پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان
سلام
دوستان گرامی
این سرور ها جهت سفارش موجود می باشد ( تقریبا همه مدل سرورها ) مشخصات و آپگرید های قابل ارائه در پست اول بالای این صفحه آورده شده است .
Dell 2xL5420 16GB 2x500GB SATA = 50$
HP DL 160 L5520 36GB 2TB SATA = 90$
HP Proliant 2XL5420 16GB 2X1TB = 50$
HP Proliant 2XL5420 16GB 4 x 146GB SAS = 50$
HP Proliant 2XL5420 16GB 2X1TB Virtualization Node = 65$
Dell 2xL5520 36GB 1TB SATA = 85$
Supermicro 2XL5420 16GB 2x1TB SATA = 50$
Supermicro 2XL5420 16GB 2x500GB = 50$
برای سفارش با ما در تماس باشید
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان
با سلام.قیمت این سرور
با 1 ترا هارد اضافه چقدره؟
سرور چند تا ای پی داره؟
اگه فقط 1 ای پی داره قیمت 8IPv4 : $7 هم با 1 ترا هارد اضافه چقدر میشه.با تومان اگه امکان پذیر هست قیمت بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nezam5480
با سلام.قیمت این سرور
با 1 ترا هارد اضافه چقدره؟
سرور چند تا ای پی داره؟
اگه فقط 1 ای پی داره قیمت 8IPv4 : $7 هم با 1 ترا هارد اضافه چقدر میشه.با تومان اگه امکان پذیر هست قیمت بدید
سلام
هارد یک ترابایت اضافه 10 دلار خواهد بود
سرور دارای 1 آِ پی می باشد
مجموع سرور و هارد 50+7+10 دلار است
برای دریافت قیمت ریالی از طریق پورتال با ما در تماس باشید
سلام
برای سرور hp با هارد سریع و حداقل ۲۴ گیگ رم و ۱۲ هسته پردازنده پیشنهاد مناسبی دارید؟
سلام
اگر سیستمی با مشخصات
Dell 2xL5520 36GB 1TB SATA = 85$
بخواهیم که هارد آن SSD باشد هزینه به ریال و کمترین زمان تحویل را مشخص بفرمایید
هم تیکت باز کردم برای سفارش و هم سوالاتی مطرح کردم که متاسفانه الان یک روز کاری گذشته و کسی از مجموعه شما پاسخگو نیست. به نظر میاد که اجاره سرویس از شما ریسک بالایی داشته باشه و اصلا توصیه نمیشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahimpour
هم تیکت باز کردم برای سفارش و هم سوالاتی مطرح کردم که متاسفانه الان یک روز کاری گذشته و کسی از مجموعه شما پاسخگو نیست. به نظر میاد که اجاره سرویس از شما ریسک بالایی داشته باشه و اصلا توصیه نمیشه.
اصلا اینجوری نفرمائید حتما مشکلی بوده
جناب صالحی از حرفه ای ها هستند! خیلی فرد متینی هستند و پشتیبانی خوبی دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
اصلا اینجوری نفرمائید حتما مشکلی بوده
جناب صالحی از حرفه ای ها هستند! خیلی فرد متینی هستند و پشتیبانی خوبی دارند
در هر صورت من تصمیم داشتم که سرور اختصاصی از ایشون تهیه کنم که با وضعیت پیش آمده پشیمون شدم و دنبال سرویس های دیگه هستم. اینکه آدم هم بخواد پول بده هم سرویس نگیره جور در نمیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahimpour
سلام
اگر سیستمی با مشخصات
dell 2xl5520 36gb 1tb sata = 85$
بخواهیم که هارد آن ssd باشد هزینه به ریال و کمترین زمان تحویل را مشخص بفرمایید
سلام
قیمت ssd در پست ابتدایی درج شده است که به قیمت اصلی سرور اضافه می شود
زمان تحویل سرو ربسته به موجودی 12 تا 48 ساعت است
هزینه ریالی سرور را از طریق ارسال تیکت پشتیبانی استعلام نمائید
با ا حترام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahimpour
سلام
دوست عزیز بهتر نیست حداقل تعداد پست بیشتر از 1 داشته باشید و سپس به نقد ما و یا هر یک از همکاران بپردازید !
لطفا شماره و متن تیکت ارسالی را بصورت عمومی ( نه خصوص ) اعلام کنید تا اگر چنین تیکتی ارسال شده بود پاسخ دقیق آن بصورت عمومی در تاپیک قرار داده شود
در غیر این صوت مشخصا به حساب دیگری گذاشته می شود چون به فاصله کمتر از 2 ساعت دو پست بسیار متفاوت ایجاد نموده اید !
آیا هزینه ای پرداخت فرموده اید و سرویس را تحویل نگرفته اید که می فرمائید
اینکه آدم هم بخواد پول بده هم سرویس نگیره جور در نمیاد.
شما کمتر از 12 ساعت است که در این تاپیک فعالیت داشته اید ! خیلی عجیب است
با نهایت احترام شماره تیکت من در سیستم شما :
شناسه تیکت: tdd-925-55457
بوده که بیشتر از 12 ساعته به آن جوابی داده نشده و در نهایت بصورت بی پاسخ توسط سیستم بسته شده است!
زمان پستهای من در این تاپیک هم کاملا مشخصه و مشاهده میکنید که به فاصله زمانی طولانی جوابی به سوالات من داده نشده.
در هر صورت از لحن نوشتاری شما هم کاملا مشخصه که اهمیت زیادی برای سرویس دهی مناسب و رفع نیازهای مشتری قایل نیستید.
من رقیب تجاری شما نیستم و به عنوان یک مشتری فنی دنبال پیدا کردن سرویس مناسب برای خودم میگردم.
آنچه که برای من واضحه اینه که استفاده از سرویس شما ممکنه به صرفه باشه ولی به ریسکش نمی ارزه و به صلاح هم نیست.
من به سایر دوستان هم توصیه میکنم که در مورد تهیه هر نوع سرویسی از شما، تجدید نظر کنند.