پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
عرض ادب و خسته نباشید
یک انتقاد دارم اونم اینکه لطفا یا ساعات پشتیبانی ر تغییر بدید چون الان از صبح منتظر شما هستیم که سرور مشکل داره اما هنوز خبری از شما نیست
و یا اینکه یک همکار اضافه کنید
دوست عزیز همکاران ما از ساعت کاری شرکت ییعنی 9 صبح پاسخگو هستند.
سرویس ها هم مشکلی نداره.. اگر برای وی ام شما مشکلی پیش اومده خواهشا فقط از طریق سایت و شماره تماس پیگیر باشید.
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
دوست عزیز همکاران ما از ساعت کاری شرکت ییعنی 9 صبح پاسخگو هستند.
سرویس ها هم مشکلی نداره.. اگر برای وی ام شما مشکلی پیش اومده خواهشا فقط از طریق سایت و شماره تماس پیگیر باشید.
آقای مدیرliveserverشورش رودرآوردین.بازم ازدیروزسایتتون داون شده وکلاقضیه یکماه قبل دوباره تکرارشده.اینکه نشدخدمات،روزاول به ماگفتی بیااینجاازمون پشتیبانی کن.ماهم ازتون تعریف کردیم چون اون موقع خوب که نه بلکه عالی بودین.ولی این چندماه...هرچه بدبگم کم گفتم.مجبورم واسه تست اسکریپتام برم هاست رایگان پیداکنم وخداشاهده الآن ازهاست رایگان استفاده میکنم.بالأخره یک کاری بکنید.اگه اینطورباشه دیگه بایدبرندتون روکلاکنسل کنیدوباکارمندای بانام مستعارواردبازاربشین.الآن توفیسبوک وبرخی سایتهاازشماکلاه برداریادکردندکه واقعابه ضررشماست.
پشتیبانی یعنی توی هر شرایطی بتونی مدیریت کنی و گوشی رو برداری بگی فلان مشکل پیش اومده برام نه اینکه جواب ندید
من احمق 5 سرور رم 1 ازشون دارم مشتریام دهنمو سرویس کردن
جواب زنگ هم نمیدن
اینم شماره شما زنگ بزنید 09197796843- 09368818849
تویکی ازپستابه یکی ازکاربراگفته بودن که اگه تهمت کلاه برداری بزنيدازتون شکایت میکنم،من ازتمام تیکتا،سایت داون شدشون توتمام روزاباتاریخ وساعت فیلم گرفتم.چون قبلاسرم کلاه رفته بود.اگه واقعن کلاه بردارنیستیدبیایدجواب بدید.هرچندکه فکرنکنم جوابگوباشید.خب اگه شماواقعن جوابگوهستیدچراسایتتون رویک سروردیگه ثبت نمیکنید.یاهوتون که کلاآف است.یروزلایسنس سی پنل روبهم گفتن که فردافعال میکنیم.فرداشددیدم بازم مشکل پابرجاست.بعدازیک هفته اونم باتیکت فروان.بهم گفتن امشب حتمافعال میکنیم.صبح که رفتم چک کردم هنوزفعال نبود.که بالاخره بازوروضرب فعال کردند.
minidl2013@yahoo.com
این ای دی مدیر فروش سایت هستش
خوب اصلی مهرانفر که جواب نمیده
سلام دوست عزیز آقای مهرانفر حاج امیر گفتید تلفن برای مواقع ضروری است حداقل جواب تل بدید بگید که کی درست میشه
خداییش ملت سروراشون رو لازم دارن
یا علت قطعی رو اینجا بزنید و بگید کی درست میشه
سلام این دومین باری هستش که من هم دچار همین مشکل میشم! سایت ایشان هم که down هستش!