تو سایتشون به قسمت فروش تیکت بزنید راهنماییتون می کنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
تو سایتشون به قسمت فروش تیکت بزنید راهنماییتون می کنند.
برای همین لحن صحبتتونه که نه مشتری شما میشم و نه کسی را به سمت شما هدایت میکنم..!
طرز بیان تو پشتیبانی خیلی مهمه که متاسفانه شما این قلم جنس را ندارید..! شاید لیاقتش را ندارید ..
دوست عزیز یه جوری حرف میزنی انگار داری سرویس مجانی میدی و برای یه تعویض سیستم عامل فقط هزینه دریافت میکنید. قیمتهای دیگه را هم نگاه کنید. از شما کمتر هم هستند که مثل سرویس شما و حتی بهترش را هم بدن..!! چون برای مشتریشان ارزش قائل میشم.
من خوشحالم که دیگه مشتری شما و اون سرویسهای بیخودتون نیستم. که از نظر سرعت واقعا افتضاح هستند و فقط ادعای بهترین را دارید..!! حیف اون هزینه ای که برای یکماه شما حروم کردم و هیچ استفاده ای هم نکردم.
متاسفم برای شما و گروه شما (البته شاید گروهی باشه..!)
کیفیت سرورشون خوبه بد نیست من 5 ماهه ازشون چندتا سرور دارم فقط 4-5 بار به مشکل خوردم
پشتیبانیشون اوایل خیلی خوب بود الانم بد نیست ولی خب همیشه هر فروشنده ای که تعداد مشتریاش بالا میره یکم پشتیبانیش ضعیف میشه ولی بازم بد نیست
فقط یکم تاخیرشون تو جواب داره زیاد میشه فکنم به استخدام کارمند جدید واسه پشتیبانی نیاز 100 درصد دارن
درباره گروهشون هم باید بگم که این گروه حداقل 3 نفره اس(من با 3 تاشون تلفنی صحبت داشتم)
درکل همه چی عین بقیه فروشنده های قابل قبول این فروم بوده
فقط 1 انتقاد دارم که توی پشتیبانی هم چند بار رخ داده جدیدا شیوه برخورد خود ایشون ازار دهنده شده
طوری که من یکی از سرورامو که مشکل داشت و تیکت دادم تا بررسی شه دقیقا به خاطر لحن جواب ایشون بود که دیگه پیگیر مشکل نشدم و سر ماه از جای دیگه تهیه کردم
امیدوارم که تو شیوه برخوردشون تجدید نظر کنند تا همین مشکلات کمی که با سرویسشون داریم با تیکت دادن و صحبت کردن حل شه و مجبور به انتقال بقیه سرویسها نشیم
من از جوان سرور ، سرور دارم
از کارکرد سرور هم راضی هستم
البته چند باری مشکلات کوچکی پیش اومده که با ریست حل شده
فقط کاش پنل هم در اختیار کاربر میدادند که کاربر خودش سرور رو ریبوت کنه
باسلامنقل قول:
دوست عزیز یه جوری حرف میزنی انگار داری سرویس مجانی میدی و برای یه تعویض سیستم عامل فقط هزینه دریافت میکنید. قیمتهای دیگه را هم نگاه کنید. از شما کمتر هم هستند که مثل سرویس شما و حتی بهترش را هم بدن..!! چون برای مشتریشان ارزش قائل میشم.
شما ظاهرا مشکل دارید با خودتون به این پست رجوع کنید.
شما ممکن هست مُفتی بیایی سواری بدی به دیگران و اسمش رو بزاری مشتری مداری و خوب سرویس دادن!نقل قول:
هر شخص یا گروه یا شرکتی قوانین خاص خودش رو داره
خیلی هستند که وقتی که میزارن براشون ارزش نداره یا اهمیتی نداره ولی خیلی های دیگه هم در عوض این وقت هزینه مطالبه میکنند که بسیار کار درستی انجام میدن.
به قوانین استفاده رجوع کنید اونجا خواهید دید که چه گفتن و چه نگفتند.
ولی دیتاسنتر که برای هر یک ساعت کار از ما 60پوند میگیره و تا پول ندیم کاری انجام نمیده به اینا باید بگیم سرویس شما خوب نیست و مشتری مدار نیستید؟!
دوست عزیز این رویه تَفکر که همه چیز رو دوست دارید مُفتی براتون انجام بدن بیایید بیرون! الان سال 2012 یا 1391 میباشد! یکم به جلو حرکت کنید!! فقط حَرفش رو نَزنید!!
(پ.ن: البته از جماعت وی پی ان فروش بیش از این نمیشه انتظار داشت ...!!!)
وقتی قیمت معمول این سرویس دربازار دو برابر این قیمت میباشد پس نباید انتظار بیش از قیمتی که پرداخت کردید داشته باشید! به فرض خودتون اومدید یه سرویس 7هزارتومانی خرید کنید از این 7 هزارتومان 70هزارتومان سود کنید... . نمیشه دوست عزیز! همیشه هرچی پول بدی همونقدر آش هم بهتون میدن! و بستگی به پولی که دادید آشتون کیفیت داره!!نقل قول:
من خوشحالم که دیگه مشتری شما و اون سرویسهای بیخودتون نیستم. که از نظر سرعت واقعا افتضاح هستند و فقط ادعای بهترین را دارید..!!
در صورت ادامه این بحث در این تاپیک برای مدت یک ماه اخراج میشید
هر یک از دوستان هم انتقادی دارن از طریق این بخش اقدام کنند برای ارسال انتقاد
http://www.webhostingtalk.ir/f129/4894
موفق باشید
با هر کس بر اساس فرهنگ و ادب خودش صحبت میشه! شما لیاقت شنیدن بیان خوب رو نداشتید.نقل قول:
برای همین لحن صحبتتونه که نه مشتری شما میشم و نه کسی را به سمت شما هدایت میکنم..!
طرز بیان تو پشتیبانی خیلی مهمه که متاسفانه شما این قلم جنس را ندارید..! شاید لیاقتش را ندارید ..
شما که اینقدر باهوش هستید حتما از همون جاها خرید کنید.ما برای زمانی که میزاریم ارزش قائل هستیم و هزینه دریافت میکنیم! در ضمن من یادم نمیاد روی این هزینه ، هزینه پشتیبانی گرفته باشم! شما اگر دقت کرده باشید بر روی وب سایت پکیج های پشتیبانی قرارداده شده و از اون پکیج ها کاربران میتونند خرید کنند و پشتیبانی واقعی را از نزدیک لمس کنند.نقل قول:
ما نیز خوشحالیم که کاربرهای پر توقع و نمک نشناس را از دست میدیم.نقل قول:
من خوشحالم که دیگه مشتری شما و اون سرویسهای بیخودتون نیستم. که از نظر سرعت واقعا افتضاح هستند و فقط ادعای بهترین را دارید..!! حیف اون هزینه ای که برای یکماه شما حروم کردم و هیچ استفاده ای هم نکردم.
کیفیت سرویس ها در سطح متوسط رو به بالا هستند که مهر تایید را کاربران میزنند. البته واسه شمایی که میخواید 20 تومن پول بدید 200 تومن دربیارید! یک نفر هم حمالی کنه واستون و غلامتون باشه خب مسلما خوب نیست.
متشکریم.نقل قول:
متاسفم برای شما و گروه شما (البته شاید گروهی باشه..!)
ممنون خب طبیعیه که در سرورها ممکن هست مشکل بوجود بیاد.
حرف شما کاملا صحیح هست. پشتیبانی جوان سرور در ابتدای کار بسیار قوی ظاهر شد . به مرور زمان با افزایش تعداد تیکت ها پاسخگویی باز هم سریع بود ولی خب زمان از 5 دقیقه به 15 دقیقه رسید.اون هم علت داره ، علت این هست که بعضی از کاربران یا تلفن های شرکت رو مدام اشغال میکنند یا تیکت های نامربوط میزنند. به طور مثال کاربر آی دی یاهوش دی اکتیو میشه میاد به ما تیکت میزنه :o دوست داشتید عکسی از متن هم بزارم واستون! بعد وقتی جواب نمیدیم یا میبندیم میاد میگه پشتیبانی ضعیفه :دی ، خب این موارد باعث میشه زمان از ما گرفته بشه!در مورد استخدام نیرو جدید این کار انجام شده و نیرو ما در حال پاسخگویی به تیکت ها هست ، البته روند استخدام برای نیروی بیشتر همچنان ادامه داره. علت تاخیر پاسخگویی در چند روز اخیر چندین علت داشت 1- کسالت بنده 2- خراب کاری چند کاربر و دان شدن بعضی از سرویس ها 3- تیکت های اسپم 4- تنبلی یکی از کارمندان در پاسخگویی در نبود بنده که باعث شد قطع همکاری بشه با ایشون!نقل قول:
پشتیبانیشون اوایل خیلی خوب بود الانم بد نیست ولی خب همیشه هر فروشنده ای که تعداد مشتریاش بالا میره یکم پشتیبانیش ضعیف میشه ولی بازم بد نیست
فقط یکم تاخیرشون تو جواب داره زیاد میشه فکنم به استخدام کارمند جدید واسه پشتیبانی نیاز 100 درصد دارن
ممنوننقل قول:
درباره گروهشون هم باید بگم که این گروه حداقل 3 نفره اس(من با 3 تاشون تلفنی صحبت داشتم)
درکل همه چی عین بقیه فروشنده های قابل قبول این فروم بوده
با تیکت هایی که حالت طلبکارانه ناعادلانه دارند به جد برخورد میشه! یا کاربرانی که توقع بیجا نیز داشته باشند یا با لحن بدی تیکت کنند مثل خودشان برخورد میشه باهاشون تا تیکت رو با چهارراه میدان و بقالی سر کوچه شون اشتباه نگیرند.(جسارت نشه کلی گفتم)با این حال شاید مشکل از سمت ما در برخورد تند و تیز با کاربر بوده باشه که به انتقاد هست و انتقاد به جا حرفی در آن نیست.نقل قول:
فقط 1 انتقاد دارم که توی پشتیبانی هم چند بار رخ داده جدیدا شیوه برخورد خود ایشون ازار دهنده شده
طوری که من یکی از سرورامو که مشکل داشت و تیکت دادم تا بررسی شه دقیقا به خاطر لحن جواب ایشون بود که دیگه پیگیر مشکل نشدم و سر ماه از جای دیگه تهیه کردم
امیدوارم که تو شیوه برخوردشون تجدید نظر کنند تا همین مشکلات کمی که با سرویسشون داریم با تیکت دادن و صحبت کردن حل شه و مجبور به انتقال بقیه سرویسها نشیم
هرگونه سوال دیگه ای بود در خدمتم
موفق باشید
سلام
حالا که دلار ارزون شده تغییر در صورت حسابهای ما میدین؟ اول که سفارش دادم پایین تر بود بعد از گرون شده دلار صورت حسابها بالا رفت...:-?
دلار حدودا امروز 1700 تا 1750 معامله شده
من از ایشون دو تا سرور داشتم که یکیش یه لینوکسه مجموعه سایتهامو بردم بالا و دیگری هم یه سرور ویندوز بود.
با توجه به قیمت سرویس دهی در حد عالی است... من اشتباهی که کردم این بود که سرور ویندوز (رم 256) رو تمدید نکردم :| فکر میکردم باید بهتر از این باشه ولی وقتی رفتم یه جای دیگه و سرور ویندوز 512 از اون شرکت رو تجربه کردم تازه فهمیدم چه سرویس خوبی رو از جوان سرور از دست دادم!
+فقط یه انتقاد! اون هم اینکه الان هیچ کدوم از پکیج های سرور مجازی به خصوص رم 256 قابل خرید نیست (حتی 512 و 1 گیگ) چون هم خودم میخوام سفارش بدم هم برای یکی از دوستانم:) خوشحال میشم هرچه سریعتر امکانش فراهم بشه.
ببخشید چرا آیپی اضافه روی سرویس ها ارائه نمیشه؟ در صورتی که در پست ابتدایی تاپیک گفتید هزینه هر آیپی اضافه 5000 تومان!!
سلام من می خوام سرور امریکا مگ256 سفارش بدم ولی هر کاری می کنم نمی شه مثل اینکه سایت مشکل پیدا کرده؟
نه پر شدن سرویس ها انگار!
سرور انگلیس قطع شده ، نمیخواید پیگیری کنید؟
سرور آمریکا هم واسم قطع شده دوباره !!!
دیگه شورشو داوردی همش قطی قطی پولشو جولو جولو میگیری الان 6 روزه سرورم قطعه اینم از پشتیبانیت که 0 ره
:59:
اینو ادد کنید dehlya2009
این آقا دلار رو ارزون نمی ده ، 1790 تومن می ده ، ولی فکر کنم از مبلغی که شما تهیه می کنید برای لایسنس سی پنلتون ( 2000 تومن ) خیلی مناسب تر باشه.
تو همین انجمن فکر کنم تاپیک باز کنید آفر های بهتری ببینید !!!
ولی اگه این مقدار از استفاده ی چند روزتون بیشتره فکر کنم دست نگه دارید بهتره ، ارزون تر هم می شه انشاالله !<br>
من که یه خرید 500 دلاری دارم موندم ارزون تر شه بگیرم !
یه نمونه از بچه های انجمن :
http://www.webhostingtalk.ir/f172/46078/index6.html
24/2/91نقل قول:
هر دلار آمریکا 1695 تومان....هر یورو 2300 تومان
اطلاعیه سایت سرور جوان
خرابی سرور سه و چهار انگلستان
13/05/2012 13:56
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیزهمانطور که مستحضرید سرور سه و چهار انگلستان جوان سرور به مشکل برخورد کرده است ، جهت برطرف سازی مشکل و استیبل شدن سرور ممکن هست سرور مجازی شما چند بار از دسترس خارج شودبرطرف سازی کامل مشکل با توجه به تعطیلات پایان هفته اروپا ممکن هست تا 24 ساعت زمان ببرد.پیشاپیش از همکاری شما متشکریمموفق باشیدجوان سرور
قابل توجه دوستانی که اومدن گفتن من این کار رو نکردم اون کار رو نکردم و نا رضایتی از من داشتند که جواب ندادم باید بگم که
بدونند تقریبا 1 ماه و 3 روز هست من دیگه در جوان سرور فعالیت ندارم
پس اینقدر به من حرف نزنید http://www.webhostingtalk.ir/images/...s_IPBPRO/4.gif :53:
ممنون
---------------
احسان پوررضایی
تو دو سال اخیر هیچوقت بیشتر از 11 ساعت داون بودن رو تجربه نکرده بودم ,@-)
نزدیک 48 ساعت که قطعه !!
متاسفانه اصلا" نمیشه به حرف های افرادی که در این فروم نظر میدن اعتماد کرد :^o
احسان جان شما که همیشه پاسخ گو بودی
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
اولا خالی بندی یعنی چی؟ اطلاع رسانی کردم
دوم اینکه اطلاعیه که تو خود سایت سرور جوان.
سوم اینکه من خودم سررو انگلیس ازشون دارم و از ساعت 6 امروز بعد از ظهر قطع شد
چهارم من پشتیبان این سایت نیستم که داری این حرفها رو به من میگی و یک قرون هم از آقای مسعودی حقوق نمیگیرم.. ولی از سرویس دهیشون راضیم.
پنجم اینکه اگر از ایشون سرور داری چرا می ترسی با آیدی اصلیت بیا اینجا صحبت کن. چرا کاربر جدید درست کردی.
تلفن شرکت بگیر یقه اشون بچسب.
تازه خودم جمعه ای پول واریز کردم جهت تمدید 3 ماهه سرورم.
مشکل هم حل نشد از جای دیگه سرور میگیرم. حالا باید هرس بخورم.هر دردی چاره داره
اقای عزیز فکر کنم اگر اقای مسعودی بودید اینقدر از خود دفاع نمی کردیدنقل قول:
اولا خالی بندی یعنی چی؟
دوم اینکه اطلاعیه که تو خود سایت سرور جوان.
سوم اینکه من خودم سررو انگلیس ازشون دارم و از ساعت 6 امروز بعد از ظهر قطع شد
چهارم من پشتیبان این سایت نیستم که داری این حرفها رو به من میگی و یک قرون هم از آقای مسعودی حقوق نمیگیرم.. ولی از سرویس دهیشون راضیم.
پنجم اینکه اگر از ایشون سرور داری چرا می ترسی با آیدی اصلیت بیا اینجا صحبت کن. چرا کاربر جدید درست کردی.
تلفن شرکت بگیر یقه اشون بچسب.
این بنده خدا حق داره سرورش 5 روز دان شده البته خودم هم یه سرور که الان 2 روزه
دان شده پشتیبانی هم صفر یا با غرور کامل جواب میدند که مثل اینکه اقای مسعودی سرویسها را به صورت مجانی داره ارئه میده و ما حق نداریم درخواست پشتبانی بدهیم و همیشه در حرفاش از سبک تهدید استفاده میکند.
و مشتریان شما اینقدر از سرویس دهی شما راضی هستند که اصلا شاکی نمیشوند که دو روزه سرورا قطعه؟؟؟
یا اگر سرور بای کارهای شخصی خودتون گرفتید کارهای شما موندند؟؟؟؟
اون که آقای مسعودی چی جواب بده رو باید از خودش بپرسی
من نگفتم حق نداره پول داده و سرویسش طلب میکنه. به خاطر این جواب ایشون دادم چون فکر کرد من بهش سرویس فروختم یا پشتیبان سرورشون من هستم.
من پست بالا جهت اطلاع به دوستان دادم. اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم.
صد در صد با طرز برخورد آقای مسعودی مخالف هستم. متاسفانه بد با بچه ها صحبت میکنند. و این حرف شما رو تایید میکنم. البته تا الان با ایشون مشکل رفتاری نداشتم
والا من به مشتریهامون از عصر خبر دادم و رو سایت هم گذاشتم که مشکل وجود داره. خدا رو شکر مشتری هامون خوب هستند و تا الان که چند بار مشکل پیش اومده کاملا همکاری کرده اند.
اگر سرور من قطعیش به 48 ساعت بخواد برسه صد در صد منتظر نمی مونم و سریعا سرور جایگزین میکنم تا مشتریم راضی باشه.
با سلام
شما کاربر ما هستید؟؟!!!!بدون اطلاع هیچ صحبتی نکنید! تمامی پرداخت های ما بدون کوچکترین تعللی پرداخت میشه! هیچوقت جوان سرور دغدغه پرداخت و یا مشکل مالی را نداشته!
اگر مشکل پرداخت ارزی بود سرورها بالا نمی آمدند! و دوباره بخوابند
در مورد دان شدن دو سرور انگلستان ما! به طرز عجیبی مشکل برای این دو سرور پیش آمد! دوبار Hardware Check توسط دیتاسنتر انجام شده! بارها سرور رو بالا آوردیم و پایین رفت و سرورها رو روشن کردیم! یا اتوماتیک ریست شد ! هر دو سرور روشن هستند و اگر خواستید میتونم اسکرین شات بدم خدمت تمامی کاربران! ولی چون اطلاعات کاربران بسیار مهم هست برای ما نمیتونیم عجولانه تصمیم بگیریم و احساسی برخورد کنیم! فعلا بعد از بررسی ها متوجه مشکل هارد شدیم که به شدت مشکل پیدا کرده و به همین خاطر نمیتونیم ریسک کنیم کلیه اطلاعات رو باید آروم کشید بیرون! حتی اطلاعیه جداگانه ای به برخی کاربران ارسال شده که هماهنگی جهت روشن شدن سرویس ها و بک آپ گیری فوری کاربر انجام شده!
هیچ فروشنده ای دوست نداره دان تایم داشته باشه! ولی مشکلی هست که بوجود میاد! منم که بالاسر سرور تو انگلستان که نیستم! دیتاسنتر باید انجام بده! اگر هم دقت کنید الان weekend هست و دیتاسنتر فقط در ساعات خاصی کار میکنه!باقی سرورهای ما بدون مشکل دارند کار میکنند!
دوستان شما خودتون رو بزارید جای آقای مسعودی
الان سرور ها قطع هستش و به مشتری میگین مشکل از طرف ما نیست
آقای مسعودی هم تقصیر کار نیست که
سرور ها مشکل دارن و کار اصلی رو باید باید دیتاسنتر انجام بده
در مورد طرز برخورد هم من تا حالا از طرف ایشون برخورد بدی ندیدم
فکر کنم با هر کسی مثل خودش برخورد میشه
که بهترین کار هست :)
ایشالا که مشکل سرور ها به زودی برطرف بشه
با سلام
قابل توجه مشترکین گرامی که سرویس های آنها جزو سرورهای انگلیس سه و چهار بوده که دان شده است
تمامی روزهایی که سرویس های آن ها با دان تایم مواجه بوده در فاکتور آتی آنها محاسبه میگردد
این مدت زمان محاسبه میشود و از این بابت خیال کاربران آسوده باشد
با تشکر
جوان سرور
Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها
درود بر شما کاربران عزیز
فاز اول مشکل سرور انگلستان شماره چهار آغاز شد و هم اکنون به پایان رسید و تمامی سرویس ها فعال شدند.
لطفا الی 72 ساعت آینده هیچگونه فشار جدی بر روی سرور اعمال نکنید تا بعد از تعویض هارد دیسک های سرور سرور استیبلی را تجربه نمایید.
موفق باشید
جوان سرور
Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها
سلام
سرویس های شما چرا ارزان هست؟
در حالی که شرکت نوآوران شبکه بینالود با رم 1 گیگ رو 40,000 تومان میدهند
و اینجا
-- SP Offer 1024 --
هارد: 30GB SAS
رم: 1024 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
تحویل سرویس حداکثر 24 ساعت بعد از پرداخت
ماهیانه فقط 20 هزار تومان
چرا؟دو برابر شده قیمت؟فرقشون در چیه؟آیا منابع سخت افزاری کمتری نسبت به پلن هاشون میدن ؟
چرا این همه قیمت فرق داره؟
داره میشه 3 روز.
هنوز هم خبری نیس سرویس من قطعه
تیکت هم که جواب درستی نمیدن.
متاسفانه یکی از سرورای منم هنوز قطعه
2 روز گذشته کی میخواد درست شه نمیدونم
تیکتا هم که بی جواب میمونه
بهترین راه تیکت زدنه حتما هم جواب میدن چون اینجا که محل گفتن این حرفا نیست و بخوان رسیدگی کنن دیرتر میشه
هرچیزی یه جایی داره !! ;)
سعی کنید تو اینجور مواقع با آرامش برخورد کنید
واسه منم سوال هست که چرا این قیمت ها اینقدر پایین هست!نقل قول:
چرا؟دو برابر شده قیمت؟فرقشون در چیه؟آیا منابع سخت افزاری کمتری نسبت به پلن هاشون میدن ؟
چرا این همه قیمت فرق داره؟
من شخصا کیفیت ها رو مقایسه کردم ، می تونم بگم که کیفیت چند برابر وی پی اس های 50-60 تومانی هست ،سی پی و پورت خیلی خوبه
کاش قیمت ها رو افزایش می دادند ، در عوض پنل ریبوت می دادند و پشتیبانی رو بهتر می کردند در نتیجه مشکلات سخت افزاری و سوه استفاده ها کم تر، و رضایت مشتری رو در بر داشت