اگه مدیران زرین پال این تایپک رو می بینند ، با این طلبکارای که تو تیک شیواهاست پاسخشونو دادید زرین پال مفت هم نمی ارزه،جای عذرخواهیتونه؟به بخش حقوقی ارجاع میدیم!ارجاع بدید!ما که از زرین پال کشیدیم بیرون
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه مدیران زرین پال این تایپک رو می بینند ، با این طلبکارای که تو تیک شیواهاست پاسخشونو دادید زرین پال مفت هم نمی ارزه،جای عذرخواهیتونه؟به بخش حقوقی ارجاع میدیم!ارجاع بدید!ما که از زرین پال کشیدیم بیرون
دوستان گرامی وقتی یک کاربر تو یک سایت حالا غیر از زرین پال عضو میشه و مدارک میفرسته و درگاه دریافت میکنه یعنی قوانین رو پذیرفته . حالا درسته که زرین پال تاخیر داشته به حر حال این تیم هم تیم انسانی هست و خودمون هم می دونیم وقتی که تو یک روز بیش از حد سرمون کار بریزه هنگ میکنیم زرین پال هم بعد از تعطیلات تسویه حساب کرد خداروشکر.
ولی باور کنید مقصر خودمون هم هستیم تمام جوانب رو در نظر نمیگیریم .
دوستان بهتره دیگه ادامه ندید . من خودم تا ایمیل میاد در رابطه با این موضوع بدو بدو میام اینجا ببینم بچه ها چی می گن :d:d
دوستان به خاطر مشکلات مالی که زرین پال به ما وارد کرد تمدید لایسنس cpanel و whmcs ما و همچنین شارژ لازم برای reseller club عقب افتاد و کلی خسارت خوردیم! کلی مشتری شاکی پیدا کردیم.
حالا من باید شکایت کنم یا ایشان!؟
دوست عزیز و گرامی . شما هم بهتره برای اینجور مواقع برنامه ریزی مالی کنی تا یه وقت مشکلی پیش نیاد . ادامه دادن این تاپیک هم مشکلی حل نمیش کنه بهتره مشکلاتی رو که پیش اومده رو رفع کنید و به روال عادی فعالیت برگردید . ایشالله که تو تمام مراحل کار و زندگی موفق باشی و دیگه همچین مشکلاتی برات پیش نیاد این که مشکلاتی که گفتی رخ بده واقعا خیلی بده این مشکلات که گفتید
اگر قراره با حل شدن مشکلات شما دوستان از من هم شکایت بشه مشکلی نیست .
فقط مشکلاتتون حل بشه که دیگه بیشتر از این تاپیک به حاشیه نفرستین .
زرین پال هزاری هم در حق همه خوبی کنه یک بار همچین اتفاقی بیوفته شما میاید اینجا فقط تخریب فقط تخریب .
یکم شرف کاری هم خوب چیزیه .
خدا وکیلی تا به حال چند دفعه زرین پال خروجیه به موقع و حتی زودتر داده ؟
من خودم همین الان مثل شمام 8 روز گذشته 900.000 تومن خروجی به حسابم اومده .
چرا نیومدم مثل شما اینجا تخریب کنم ؟
چون قبلا یک بار خروجی 1.000.000 تومنی من رو 2 روزه واریز کردن .
حالا باز هم تاپیک رو ادامه بدید =d> ما کاربرای ایرانی فقط بلدیم یک خطای کوچیک ببینیم تا بکنیمش توی بوق و کرنا .
دوست عزیز و گرامی . شما هم بهتره برای اینجور مواقع برنامه ریزی مالی کنی تا یه وقت مشکلی پیش نیاد . ادامه دادن این تاپیک هم مشکلی حل نمیش کنه بهتره مشکلاتی رو که پیش اومده رو رفع کنید و به روال عادی فعالیت برگردید . ایشالله که تو تمام مراحل کار و زندگی موفق باشی و دیگه همچین مشکلاتی برات پیش نیاد این که مشکلاتی که گفتی رخ بده واقعا خیلی بده این مشکلات که گفتید