پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!
سلام
من یه سرویس سفارش دادم توی سایتتون پرداخت هم کردم صبح اما ارسال نشده هنوز تیکت هم زدم تا این لحظه بدون پاسخ بوده ممنون میشم پیگیری کنید
سلام
من هم دییروز سفارش دادم ولی هنوز انجام نشده.تیکت هم زدم ولی کسی جواب نداده.
لطفا رسیدگی کنید.
50 گیگ هارد اضافی چقدر میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
senator_offline
سلام
من هم دییروز سفارش دادم ولی هنوز انجام نشده.تیکت هم زدم ولی کسی جواب نداده.
لطفا رسیدگی کنید.
سلام
تحویل داده شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dm800pvr
سلام
من یه سرویس سفارش دادم توی سایتتون پرداخت هم کردم صبح اما ارسال نشده هنوز تیکت هم زدم تا این لحظه بدون پاسخ بوده ممنون میشم پیگیری کنید
سلام
تحویل داده شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
50 گیگ هارد اضافی چقدر میشه؟
سلام
اگر اشتباه نکنم در رم 2048 رایگان می باشد
در رم 1024 هزینه 7300 تومان هست
موفق باشید
درود. الان از کدوم کشور ها میتونید تحویل بدید ؟
با اجازه جناب افشار کیا سرور ویندوز از آلمان دارند از دیشب تا الان توی ویندوز بنده اختلال جزیی هست مشکل این هست که چند بار باید تلاش کرد تا ریموت به ویندوز انجام بشه و یه دو سه تا دیگه میخواستم ببینم مال بقیه هم این مشکل هست یا فقط مال من مختل شده البته چند تا آی پی غیر از مال خودم که روشون ویندوز سرور نصب هست رو امتحان کردم، او نا هم باید چند بار تلاش کرد تا ریموت انجام بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
با اجازه جناب افشار کیا سرور ویندوز از آلمان دارند از دیشب تا الان توی ویندوز بنده اختلال جزیی هست مشکل این هست که چند بار باید تلاش کرد تا ریموت به ویندوز انجام بشه میخواستم ببینم مال بقیه هم این مشکل هست یا فقط مال من مختل شده البته چند تا آی پی غیر از مال خودم که روشون ویندوز سرور نصب هست رو امتحان کردم، او نا هم باید چند بار تلاش کرد تا ریموت انجام بشه
بله مشکل داره
قصد خراب کردن ندارم ، اما یه توصیه هست به دوستان
بنده قبلا از ایشون سرور گرفتم و بلایی به سرم اومد که مجبور شدم سرورم رو انتقال بدم
کلا از پشتیبانیشون راضی نبودم .... به هر بهونه ای میخواستن پول بگیرن از آدم
خلاصه این تجربه ما بود... ببینید چه دل پری داشتم که تا دیدم تاپیک زده این پاسخ رو نوشتم به تاپیکشون
البته من یه 4-5 ماه پیش ازشون گرفته بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
درود. الان از کدوم کشور ها میتونید تحویل بدید ؟
سلام
آمریکا - آلمان - انگلستان فوری
فرانسه - سوئیس - هلند به صورت رزرو و در رم های 2048 به بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
با اجازه جناب افشار کیا سرور ویندوز از آلمان دارند از دیشب تا الان توی ویندوز بنده اختلال جزیی هست مشکل این هست که چند بار باید تلاش کرد تا ریموت به ویندوز انجام بشه و یه دو سه تا دیگه میخواستم ببینم مال بقیه هم این مشکل هست یا فقط مال من مختل شده البته چند تا آی پی غیر از مال خودم که روشون ویندوز سرور نصب هست رو امتحان کردم، او نا هم باید چند بار تلاش کرد تا ریموت انجام بشه
سلام
هیچ گزارشی نداشتیم درباره این موضوع
حتما تا الان اختلال رفع شده است
با سپاس از شما بهروز عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
بله مشکل داره
سلام
چه جوری اختلالی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pabi
قصد خراب کردن ندارم ، اما یه توصیه هست به دوستان
بنده قبلا از ایشون سرور گرفتم و بلایی به سرم اومد که مجبور شدم سرورم رو انتقال بدم
کلا از پشتیبانیشون راضی نبودم .... به هر بهونه ای میخواستن پول بگیرن از آدم
خلاصه این تجربه ما بود... ببینید چه دل پری داشتم که تا دیدم تاپیک زده این پاسخ رو نوشتم به تاپیکشون
البته من یه 4-5 ماه پیش ازشون گرفته بودم
سلام
نظر شما رو نیز سر لوحه کارمون قرار می دهیم .
بلاخره روشهای پشتیبان و ساپورت ما نیز به مزاج همه خوش شاید نیاد ولی سعی می کنیم با صداقت کار کنیم .
همه که نباید بیان بگن سرور دی ال خوبه ! بلاخره منتقد هم داریم .
نظر منتقدان باعث پیشرفت ما شده
باز هم اگر اختلالی در پشتیبانی نسبت به شما داشتیم بنده پوزش می خوام و حاضرم اگر از طریق سایت و تیکت با ما مکاتبه کنید و با مدارک معتبر ثابت شود که بنده و تیم ما کم کاری کرده اند به شما سرویس رایگان برای مدت معلوم بدهیم ...
با تشکر
احسان افشار
با سلام
من حدود 6ماه هست که از جناب افشار VPS میگیرم،اوایل راضی بودم از همه پی ولی به مرور زمان پشتیبانی ضعیف و ضعیف تر شد تا حدی که الان تیکت میزنم 2روزه جوابی نگرفتم،اکثر اوقات هم یا گوشیشون خاموشه یا اگه sms بزنی بازم جوابی نمیدن.
واقعا دوست دارم بدونم چرا سرویس های خوب و پایدارتون رو با پشتیبانی بدتون خراب میکنید !!؟
سمیعی هستم