-
پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
فقط به خاطر یه نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟8-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
فقط به خاطر یه نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟8-|
آبرو و اعتبار به جهنم.اما این down time قابل تحمل نیست.
-
اقای موسوسی لطفا جواب تلفن یا پیغام را بدهید
ابرو که برای ما نزاشتید حداقل پاسخگو باشید
-
الان یه سوال دارم ایشون جواب بدن سرور هاتون باز میشه؟ یا شما سوال کنین ایشون جواب بدن فرج میشه؟ شاید هنوز امید به معجزه دارید؟
صبر کنین بزودی یا مشکل رفع میشه یا کلا مشکلتون رفع نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishtazweb
اقای موسوسی لطفا جواب تلفن یا پیغام را بدهید
ابرو که برای ما نزاشتید حداقل پاسخگو باشید
دوست عزیز جواب بده نباید حرفی برای گفتن باشه
اطلاع دادن گفتن منتظر هستن که اطلاعات حواله رو بهشون برسون تا واسه دیتاسنتر بفرستن
-
اقا من به ایشون هم گفتم بیان سرور من را به پنل خود بنده انتقال بدم تا من پرداخت کنم سرورم باز بشه
این وضع که نمیشه
این اقا اشتباه کرده ما باید جورشو بکشیم حتی ایشون پاسخگو هم نباشن
الان مشتری زنگ زده هر چی از دهنش در امده به من گفته
به خدا خجالت داره
نمیتونید کار کنید خوب کسی دعوتتون نکرده که
-
آقای موسوی آیا امکان انتقال وجود داره ؟
-
دوستان ادب را رعایت کنید انشا الله مشکل رفع میشه کمی صبور باشید
-
آقای موسوی فقط یک سوال از خدمتتون دارم
خواهش میکنم واقعا" خواهش میکنم که جواب بدید آیا امیدی هست سرور ها فردا درست بشن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
دوستان ادب را رعایت کنید انشا الله مشکل رفع میشه کمی صبور باشید
شما اگه جای این افراد بودید چه کار می کردید - معلوم نیست چند نفر بخاط اشتباه این یک دو نفر کارهاشون گیر کرده - خسارت این افراد رو شما می دهید؟ چقدر مشتری های این افراد پریده چقدر کاربر از سایت من رفتن , خسارت من رو شما می تونین جببران کنین؟
کسی که نمی تونه هزینه سرورش رو پرداخت مجبور که نیست سرور بگیره - اون یکی که باید پنج شنبه پیش هرینه اش رو پرداخت میکرد یک هفته طولش داده تا همه سرور هاش رو ببندن - من خودم با هتزنر تماس گرفتم می گن ما این ایپی رو باز نمی کنیم واسی اقای موسویه.
من اشتباه کردم گفتم واسه یه بار شده سرور رو غیر مستقیم بگیرم عمرا دیگه اینجوری کار کنم - هزینه بیشتری میدم ولی با چند نفر که نمی دون چطور باید کار کنند , کار نمی کنم.
درسته بر روی این فرد هم استرسه - بر روی ما هم خیلی استرسه - ولی ما که نباید جور اشتباه و سهل انگاری این افراد بکشیم. من توی اولین فرصت سرورم رو منتقل می کنم.
هنوز معلون نیست که کی درست میشه - ای اقا هم تا همین چند ساعت گفتن مشکل چی بوده - تلفنش رو هم که اصلا جواب نمی دهن (الان مهم نیست چون الان با خوندن 200 پست فهمیدم مشکل چیه)
مشکل رو حل نمکنند تا وضعیت بحرانی بشه - الان هم معلوم نیست تا کی باید صبر کنم - دهنمون سرویس شد بخاطر سهل انگاری های این آقا
--------
ظاهرا این اخرین پست قابل مشاهده است صحفه 70 رو باز نمی کنه همش ردایکت میکنه به همین صفحه (باگ؟)
-
دیتاسنترهای اروپایی کلا مزخرف هستند ... قوانین من دراوردی ، سخت گیری های بی مورد.
ایشون بر فرض 7 روز دیر کرده ، خوب دیتاسنتر نمی تونست حالا 3 روز فرصت می داد ؟
البته آقای موسوی هم مقصر هستند و خیلی هم مقصر هستند . ما یه چیزی هست سرور خیلی مهمی رو از ایشون تهیه نکردیم. وگرنه ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atash009
شما اگه جای این افراد بودید چه کار می کردید - معلوم نیست چند نفر بخاط اشتباه این یک دو نفر کارهاشون گیر کرده - خسارت این افراد رو شما می دهید؟ چقدر مشتری های این افراد پریده چقدر کاربر از سایت من رفتن , خسارت من رو شما می تونین جببران کنین؟
کسی که نمی تونه هزینه سرورش رو پرداخت مجبور که نیست سرور بگیره - اون یکی که باید پنج شنبه پیش هرینه اش رو پرداخت میکرد یک هفته طولش داده تا همه سرور هاش رو ببندن - من خودم با هتزنر تماس گرفتم می گن ما این ایپی رو باز نمی کنیم واسی اقای موسویه.
من اشتباه کردم گفتم واسه یه بار شده سرور رو غیر مستقیم بگیرم عمرا دیگه اینجوری کار کنم - هزینه بیشتری میدم ولی با چند نفر که نمی دون چطور باید کار کنند , کار نمی کنم.
درسته بر روی این فرد هم استرسه - بر روی ما هم خیلی استرسه - ولی ما که نباید جور اشتباه و سهل انگاری این افراد بکشیم. من توی اولین فرصت سرورم رو منتقل می کنم.
هنوز معلون نیست که کی درست میشه - ای اقا هم تا همین چند ساعت گفتن مشکل چی بوده - تلفنش رو هم که اصلا جواب نمی دهن (الان مهم نیست چون الان با خوندن 200 پست فهمیدم مشکل چیه)
مشکل رو حل نمکنند تا وضعیت بحرانی بشه - الان هم معلوم نیست تا کی باید صبر کنم - دهنمون سرویس شد بخاطر سهل انگاری های این آقا
داداش حرف دل من و زدی خیلیاش
اگه با 50 تا سایت رقابت داشته باشی اونوقت بهتون میگم امروز بنده جی کشیدم
خداوکیلی امروز شما دیدی من از این انجمن خارج بشم ؟ اگه بگم 10000 بار صفحه انجمن رو رفرش کردم باور کنید دروغ نگفتم
من امروز جواب بیش از 200 نفر رو دادم به همشون هم گفتم معذرت میخوام . بنده شرمندم و ..... 21 سال از خدا عمر گرفتم اینقد جلوی کاربران کوچیک نشده بودم
حقم بهشون میدم پول دادن باید بهشون سرویس داد بازم اگه پیام بدن میگم شرمندشونم چون واقعا" شرمنده شدم
ولی یه چیز بدتر اینکه که تقصیر کار هیچ جوابی به ما نمیده آیا فردا درست میشه ؟ پس فردا درست میشه ؟ کی درست میشه
ضرر مالی به جهنم فدای سر خودم ولی ابرویی که ازمون رفته رو چیکار کنم ؟ 13 ساعته پشت سیستم نشستم باور کنید غذا هیچی نخوردم
-
از واسطه خرید نکنید.
هت زنر هم اش دهن سوزی نیست.
-
این باگه؟ صفحه 70 رو باز نمی کنه - 3 پست باید اونجا باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
از واسطه خرید نکنید.
هت زنر هم اش دهن سوزی نیست.
انتخاب واسطه مناسب و پاسخگویی سریع و پیگیری امور و ارتباط دائم با دیتاسنتر همگی از مواردیست که میبایست رعایت بشه!
اخیرا هم هتزنر کمی بد قلق شده و با برخی همکاران داره سر به ناسازگاری زده!
وگرنه دیتاسنتری که هزینه هاش به موقع پرداخت بشه ، پاسخ ابیوزها به موقع داده بشه! کاربر دیتاسنتر رو به حرکاتی وادار نکنه ، دیتاسنتر بیکار نیست بزنه سرورهای کاربر رو خاموش کنه!
دوستانی که به مشکل برخوردید کمی صبور باشید.انشالله مشکل ایشون هم حل میشه!سرویس هاتون بالا میاد!
تو سرو کله هم زدن و توهین یا ایجاد جو روانی برای سرویس دهنده ، جز اینکه دغدغه فکری برای وی ایجاد بکنه هیچ سود دیگری نداره! خوشبختانه از سرویس دهنده های متعهدی بودند تا به اینجا و مسلما ایشون خیلی بیشتر از شما نگران سرورها و هزینه ای که کرده است هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
انتخاب واسطه مناسب و پاسخگویی سریع و پیگیری امور و ارتباط دائم با دیتاسنتر همگی از مواردیست که میبایست رعایت بشه!
اخیرا هم هتزنر کمی بد قلق شده و با برخی همکاران داره سر به ناسازگاری زده!
وگرنه دیتاسنتری که هزینه هاش به موقع پرداخت بشه ، پاسخ ابیوزها به موقع داده بشه! کاربر دیتاسنتر رو به حرکاتی وادار نکنه ، دیتاسنتر بیکار نیست بزنه سرورهای کاربر رو خاموش کنه!
دوستانی که به مشکل برخوردید کمی صبور باشید.انشالله مشکل ایشون هم حل میشه!سرویس هاتون بالا میاد!
تو سرو کله هم زدن و توهین یا ایجاد جو روانی برای سرویس دهنده ، جز اینکه دغدغه فکری برای وی ایجاد بکنه هیچ سود دیگری نداره! خوشبختانه از سرویس دهنده های متعهدی بودند تا به اینجا و مسلما ایشون خیلی بیشتر از شما نگران سرورها و هزینه ای که کرده است هست.
موافقم
دوستان ما هم داریم متضرضر میشیم اما خوب چاره چیه جز صبر کردن ؟
حالا ایشون یه سهل انگاری کردن و این اتفاق افتتاده اما نباید بهشون توهینی کنیم.
اگه هم میخواست بپیچونه هیج جوابی نمیداد و میرفت پشتش رو هم نگاه نمیکرد !
امیدوارم زودتر مشکلمون حل شه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ice_
موافقم
دوستان ما هم داریم متضرضر میشیم اما خوب چاره چیه جز صبر کردن ؟
حالا ایشون یه سهل انگاری کردن و این اتفاق افتتاده اما نباید بهشون توهینی کنیم.
اگه هم میخواست بپیچونه هیج جوابی نمیداد و میرفت پشتش رو هم نگاه نمیکرد !
امیدوارم زودتر مشکلمون حل شه
ببخشید مگه الان پشتشونو نگاه کرده اند ایشون ؟ وقتی تو WHT پی ام میدیم جوابی نمیاد ، آیدی یاهو بالا نمیاد ، خود سایت که بالا نمیاد ، =)) ، ایشونم لج کرده یا هر چیز دیگری به خاطر پول ندادن یه مشتری کل سرور رو با یوزر های مربوطه قطع کرده عین خیالشم نیست . بنده خدا وقتی می خوای پول بگیری تو یاهو در کمتر از 0.09 صدم ثانیه جواب میدادی الان چی ؟ من که کامل قطع امید کردم . بی زحمت بیا سرورو روشن کن یه بکاپ ور دارم بریزم رو سرور جدیدم که از یه نفر تو همین WHT خریدم مطمئنم اونقدرم پول تو حسابش هست که وقتی یه مشتری پول نداد از اون برداره :x مصداق بارز کم فروشی و توهین به شعور کاربر ( با جواب ندادن ) شاخ و دم نداره که ! همینه ! من که هیچ وقت ایشونو حلال نمی کنم ایشالا این پولایی که می خورن خدا چند برابرشو ازش بکشه زندگیش به مشکل بخوره . یا علی
-
آقای موسوی چی سد آقا به قران من یکی غلط کردم بیا منتقل کن ما یرورامون روشن بشه تو این وضعیت کد انتقال هم نمیدن فک کنم
عجب گیری کردیم آقا امروز وضعیت چطور میشه آقا خواهشا یروز کلاس نرو بشین به کار اصلیت برس این همه مشتری والا مسولیت داره نمیدونم چطوری واسه خودت میری کلاس ایول داری به خدا
-
عزیز دلت رو به چی خوش میکنی ؟باید از راه دیگه وارد بشیم ما که سرور جدید گرفتیم هرچند هم اطلاعات مشتری پرید و این ماه دیگه تمدید نمیکنه ولی باز سرور رو دادیم با 5 روز اضافه 8-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps1
عزیز دلت رو به چی خوش میکنی ؟باید از راه دیگه وارد بشیم ما که سرور جدید گرفتیم هرچند هم اطلاعات مشتری پرید و این ماه دیگه تمدید نمیکنه ولی باز سرور رو دادیم با 5 روز اضافه 8-|
lمن دیروز تمدید کردم چیو سرور جدید بگیرم !!!!
-
با سلام دوست من واقعا بتون حق میدم.من دیگه نمیدونم جواب مشتریا خودم رو چی بدم. تازه من از آرنا وب گرفتم که ایشون هم پاسخ گو نیستند.منو پاس میدن به اینورو اونور خستم کردن.بی کفایتی خودشونو میندازن گردن این اون
-
QUOTE=tizparvaz;511494]lمن دیروز تمدید کردم چیو سرور جدید بگیرم !!!![/QUOTE]
من کاملا حق میدم منم چنین وضعیتی دارم.داغونه به خدا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
lمن دیروز تمدید کردم چیو سرور جدید بگیرم !!!!
کاملا حق با شماست. مثل من شدین
-
بعد می گن درست صحبت کن .
از دیروز سرورها بالا نمی آیید اگر نمی تونی ارائه بدی و پشتیبانی کنی بکش کنار .
............ واقعا که خیلی ...........................
-
آقای موسوی ما هم یه اندازه صبر و حوصله داریم این همه تبلیغات خرج واسه سایتم کردم حالا چی خوابیده!
این ضرر هارو که نمیتونی جبران کنی حداقل بیا جواب گو باش بدونیم هستی ! والا دیگه مشتری برام اعصاب نذاشته ! #-o
-
ما همه مشکل ذهنی داریم
عزیزان آدم با ضریب هوشی 10 از یه سوراخ 2بار گزیده نمیشه
این آقای موسوی چند ماه پیش هم یه گندی مثل این در آوردن
من پشت دستم رو داغ کردم که نه از ایشون و نه از طرفدار های ایشون سرویس بگیرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
با سلام دوست من واقعا بتون حق میدم.من دیگه نمیدونم جواب مشتریا خودم رو چی بدم. تازه من از آرنا وب گرفتم که ایشون هم پاسخ گو نیستند.منو پاس میدن به اینورو اونور خستم کردن.بی کفایتی خودشونو میندازن گردن این اون
شما هم از آرنا سرویس میگیری . بیا یاهو کارت دارم. منم از آرنا سرویس دارم.
-
سلام
دوستان عزیز کم اینجا پست بدید ایشون از دیشب دیگه نه انجمن اومدن که با ایدیشون لاگین شدن احتمالا" اگه بیان ساعت 2-3 میان بعد هم میوفتن دنبال کار ما بعد از 1-2 ساعت ، ساعت کاری بخش مالی تموم میشه و ایشون هم میگن ببخشید ساعت کاری بخش مالی تموم شد ایشالا فردا
و این ماجرا همچنان ادامه دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
دوستان عزیز کم اینجا پست بدید ایشون از دیشب دیگه نه انجمن اومدن که با ایدیشون لاگین شدن احتمالا" اگه بیان ساعت 2-3 میان بعد هم میوفتن دنبال کار ما بعد از 1-2 ساعت ، ساعت کاری بخش مالی تموم میشه و ایشون هم میگن ببخشید ساعت کاری بخش مالی تموم شد ایشالا فردا
و این ماجرا همچنان ادامه دارد
من از دیشب بودم و هستم
طی صحبت های که با آقای بیگی شده قرار شد ساعت 12 با دیتاسمتر تماس بگیرم و مشکل حواله رو حل کنند
-
آقای موسوی من مدیر سایت فامو هستم. اگر یه بایت از فایل های وی پی اس من واقع در سرور البرزدیتا پاک بشه.
شکایت رسمی از شما خواهم کرد تا در دادگاه به هم برسیم...
مرد مومن 2 روز سایت خوابیده عجب گیری کردیما
-
الان خسارت ما رو چطوری می خوای حل کنی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
famo
آقای موسوی من مدیر سایت فامو هستم. اگر یه بایت از فایل های وی پی اس من واقع در سرور البرزدیتا پاک بشه.
مرد مومن 2 روز سایت خوابیده عجب گیری کردیماx-(
مطمئننان من هم همین کارو می کنم بهد از این همه هزینه و وقت گذاشتن - این اقا که حتی جواب گو هم نیستند و توضیح نمی دهن که چه اتفاقی افتاده و تا الان چه کار کردند خیلی بی مسولیت اند
- سوال میشه سرور رو به پنل بقیه منتقل کرد؟ اگه میشه بچه ها جلو بیان کارمزدشون رور بگیرن و این لطف رو در حق ما بکنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atash009
مطمئننان من هم همین کارو می کنم بهد از این همه هزینه و وقت گذاشتن - این اقا که حتی جواب گو هم نیستند و توضیح نمی دهن که چه اتفاقی افتاده و تا الان چه کار کردند خیلی بی مسولیت اند
- سوال میشه سرور رو به پنل بقیه منتقل کرد؟ اگه میشه بچه ها جلو بیان کارمزدشون رور بگیرن و این لطف رو در حق ما بکنن.
اصلا این آقا خیلی بی فکر و بی مسئولیت هستند یعنی در عرض دو روز نمی تونند مشکل رو برطرف کنند خوب جمع کنی بهتره آقای محترم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
من از دیشب بودم و هستم
طی صحبت های که با آقای بیگی شده قرار شد ساعت 12 با دیتاسمتر تماس بگیرم و مشکل حواله رو حل کنند
امیدوارم بیان و ساعت 12 حرف بزنن چون دیشب هم قرار بود بعد افطار بهتون بدن مشخصات واریزی رو ولی تا آخر شب ما که چیزی ندیدیم
امیدوارم امروز حداقل زنگ بزنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
famo
مرد مومن 2 روز سایت خوابیده عجب گیری کردیما
اطلاعاتی پاک نشده که نگران هستین.
نکته بعدی شما از من سرور دارین ؟
نمیشناسمتون!
فقط آی پی ها قفل شدن که باید توسط برادر بیگی که حواله زده شده باز بشن.
حواله رو گفتن 48 ساعت یا دو روزه میرسه الان در روز سوم هستیم امید به خدا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
نمیشناسمتون!
دوست عزیز من نمی خوام ترک ادبی کنم...
ولی شما باش جای ما تبلیغات کنیم ، زحمت بکشیم پای سایت الکی الکی سایت 2 3 روز پایین بیاد
درک کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
نمیشناسمتون!
سلام
اقای موسوی شما که گفتید ساعت 12 شکل حل میشه ؟چی شد عزیز؟به خدا من پدرم در آمده؟چرا رسیدگی نمیکنی؟اگر حواله زدی شماره حواله بده سرورها باز بشن
پناه بر خدا که نشد حرف بشینیم هیچ کار نکنیم خدا درست کنه.این جور که نمیشه
والله من نمیتونم بیشتر از این از مردم حرف بشنوم
شما هم فقط وعده میدید
جواب تلفن هم که نمیددی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
واقعیت : سرور امروز دیگه روشن نمیشه. چون بخش مالی وجود نداره. بالا برید پایین بیاید بخش پشتیبانی اونم توی کشور سخت گیری به نام آلمان قانون رو زیر پاش نمیذاره و تو کار بخش فروش دخالت نمی کنه. فردا ساعت 10.30 به وقت ایران اینا میان تازه 8 صبحشون هست . دیگه تا ظهرش یا انجام بشه یا بره برا روز بعد. باید با واسطه این کار انجام بشه. شرکت ها یا شخصیت هایی که سرور دارن ازشون و حرفشون تایید شدست پیش هتزنر باید بیان پا در میونی کنند به نظر من که متاسفانه فروشنده های ما دشمن جونی هم دیگه هستند
عرفان جان قرار نیست پرداختی صورت بگیره؟
بعد از دو هفته نتونستی هزینه رو جور کنی؟
در کل قرار بود پولی در کار نباشه چرا باز گفتی من روش ip سفارش بدم که علاوه بر اون ضرر قبل باز این بشه قوز بالا قوز
-
دوستان و همکاران گرامی مطمئن باشید جناب موسوی بیشتر از همه چیز پیگیر مشکل هستند و با تلفن ها و سوالات شما اینجا بیشتر آرامش روانی ایشون میشید
جملاتی به کار نبرید که پس از رفع مشکل نتونید توی چشمای هم نگاه کنید و شرمنده هم بشید