-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezabest
بله اون پیغام اخطار رو هم گوگل به مرورگرها میده که یک ماهی هست بدجور گیر داده به سایتهای ایرانی
گوگل توی سیستم وبمسترش پی ام داده فاوآیکن اضاقه کن که اونم اضافه کردم حالا باید صبر کنم روبات هاش دوباره بیان چک کنند رفرش بشه و ارور سایت رو برداره.
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
دوستان کد اضافه کردن فایوآیکن:
<link rel="icon" href="favicon url" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon url" />
رو کجای تم وارد کنم تا در اکسپلوره هم قابل نمایش باشه؟
در فایرفاکس بدون احتیاج به اضافه کردن کد فایوآیکن نمایش داده میشه ولی در اکسپلوره کد لازمه
فایل هدر "header.tpl" رو از توی فولدر "templates/templates" باز کرده و در زیر خط 11 اضافه کنید برای ادرس های نیز می توانید از خط های بالایی و پایینی کمک بگیرید
برای مثال اگر ایکونی را به نام "favicon.icon" را در پوشه ی "statics/image/icon" ریختید کد زیر را در پایین خط 11 قرار دهید
<link rel="icon" href="statics/image/icon/favicon.icon" />
<link rel="shortcut icon" href="statics/image/icon/favicon.icon" />
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
من اینو آپ میکنم تو هاستم منظورم ماژول هستش قسمت مدیریت من بهم میریزه!! لطفا کمک کنید تشکر
---------- Post added May 24th, 2012 at 12:16 AM ---------- Previous post was May 23rd, 2012 at 11:41 PM ----------
کسی نیست کمک کنه؟!!!
ماژول کامل و تست شده و بدون مشکل هست
مشکل از سمت شماست
فایل ها رو پاک کنید
ماژول قبلیتون رو بریزید غیرفعالش کنید پاکش کنید و ورژن جدید رو بریزید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mckeen
فایل هدر "header.tpl" رو از توی فولدر "templates/templates" باز کرده و در زیر خط 11 اضافه کنید برای ادرس های نیز می توانید از خط های بالایی و پایینی کمک بگیرید
برای مثال اگر ایکونی را به نام "favicon.icon" را در پوشه ی "statics/image/icon" ریختید کد زیر را در پایین خط 11 قرار دهید
<link rel="icon" href="statics/image/icon/favicon.icon" />
<link rel="shortcut icon" href="statics/image/icon/favicon.icon" />
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
مرسی.
ولی کد رو در زیر خط 10 وارد کردم نشد -زیر خط یارده هم وارد کردم بازم نشد!
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mckeen
انشالله که زودتر مشکلاتتون حل بشه
براتون ارزوی موفقیت دارم
همونطوری که گفتم صبر کردم تا رباتهای گوگل دوباره چک کردن و امروز صبح پیغام اخطار رو برداشتند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezabest
مرسی.
ولی کد رو در زیر خط 10 وارد کردم نشد -زیر خط یارده هم وارد کردم بازم نشد!
از این کد استفاده کنید
ادرس ایکون : statics/image/icon
فرمت ایکون : ico
زیر خط 11 اضافه کنید
کد HTML:
<link rel="Shortcut Icon" href="statics/image/icon/favicon.ico" type="image/x-icon">
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mckeen
از این کد استفاده کنید
ادرس ایکون : statics/image/icon
فرمت ایکون : ico
زیر خط 11 اضافه کنید
کد HTML:
<link rel="Shortcut Icon" href="statics/image/icon/favicon.ico" type="image/x-icon">
درست شد مرسی
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mckeen
ماژول کامل و تست شده و بدون مشکل هست
مشکل از سمت شماست
فایل ها رو پاک کنید
ماژول قبلیتون رو بریزید غیرفعالش کنید پاکش کنید و ورژن جدید رو بریزید
خوب ممنون از عیب یابی شما دوست عزیز !! میشه بگین الان دقیقا مشکل از کجاست که میفرمایید از سمت من هستش و در ضمن من چه ماژولی رو غیر فعال کنم و دیلیت کنم و این ماژول رو آپ و فعال کنم
با تشکر
-
من تستش کردم اسکریپته خوبیه
جای کار شدن داره
-
دوستان ماژول فرستنده بدون مشکل هست؟ میتونیم استفاده کنیم؟
-
سلام دوستان کسی میتونه یه راهنمایی به من انجام بده من قسمت پلاگین ارسال ایمیل درست کردم الان 3 ماهم بود خوب کار میکرد و هم به مشتری هم به من ایمیل ارسال میشد موقع خرید ولی از دیروز نه به من نه به مشتری ایمیل ارسال میشه من چیزی هم دستکاری نکردم که بگم چیزی دستکاری شده اینطوری شده؟؟؟؟؟
-
شاید مشکل از میل سرور باشه ، به پشتیبانی بگو چک کنن.
-
سلام دوستان شما هم مثل من احساس میکنید موقع برگشت از سایت بانک ملت مقداری کند هست
موقعی که ÷رداخت انجام میشه تو بانک ملت احساس میکنم که برگشت به سایتم به کندذی انجام میشه از اسکری÷ت دوستان هم با بانک ملت خرید کردم همین مشکل وجود داشت نمیدونم مشکل اسکری÷ت هست یا بانک ملت؟
-
سلام دوستا کسی این سیتم رو نصب شده داره !!
من هر کاری کردم نتونستم can't open file حل کنم همه انجمنم رو هم خوندم باز نتونستم میشه راهنمایی کنید !
permission پوشه ها یا فایل ها باید تنظیم شه ؟ :-<
-
آقا من هرکاری می کنم بعد از پرداخت کارت رو نشون نمیده با چندتا درگاه هم امتحان کردم نشده
پرسیدم میگن یه بار کلا پاک کن دوباره نصب کن میخواستم بپرسم اگه این کارو کنم مشکلش حل میشه؟
-
سلام دوستان با فرستنده کار نکنید کلاه بردارن...اولش برات همه کاری میکنن تا پولو واریز کردی دیگه انواع بهانه هارو میارن...کافیه بهشون بگی سرویستونو نمیخوام پولمو برگردونید ببینید چجوری باهاتون برخورد میکنن...من از طریق بانک سامان دنباله پولمم...نمیدونم به کجا میرسه ولی اگه کسی میخواد عضو بشه اینکارو نکنه
اگرم دقت کنید اونایی که دارن کار میکنن با سیستمش سره هر چیزی بهتون گیر میده تا پولتونو نده
-
دوستان من ماژول فرستنده رو فعال کردم
ولی بعد خرید میزنه
خطا
پرداخت توسط فرستنده تا??د نشد.
چیکار میشه کرد/؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meicamgh
سلام دوستان با فرستنده کار نکنید کلاه بردارن...اولش برات همه کاری میکنن تا پولو واریز کردی دیگه انواع بهانه هارو میارن...کافیه بهشون بگی سرویستونو نمیخوام پولمو برگردونید ببینید چجوری باهاتون برخورد میکنن...من از طریق بانک سامان دنباله پولمم...نمیدونم به کجا میرسه ولی اگه کسی میخواد عضو بشه اینکارو نکنه
اگرم دقت کنید اونایی که دارن کار میکنن با سیستمش سره هر چیزی بهتون گیر میده تا پولتونو نده
منم حق به شما میدم منم یه 1 ماه 15 روز که باهاشون کار کردم فهمیدم کلاه برداری هست من به همه پیشنهاد میکنم اصلا با فرستنده کار نکنن چون منم ضربشو خوردم
-
سلام دوستان من روهان هستم من ماژور سالم و 100% درست بانک ملی و سامان فریر برای فرستنده رو داریم هرکی میخواد به همراه من تماس بگیره یا با ایمیل یاهو من پی ام بده
امکانات
به صورت راندوم
نام و نام خانوادگی
شماره همراه
ایمیل
میفرسته به فرستنده و مورد تایید فرستنده میشه این 100% تضمینی
شماره همراه من : 09364426663
آی دی یا هو : babbyboy_lovestory2004 :55:
------------
الان دارم پلاگین ایمیل دهی به خریدار رو بعد از هر بار خرید ناموفق رو مینویسم:65:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007008
سلام دوستان من روهان هستم من ماژور سالم و 100% درست بانک ملی و سامان فریر برای فرستنده رو داریم هرکی میخواد به همراه من تماس بگیره یا با ایمیل یاهو من پی ام بده
امکانات
به صورت راندوم
نام و نام خانوادگی
شماره همراه
ایمیل
میفرسته به فرستنده و مورد تایید فرستنده میشه این 100% تضمینی
شماره همراه من : 09364426663
آی دی یا هو : babbyboy_lovestory2004 :55:
------------
الان دارم پلاگین ایمیل دهی به خریدار رو بعد از هر بار خرید ناموفق رو مینویسم:65:
بصورت رایگان قرار داده شده است!
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...33/#post451933
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mckeen
کار نمیکنه اون.
-
بله منم نصب کردم ایشون منو دست انداخت گفتم کار میکنه ندید گفت از هاسته منه !!! در حالی که مشکل داره من آپ میکنم کل سیستم بهم میریزه !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
بله منم نصب کردم ایشون منو دست انداخت گفتم کار میکنه ندید گفت از هاسته منه !!! در حالی که مشکل داره من آپ میکنم کل سیستم بهم میریزه !!
چند نفر رو فقط خودم براشون نصب کردم چند نفر هم خودشون نصب کردن مشکل نداشتند!
تصویر هم قشنگ معلوم بود
بعد میگی من شما رو دست انداختم
برو بخر حالشو ببر
خوبی به برخی اصلا نیومده!
-
دوستانی که از این سیستم استفاده میکنن ،
آیا بعد از پرداخت ، شماره پیگیری بانک رو اسکرپیت نمایش داده میشه ؟!
-
دوستان عزیز این اسکریپت عالی کار می کونه من رو چند تا هاست نصب کردم اگه سرور دروست کانفیگ نشده باشه این مشکلات عادی باید باشه :39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidx
دوستانی که از این سیستم استفاده میکنن ،
آیا بعد از پرداخت ، شماره پیگیری بانک رو اسکرپیت نمایش داده میشه ؟!
فکر نکنم حتی دوستان یه بار بهش درگاه متصل کرده باشند :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.spore
دوستان عزیز این اسکریپت عالی کار می کونه من رو چند تا هاست نصب کردم اگه سرور دروست کانفیگ نشده باشه این مشکلات عادی باید باشه :39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.spore
فکر نکنم حتی دوستان یه بار بهش درگاه متصل کرده باشند :d
من رو HostDL ام ، از نظر سرور مشکلی نیست ... فقط بانک ملت به خاطر عدم نمایش شماره پیگیری در انتهای خرید ، درگاه من رو غیرفعال کرده ،
میخواستم با یک اسکریپت دیگه ، مثل همین Freer ، پرداخت ها رو انجام بدم ... برای همین پرسیدم .
با تشکر ،
-
به احتمالی میشه تو گوگل برو سرچ کن بنویس خرید کارت شارژ برات کلی با این اسکریپت میاره برو از یکشون بخر دیگه معمولا همه روزی 2 تومان کارت شارژ استفاده دارید دیگه این کارا کنید با نتیجه میرسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.spore
به احتمالی میشه تو گوگل برو سرچ کن بنویس خرید کارت شارژ برات کلی با این اسکریپت میاره برو از یکشون بخر دیگه معمولا همه روزی 2 تومان کارت شارژ استفاده دارید دیگه این کارا کنید با نتیجه میرسید
بله ... اینم حرفی ه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
ایشون تعهدی ندارند که رایگان برای شما یا من زحمتی بکشند اونوقت یکی مثل شما بیاد بگه منو دست انداختند
اولا که مازول رو خودم تست کردم هیچ مشکلی نداشت اونم که میگی مشکل داره مثل بچه آدم بگو وقتی نصبش می کنی توی ادمین قسمت افزونه ها نوشته هاش بزرگ تر از حد استاندارد میشه تا مشکل رو این دوستمون حل کنه و بدونه مشکلی که شما میگی چیه . نه اینکه میگی کل اسکریپت بهم میریزه
در صورتی هم که شما مشکل داری میتونی هزینه کنی همین دوستمون یا فرد دیگه ای برات انجام بده و مشکلت رو حل کنه . همه چیز رایگان اولا نمیشه دوما برای افرادی مثل شما واقعا ارزش نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mckeen
عزیزان من وقتی یه چیزی میگم 100% میتونید از کسایی که این ماژور رو از من گرفتن بپرسید :68:
ماژور های مشابه شاید سالم باشن ولی تضمینی نیست من تضمین میکنم
-
1 فایل پیوست
سلام دوستان من می خواستم تعداد فیلدهای که باید پر بشه را برای من کسی افزایش بده که تو قسمت مدیریت سایت نام طرف با مشخصات زیر معلوم شود مثل شکل زیر
فایل پیوست 6315
هزینه اش را هم کسی اعلام کند من پرداخت می کنم(:|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98patogh
ایشون تعهدی ندارند که رایگان برای شما یا من زحمتی بکشند اونوقت یکی مثل شما بیاد بگه منو دست انداختند
اولا که مازول رو خودم تست کردم هیچ مشکلی نداشت اونم که میگی مشکل داره مثل بچه آدم بگو وقتی نصبش می کنی توی ادمین قسمت افزونه ها نوشته هاش بزرگ تر از حد استاندارد میشه تا مشکل رو این دوستمون حل کنه و بدونه مشکلی که شما میگی چیه . نه اینکه میگی کل اسکریپت بهم میریزه
در صورتی هم که شما مشکل داری میتونی هزینه کنی همین دوستمون یا فرد دیگه ای برات انجام بده و مشکلت رو حل کنه . همه چیز رایگان اولا نمیشه دوما برای افرادی مثل شما واقعا ارزش نداره
ببینم شما ماژول رو نوشتین یا حق مولف دست شماست یا پشتیبانی رو گذاشتند به عهده ی شما ؟!! شما بهتره کمی ادب ونزاکت داشته باشی و بی دلیل دخالت نکنی مشکل من دقیقا اون چیزی بوده که نوشتم و شما بهتره دخالت نکنید چون ایشون خودشون بلدن جواب بدن وجواب دادن اگر وقت کردی بخون بعد بیا نظر بده !!
-
سلام
من موقع نصب با این ارور مواجه شدم
can't open file
همه ی دسترسی ها رو به 777 تغیر دادم اما باز درست نشد ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید
-
با سلام به دوستان
من درگاه ملت رو بتازگی گرفتم حالا چطور باید نصبش کنم و ماژول رو باید کجا آپلود کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseini4215
با سلام به دوستان
من درگاه ملت رو بتازگی گرفتم حالا چطور باید نصبش کنم و ماژول رو باید کجا آپلود کنم
سلام
تشریف بیارید یاهو راهنماییتون بکنم
abolfazl.khazaee
-
کسی میدونه چطور میشه بانک ایمیل های خریداران رو یکجا استخراج کرد؟
فرض کنیم من 3000تا پرداخت کامل شده داشتم
حالا می خوام به این 3000نفر یک اطلاع رسانی انجام بدم
چطور میتونم کلیه ایمیل های ثبت شده هنگام خرید رو یکجا استخراج کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
کسی میدونه چطور میشه بانک ایمیل های خریداران رو یکجا استخراج کرد؟
فرض کنیم من 3000تا پرداخت کامل شده داشتم
حالا می خوام به این 3000نفر یک اطلاع رسانی انجام بدم
چطور میتونم کلیه ایمیل های ثبت شده هنگام خرید رو یکجا استخراج کنم
آقا این خیلی باحاله اگه کسی بتونه اوکی کنه رو این اسکریپت عالی میشه منم مدتی هست که تو فکرشم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
آقا این خیلی باحاله اگه کسی بتونه اوکی کنه رو این اسکریپت عالی میشه منم مدتی هست که تو فکرشم .
اری والا من که خیلی وقته تو فکرشم میخواستم تک به تک که دیدم واقعا خیلی طول میکشه دوستان اگه کسی میدونی یه راهنمایی انجام بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
اری والا من که خیلی وقته تو فکرشم میخواستم تک به تک که دیدم واقعا خیلی طول میکشه دوستان اگه کسی میدونی یه راهنمایی انجام بده
منم دنبالشم .اگه یه ماژول ساخته بشه که از داخل سایت یه صفحه داشته باشیم که به ایمیل خریداران خبرنامه بفرستیم خیلی خوب میشه.
حدودا 150 مشتری دائمی و 4هزار مشتری تک خرید ثبت شده دارم که برداشتن تکی ایمیلها خیلی زمان میبره :-|
-
خوب کسی هست بتونه طراحی کنه ؟
هزینشم می زاریم با بچه ها ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
خوب کسی هست بتونه طراحی کنه ؟
هزینشم می زاریم با بچه ها ؟!
احتمالا یا احمدآقا یا خود آقای بایرام باید پا پیش بگذارند چون به این اسکریپت خیلی تسلط دارند.