان پی چیه ؟
الان دو روز که درخواست تسویه دادم ولی نه تیکت را جواب دادید و نه تسویه کردید
نکنه چون ف/یلتر شدید تسویه متوقف شده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
بخاطر تعطیلی عید هست احتمالا 5شنبه میزنند. اکثر جاه ها موقع عید همینطور هست یا تسویه نمیکنند یا اگرم بکنند چند روزی طول داره صبوری کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بخاطر تعطیلی عید هست احتمالا 5شنبه میزنند. اکثر جاه ها موقع عید همینطور هست یا تسویه نمیکنند یا اگرم بکنند چند روزی طول داره صبوری کنید .
خوب من تسویه شتابی زدم که این مورد نباشه
تازه تیکت را هم جواب ندادن ، اصلا احساس خوبی به آدم دست نمیده
- - - Updated - - -
پ.ن.
با تشکر ، بعد دو روز هم تسویه کردن هم تیکت را جواب دادن
نوروزتان پیروز ( هم مسئولان جهان پی هم تمام کاربران و مدیران wht )
-
سلام بهترین درگاه حاضر در کشور!
نمیخوام مشکلمو اینجا مطرح کنم ولی دو ساعت پیش تیکت ضروری دادم تماس هم گرفتم پاسخی دریافت نکردم لطفا چک کنید
ممنون
-
تسویه حساب رو سریع انجام میدن
ولی پشتیبانی زیاد چنگی به دل نمیزنه یه مورد شکایت هم بود که اصلا پیگیری نکردن فقط گفتن طرف تلفنشو جواب نمیده :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
J0k3R
تسویه حساب رو سریع انجام میدن !
ولی پشتیبانی زیاد چنگی به دل نمیزنه یه مورد شکایت هم بود که اصلا پیگیری نکردن فقط گفتن طرف تلفنشو جواب نمیده :|
" تسویه حساب رو سریع انجام میدن "
فک کنم تسویه حساب سریع رو تجربه نکردید ، به تسویه حساب جهان پی میگید ســـریـــــــع !
هر شرکتی مزایا و معایبی رو قطعا داره ، هیچ شرکتی بدون عیب نیست !
اما متاسفانه جدیدا جهان پی تسویه حساب ها رو خیلی دیر به دیر انجام میدن . هر شرکتی هم سیاست خودش رو داره , اما خب در این راستا یه تجدید نظری بکنن بد نیست.
همچنین سطح جواب دهی و علم پشتیبان فنی شون یکمی پایین هست , یه نفر رو استخدام کردن همه تیکت های : فنی ، عمومی ، پیگیری تراکنش ها و ... جواب میده.
همچنین در جهت پذیرفتن پیشنهادات خیلی دیر واکنش میدن امـا انتقادات ماشالله زیر یک ثانیه واکنش میدن ، مسئله اخر هم تنها شرکتی که بعد از اتفاقات اخیر جهت برقراری دوباره تراکنش های کاربران ش تلاش خوبی رو انجام دادن این شرکت بود
که برای این حرکت شون هم جای تقدیر و تشکر هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
فک کنم تسویه حساب سریع رو تجربه نکردید ، به تسویه حساب جهان پی میگید ســـریـــــــع !
اما متاسفانه جدیدا جهان پی تسویه حساب ها رو خیلی دیر به دیر انجام میدن . هر شرکتی هم سیاست خودش رو داره , اما خب در این راستا یه تجدید نظری بکنن بد نیست.
همچنین سطح جواب دهی و علم پشتیبان فنی شون یکمی پایین هست , یه نفر رو استخدام کردن همه تیکت های : فنی ، عمومی ، پیگیری تراکنش ها و ... جواب میده.
همچنین در جهت پذیرفتن پیشنهادات خیلی دیر واکنش میدن امـا انتقادات ماشالله زیر یک ثانیه واکنش میدن ، مسئله اخر هم تنها شرکتی که بعد از اتفاقات اخیر جهت برقراری دوباره تراکنش های کاربران ش تلاش خوبی رو انجام دادن این شرکت بود
دوست من جهان پی "تنها" شرکتی نبوده که این کار رو کرده...
شرکت های دیگه هم اقداماتی انجام دادن و دارن سرویس میدن
اسم نمیارم. دیوار موش داره. موشم هم گوش داره هم آشنا داره تو دادگستری کل کشور!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
درسته مشکل منم در رابطه با تسویه بود امشب روز سومه که توسیه نشده
- - - Updated - - -
البته فقط نمیخام رو نقطه ضفش دس بزارم جهان پی در حال حاضر بهترین سیستم ارئه دهنده سرویس پرداخت در ایرانه ک در حال حاضر با مشکلاتی رو به رو هستش! از نظر انتقاد پذیری از نظر همکاری و رفع مشکل بسیار عالی کار میکنن
ولی اگه تحویل وجه رو سریع تر انجام بدن مطمنا موفق تر از قبل خواهد بود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
سلام
مسلما هیچ تیکتی بدون جواب نمیماند لطفا شناسه تیکت اعلام شود همچنین تسویه به دلیل تعطیلات تا به امروز ثبت شده ولی عمل نکرده است که در اولین روز کاری باید به حساب شما واریز گردد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wp-Ammar
سلام بهترین درگاه حاضر در کشور!
نمیخوام مشکلمو اینجا مطرح کنم ولی دو ساعت پیش تیکت ضروری دادم تماس هم گرفتم پاسخی دریافت نکردم لطفا چک کنید
ممنون
ممنون شما لطف دارین مشکلی بود شناسه تیکت پ.خ شود تا بررسی کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
همان طور که در جریان هستید تسویه حساب ها بین 5 دقیقه الی 24ساعت ثبت می شود که واریز آن بر عهده بانک ذینفع می باشد این زمان در ایام عید قابل پیش بینی نمی باشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wp-Ammar
درسته مشکل منم در رابطه با تسویه بود امشب روز سومه که توسیه نشده
- - - Updated - - -
البته فقط نمیخام رو نقطه ضفش دس بزارم جهان پی در حال حاضر بهترین سیستم ارئه دهنده سرویس پرداخت در ایرانه ک در حال حاضر با مشکلاتی رو به رو هستش! از نظر انتقاد پذیری از نظر همکاری و رفع مشکل بسیار عالی کار میکنن
ولی اگه تحویل وجه رو سریع تر انجام بدن مطمنا موفق تر از قبل خواهد بود!
در بالا عرض شد ثبت تسویه یا واریز وجه متفاوت می باشد لطفا این دو مورد را در نظر بگیرید در ایام عید باتوجه به اینکه واریز حواله های شاپرک احتمال دارد با تاخیر انجام شود لذا زمان قطعی مشخص نیست ولی همه حواله ها در اولین روز کاری به حساب شما واریز می گردد
-
خدمات خوبه ولی پشتیبانان خوش رفتار نیستن و اصطلاح خودمون کمی جوگیرن
-
جناب جهان پی من هر کاری میکنم نمیتونم تو سایتتون لاگین کنم میشه بیزحمت بررسی کنید ؟درگاه اختصاصی هم داریم
http://jahanpay.com/xmain/login
میزنه مشخصات ورود اشتباه هست رو قسمت فراموشی رمز عبور هم که میریم و ایمیل ثبت نامی رو میدیم سیسیتم میگه چنین ایمیلی ثبت نشده بیزحمت بررسی کنید ..مشخصات ورود رو خدمتتون پیغام خصوصی کنم؟
- - - Updated - - -
با تشکر مشکلم بر طرف شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
درود !
من تا حالا مشکلی با تسویه حساب دیر نداشتم هر موقع درخواست تسویه حساب دادم سریعا واریز کردن !
در مورد شکایت هم سریع عمل کردن ولی پیگیری نشد گفتم که گفتن طرف تلفنشو جواب نمیده ! با وجود اینکه کلی مدارک برای فعال سازی میگیرن :|
-
درود!
یک درد و دل !
بعد از خیلی وقت اینجا لاگین کردم که بتونم یه صحبت کوچیکی داشته باشم... پسوردم باس 1100 روز پیش بود :))
جهان پی / اسمی که برای من جدید بود و اولین بار کمی دیر کار رو باهاشون شروع کردم
پی ... ! اسمی قدیمی که ای کاش اصلا کارو باهاش شروع نمیکردم! با این همه به قول خودشون افتخارات !
البته اگر هر شرکتی به مشتریش حق انتقاد میداد دقیقا مثله این تاپیک شاید خیلی قضیه ها روشن میشد. شخصا هرکس درگاه میخواست اولین پیشنهادم شرکت مذکور بود که الان واقعا شرمسارم از پیشنهادم
پشتیبانی داشتن به اسم آقای سلطانی کارشون حرف نداشت. الان پشتیبان گذاشتن با ***** شکن سایت باز میکنه میگه سایت شما فاقد محتواست :)) خانم مهندس اسم ایران اکسس به گوشت خورده؟! سایت فقط با آی پی ایران باز میشه ! سافت 98 رفتی تاحالا ؟! آی پی میدونی چیه؟
نه قصد تخریب دارم و نه قصد نون و آجر کردن !
ولی خودمونیم / وقتی بری تو یه مغاذه فروشندش باهات بد صحبت کنه چیزی میخری؟! من به خودشونم گفتم حالا که خورده تو کاسه کوزه تون لااقل با ملت درست حرف بزنید بعد از سه سال کارو پنج میلیون تراکنش "" سایت شما غیر قانونیه!! "" این جمله دیگه تَهِشه!
اینو محترمانه تر هم میشه بگی و قبل از بستن درگاه تیکت / ایمیل / تماس / یا حتی تذکر !! آقا اصن شاید داری اشتباه میکنی :o
هییییییییییی! بگذریم . ما وب مسترا با کارت به کارتم شاید کارمون راه بیافته / نون شبمون که از شما نیمیگیریم اصل کاسبی مشتری مداریه!
البتـــــ چند باری تو روز تماس گرفتم جواب ندادن وگرنه دوست داشتم این صحبت هارو مدیریت هم بخونن / اگر ما اشتباه کردیم لااقل متوجه شیم ! ما این همه از این شرکت طرف داری کردیم مشتری براش اوردیم تو جشنواره بشون رای دادیم که اول شدن ! این حرف زدن درست نیست! لوتی مشتی مردونش این نیست ! نون به همو دو غرض دادیم نمک خوردیم نمک دون که نشکستیم!
مَخلَص کَلوم / جهان پی از روز اول که اومد با مشتری مداری اومد ! با ادب و فرهنگ و شیــــــــــــک اومد من خودم هر روز سایت و چک کردم تماس باهام گرفتن برای مشکلاتی که داشتم واقعا کارشون 20 ِ !
تسویه به موقع...
پرداخت سریع...
پشتیبانی عالی...
استفاده کنید و لذت ببرید .. از پشتیبانی با ادب و با شخصیت
از امکانات ....
از کارِ خودت... لذت ببر که بگی با جهان پی کار میکنی
آرزوی موفقیت اول برای شخص مدیریت شرکت و دوم برای همه ی کسایی که تو این شرکت کمترین زحمت رو میکشن و امیدوارم همونطور که تا به امروز نتیجه تلاش خودشون رو گرفتن در آینده هم موفق باشن و مسائلی که جدیدا پیش اومده سد راه هیچ یک از این شرکت ها نشه!
یا علی مدد
-
کمی دیر به خانواده جهان پی پیوستم
و در این مدت کم نیز پاسخگوی نیازهای بوده است .
واقعا سیستم کاملیست و از زمانیکه وارد بازار شد بسرعت از کنار رقیبانی که بیش از 5 سال فعال بودن عبور کرد .
هیچ نوع اختلال و مانع یا سنگ اندازی نمی تواند باعث عدم موفقیت این شرکت بزرگ شود
وجود داشتن چنین سیستمی در وب ایران نیاز ما وبمستران است .
و من از خدواند متعال موفیقت روز افزون این نوع شرکت های شفاف را خواستارم
این دعای موفقیت شامل افرادی که در ظاهر ادعا دارند شرکتشان - خدماتشان بالاست نمی شود .
رقیبان شما پله های موفقیت شما هستد .
خدا قوت جهان پی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
لطفا در صورتی که یکی از پذیرندگان شرکت تجارت الکترونیک جهان پی هستید نظرتون را در مورد خدمات,امکانات و پشتیبانی جهان پی اعلام فرمایید.
شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
جهان پی ارائه دهنده
سرویس پستی COD ,
درگاه پرداخت مستقیم و غیر مستقیم به وب سایت ها و تضمین خرید کاربران می باشد ، که مدیران سایت ها می توانند با عضویت در جهان پی و دریافت پذیرندگی و درگاه پرداخت به آسانی امکان
پرداخت آنلاین و پرداخت در محل را برای وب سایت خود فراهم آورند .
-کارمزد درگاه مستقیم عادی : 1 درصد و غیر مستقیم :نیم درصد
-کارمزد درگاه مستقیم اختصاصی :1 درصد
-زمان تسویه حساب: حالت عادی 5 دقیقه الی 1 ساعت (نهایت 24 ساعت)
-امکانات:در عرض 30 ثانیه در جهان پی عضو و امکانات موجود را بررسی نمایید
سرویس نوین تسویه حساب اتوماتیک, SMS بانک و کدهای دستوری, کارمزد شناور و توافقی , پنل کاربری فوق حرفه ای و کلید رمزنگاری دریافت موجودی در وب سایت پذیرنده و... از امکانات متنوع جهان پی می باشد.
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/11/ میباشد .
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :27.251
تعداد تراکنش های تکمیل شده:3.958.012
تعداد تیکت های ثبت شده:106.751
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:27
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:124
رتبه در ایران:467
*لطفا فقط کاربرانی که عضو جهان پی هستند شرکت کنند.
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
*همواره پذیرای انتقادات وپیشنهادات شما عزیزان هستیم (ارسال درخواست)
امکان جدید اضافه شده به سیستم:
-صورتحساب و ریزتراکنشهای انجام شده
-صندوق پیغام خصوصی -محیط گفتگو جهان پی با کاربران
-دعوت نامه(ویژه) -سرویسی جهت دعوت دوستان به جهان پی!
-
کلید نوین رمزنگاری دریافت موجودی(ویژه) - امکانی جهت مشاهده موجودی در وب سایت خودتون!
با سپاس
درگاهی بدی نیست در کل خوبه قبلا باهاشون کار میکردیم ولی الان به یه جای دیگه همکاری میکنیم
-
خیلی خیلی سیستم شلوغی دارند.
-
خیلی درگاه خوبی می باشد همچنین پشتیبانی قوی
-
جناب Jahan Pay Co ;
یکی از دلایل هاتون برای تاخیر در واریز کردن وجه درخواستی کاربران تون اینکه به صورت پایا ثبت شده و ثبت آن از طرف بانک طول میکشه و فلان ... ما هم میگیم قبولــــــــــ ./
اما دلیل تاخیر در واریز وجه اونم به صورت شتـاب چی هست ؟
از ساعت 6 عصر درخواستی رو ثبت کردیم ، هی دارم صفحه رو رفرش میزنم هر چند ساعتی که ببینم اخرش واریز میکنید یا نه .. تا به الان که واریز نشده..
نمیدونم واقعا چرا درک این مسئله چرا انقدر براتون سخته که کاربر اگر وجه ایی رو شتاب میزنه ، چه 50 هزار تومان چه 50 میلیون تومن اون ساعت و اون لحظه به اون پول نیاز داره..
لطفا برای بار هزار م در این انجمن مطرح میکنم اگر میشه فقط 1% در واریز وجه کاربران تون فرایند تون رو سریع تر بکنید به جایی بر نمیخوره ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
جناب
Jahan Pay Co ;
یکی از دلایل هاتون برای تاخیر در واریز کردن وجه درخواستی کاربران تون اینکه به صورت پایا ثبت شده و ثبت آن از طرف بانک طول میکشه و فلان ... ما هم میگیم قبولــــــــــ ./
اما دلیل تاخیر در واریز وجه اونم به صورت
شتـاب چی هست ؟
از ساعت
6 عصر درخواستی رو ثبت کردیم ، هی دارم صفحه رو رفرش میزنم هر چند ساعتی که ببینم اخرش واریز میکنید یا نه .. تا به الان که واریز نشده..
نمیدونم واقعا چرا درک این مسئله چرا انقدر براتون سخته که کاربر اگر وجه ایی رو شتاب میزنه ، چه 50 هزار تومان چه 50 میلیون تومن اون ساعت و اون لحظه به اون پول نیاز داره..
لطفا برای بار هزار م در این انجمن مطرح میکنم اگر میشه فقط 1% در واریز وجه کاربران تون فرایند تون رو سریع تر بکنید به جایی بر نمیخوره ..
سلام
درخواست های برداشت (پایا یا شتاب) بین 5 دقیقه الی 24 ساعت ثبت و تایید می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
ممنون از شما که با این همه مشکلاتی که واسه درگاه های واسط به وجود اومده با قدرت دارید کار می کنید من خودم 1 سال هست که درگاه اختصاصی دارم ولی ازش استفاده نمیکنم و هر روز هم از به پرداخت زنگ میزنند که استفاده نکنید میبندید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
ممنون از شما که با این همه مشکلاتی که واسه درگاه های واسط به وجود اومده با قدرت دارید کار می کنید من خودم 1 سال هست که درگاه اختصاصی دارم ولی ازش استفاده نمیکنم و هر روز هم از به پرداخت زنگ میزنند که استفاده نکنید میبندید.
ممنون نظر لطف شماست ان شا الله که این مشکلات رفع شود
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
چه جالب !
بعد قطعا جوابی هم برای این مسئله که بعد از 7 ساعت تاخیری ، درخواست واریزی که به صورت شتاب ثبت کردم رو به پایا تغییر و واریز کردید هم دارید ؟
بنده دیشب واسه خودم حساب کردم که به قول شما 48892 تا کاربر دارید , ما فقط 892 تا کاربر رو حساب بکنیم اگر در روز درخواست شتاب بزنن و شما اون 500 تک تومن کارمزدی که بانک میبره شما به بهانه ی اینکه سقف محدودیت شتاب دارید و اون 500 تک تومن رو واسه خودتون توی حساب تون نگه میدارید و به هیچ عنوان هم به حساب کاربر برگشت نمیدید...
راحت با این کار در روز 446000 هزار تومن و در ماه 5,352,000 میلیون تومان درامد فقط از همین طریق دارید ، ما هم میگیم شما ادم خوبی هستید 5 میلیون رو اصن حساب نمیکنیم 2 میلیون ش رو در نظر میگیریم.
بعد اون وقت مردم خوب همیشه در صحنه هم میگن جهان پی عالی اصن حرف نداره ، از تمامی خدمات شون ممنونیم ، نمیدونم واقعا کدوم خدمات ش ؟
اگر مشکل سقف انتقال شتاب دارید ، از چند تا حساب بانکی استفاده بکنید که بتونید درخواست های کاربران تون رو پاسخگو باشید ... این هم نقد و برسی ما ، نباید همیشه تقدیر و تشکر کرد ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
چه جالب !
بعد قطعا جوابی هم برای این مسئله که بعد از 7 ساعت تاخیری ، درخواست واریزی که به صورت شتاب ثبت کردم رو به پایا تغییر و واریز کردید هم دارید ؟
بنده دیشب واسه خودم حساب کردم که به قول شما 48892 تا کاربر دارید , ما فقط 892 تا کاربر رو حساب بکنیم اگر در روز درخواست شتاب بزنن و شما اون 500 تک تومن کارمزدی که بانک میبره شما به بهانه ی اینکه سقف محدودیت شتاب دارید و اون 500 تک تومن رو واسه خودتون توی حساب تون نگه میدارید و به هیچ عنوان هم به حساب کاربر برگشت نمیدید...
راحت با این کار در روز 446000 هزار تومن و در ماه 5,352,000 میلیون تومان درامد فقط از همین طریق دارید ، ما هم میگیم شما ادم خوبی هستید 5 میلیون رو اصن حساب نمیکنیم 2 میلیون ش رو در نظر میگیریم.
بعد اون وقت مردم خوب همیشه در صحنه هم میگن جهان پی عالی اصن حرف نداره ، از تمامی خدمات شون ممنونیم ، نمیدونم واقعا کدوم خدمات ش ؟
اگر مشکل سقف انتقال شتاب دارید ، از چند تا حساب بانکی استفاده بکنید که بتونید درخواست های کاربران تون رو پاسخگو باشید ... این هم نقد و برسی ما ، نباید همیشه تقدیر و تشکر کرد ..
دوست عزیز
یک بار لطف کنید بخش هزینه ها و شرایط مرتبط با آن را بررسی کنید. همه مواردی که شما می فرمایید در وب سایت درج شده است و امکان تغییر ان "در حال حاضر "تحت هیچ شرایطی وجود ندارد.
-
بلاخره کی رفع ***** میشه؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirm324
حیف که سایتتون خراب شده
سلام
لطفا وارد حساب کاربریتون شده و براساس اطلاعیه 15 -16 اقدام فرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
لطفا وارد حساب کاربریتون شده و براساس اطلاعیه 15 -16 اقدام فرمایید
از چه ادرسی وارد بشیم ؟ همش ***** هست که...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadhf
از چه ادرسی وارد بشیم ؟ همش ***** هست که...
بله متاسفانه برای ورود به حساب کاربری حتما بایست چیلتر شکن وصل کنین ولی طبق اطلاعیه 15 بری جلو درگاه اختصاصی مشکل رو حل میکنه .
-
عرض ادب
تلاش های مجموعه رساپژواک جهان، ستودنی است
امیدوارم مشکل حال حاضر نیز برطرف گردد.
#جهان_پی_حذف_شدنی_نیست تکرار میکنم... #جهان_پی_حذف_شدنی_نیست
-
باسلام و عرض ادب
ابتدا تشکر میکنم از جناب قادر که دارن تمام تلاش خودشون انجام میدن و از فعالیت دست نکشیدن و همیشه پشت کاربران عزیز بودن.
ما که از ایشون و جهان پی راضی هستیم ولی الان چندین از پرداخت های ما با مشکل مواجه شده است.
امیدوارم هر چه سریعتر مشکل برطرف شده و همچنین با پیگیری های شما ادرس اصلی آزاد شود.
با تشکر
-
خیلی وقت بود دنبال این تاپیک بودم بلخره پیدا شد ! اما خوب الان به کار نمیاد باید صبر کنم مشکات فعلی که پیش اومده رفع بشه و سپس پیشنهاد های خودمو برای بخش پلاگین ها ارائه بدم ..
امید وارم مشکل رفع بشه هرچه سریع تر ♥
-
درود
برترین درگاه تکرار میکنم برتــــــــــــــــــــــ رین درگاه اینترنتی موجود
با وجود این همه مشکل هم چنان پاسخگو هستند
واقعا خسته نباشید باید گفت
-
چرا رفع ***** نمیشه سایت تون ؟