پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
یک عدد سرور سفارش داده شد .
اخلاق بسیار خوبی دارند و به مشتری احترام خاصی قائل هستند .
امیدوارم فروش خوبی داشته باشن و بتونیم همکاری بیشتری با هم داشته باشیم .:53:
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
به دلیل درخواست دوستان عزیز موجودی رم 2 گیگ در سایت قرار گرفت :53:
سلام
دوست عزیز همه سرورها رو تحویل داده اید ؟
من هنوز تحویل نگرفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID88
سلام
دوست عزیز همه سرورها رو تحویل داده اید ؟
من هنوز تحویل نگرفتم.
با سلام
سرور شما هم تحویل شد دوست عزیز .
ممنون،
با اینکه اینترنت سریع ندارم و با جی پی ار اس ایرانسل وصل شدم، کیفیت و سرعت سرویس بسیار مشهود و عالی بود.
اقا دمت گرم باشه
90% سفارش ها تحویل داده شذند .
سرور سفارش دادم و سریع هم رسیدگی شد و تحویل داده شد ، فقط یه چیز میتونم بگم
در جوابدهی و اخلاق و اینا عالی ... سرعت سرور هم عالی هست !
کارشون خیلی درسته :)
آقا چجوریه ماه اول من 19900 پرداخت کردم حالا فاکتور برام اومده 24900 ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
آقا چجوریه ماه اول من 19900 پرداخت کردم حالا فاکتور برام اومده 24900 ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
دوست عزیز vps شما روی سرورهای 24 هسته ای هست . زمانی که شما vps رو خریداری کردید قیمت پوند 5100 تومان بود . در ایام کریسمس قیمت پوند 5700 تومان شد اما ما قیمت رو افزایش ندادیم . یک ماه بعد از کریسمس قیمت پوند به 6600 تومان رسید یعنی نسبت به موقع خرید شما 29.4% افزایش قیمت . حال ما 19900 تومان رو به 24900 تومان افزایش دادیم یعنی 25.1% افزایش قیمت .
حال قضاوت با شما :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
با سلام
دوست عزیز vps شما روی سرورهای 24 هسته ای هست . زمانی که شما vps رو خریداری کردید قیمت پوند 5100 تومان بود . در ایام کریسمس قیمت پوند 5700 تومان شد اما ما قیمت رو افزایش ندادیم . یک ماه بعد از کریسمس قیمت پوند به 6600 تومان رسید یعنی نسبت به موقع خرید شما 29.4% افزایش قیمت . حال ما 19900 تومان رو به 24900 تومان افزایش دادیم یعنی 25.1% افزایش قیمت .
حال قضاوت با شما :53:
حرف شما درست.ولی شما الان سرور 2 گیگ رو هم زدید 19900! !الان چه تفاوتی بین 1 گیگ و 2 گیگ هست؟:-؟