پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
سلام
من وارز میخوام
البته فقط به ویژگی ارسال ایمیل با تعداد بالا از وی پی اس وارز احتیاج دارم وگرنه کارمو معمولی هم راه میندازه
یک یا دو ماه نیاز دارم و بعد اون یا مشتری دائمی و یا بیخیال..
تو صفحه اول همین تاپیک هم زنبیل گذاشتم
ایمیل هم afrateam @ yahoo . com
متشکر
دلتون خوشه هااااااااااا !
بابا این بنده خدا یک حرفی زده چگونه می خواهد 100 تا سرویس رایگان 9 ماهه به شما بده !
100 تا وی پی اس دست کم 5 تا سرور توپ می خواهد که بخواهی هزینه 9 ماهش را حساب کنید از 2 میلیون می گذره !
الله اعلم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
whm
دلتون خوشه هااااااااااا !
بابا این بنده خدا یک حرفی زده چگونه می خواهد 100 تا سرویس رایگان 9 ماهه به شما بده !
100 تا وی پی اس دست کم 5 تا سرور توپ می خواهد که بخواهی هزینه 9 ماهش را حساب کنید از 2 میلیون می گذره !
الله اعلم !
به لطف خدا داره درست ميشه
مثل اینکه من خیلی دیر رسیدم!
با این وجود اعلام آمادگی میکنم!!!!
این وی پی اس رو برای مصارف آموزشی میخوام و وارز بودن یا نبودنش و همچنین آپ تایم و کیفیت و ... اهمیت چندانی نداره!
به طور خلاصه! وی پی اس باشه، هر چی میخواد باشه!!!
email : mohsennowruzi [at] gmail [dot] com
نقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 145 نفر (34 عضو و 111 مهمان)
:105:
مهندس منو از قلم نندازی ها منم وی پی اس می خواما ، برای مصارف اموزشی ، زیاد به سرور فشار نمیارم
email: host3erver@gmail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambiz18
:105:
مهندس منو از قلم نندازی ها منم وی پی اس می خواما ، برای مصارف اموزشی ، زیاد به سرور فشار نمیارم
email:
host3erver@gmail.com
کامبیز آمدی؟ بدو قابلمه بیار.بزارش تو صف. من نفر دومم.
آقا این کامبیز قبل شما آمده بود رفت کار داشت آمد وگرنه پشت من تو صف بود به جان یارو راست میگم.:111:
آش نظری:
نقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 150 نفر (35 عضو و 115 مهمان)
---------- Post added 09-12-29 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-12-28 at 11:55 PM ----------
گوگل تقدیم میکند:
9 ی ی ی - Google
لینک شد رفت پی کارش آنم صفحه اول!
به زودی الکسای گوگل توسط wht به زانو در خواهد آمد.. افتخاری دیگر برای ایرانیان در صف !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
مشخصات vps :
Dual Xeon E5520 18.08GHz total on 8 cores
فضا : 50 گيگ
ترافيك ماهانه : نامحدود
رم تضمين شده : 512 گيگ
پورت : 1000Mbps , 1Gb/sec
دسترسي به Root : نا محدود
تعداد IP : 3
تعداد ريبوت : نا محدود
پشتيباني : 7*24
آپ تايم : 99.9 درصد
فضاي بك آپ : 40 گيگ
کنترل پنل : بستگي به شما داره ولي رايگانه (لایسنس دایرکت ادمین رایگان )
Firewall / VPN : ساپورت ميشه
Virtualization : OpenVZ
Monitoring : 7*24
: Operating Systems بستگي داره Centos, Debian, Fedora, Ubuntu
20$ : Google AdWords Credit
سرور در آلمان است
سلام خوبی ؟ در بسته ای که معرفی کردید یک حالت ابهام وجود داره !
الته من نمیخوام تو سر مال بزنم یا بگم خدمات بدی دارید ! و اینکه اصلاً خودم هم نیاز ندارم و ما Dedicated خصوصی خودمون رو داریم اما شما نوشتید ؟ { رم تضمين شده : 512 گيگ } و اینکه ! چه تضمینی وجود داره اطلاعات جایی درج نشه ! تجربه نشون داده البته تجربه ی شخصی که هاست های وارز امنیت بالایی ندارند Configure سرور را بر چه اساسی انجام میدید ؟
اگر کسی گرفت من پیشنهاد میکنم اصلاً Cpanel نگیرید چونکه چند تا باگ اساسی داره !
تجربه دیگه ای که واسه سایت پی سی ول هم به وجود اومده اینه که خیلیا اسپانسر شدن و به ما وی پی اس دادن اما بعد از یه مدت که سایت ها و سایت ما ترکوند اومدن گفتن سرور ما نمیکشه باید پول بدید ! مثل DreamData.net . که تو همین سایت هم تبلیغ کرده !
چه تضمینی داره اطلاعات Share نشه و یا کسی Access نداشته باشه ؟ چه تضمینی مبنی بر اینکه اسکریپت خاصی فروخته نشه ؟
البته این بهترین راه هست که سایت های قول رو طرف خودتون بکشید تا اعتبار کسب کنید مثل ما در سایت mizbaniran.com داریم پشتیبانی میکنیم و سایت های قول رو میاریم طرف خودمون تا اعتبار بره بالا و امنیت هم بردیم بالا .
البته یک سری مسائل دیگه هم هست و سوالات متداول
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید ! خدمات شما ارزنده هست ! و با حرفای من کم ارزش نشده . اما کمی مشکوک و فاقد اطمینان هست !
مخصوصاً 500 گیگ رم تضمینی
کاربران در حال دیدن موضوع: 151 نفر (35 عضو و 116 مهمان)
بابا 12 نصف شبه بريد بخوابيد ديگه
بقيه آش فردا صبح
آييييييييي چه حالي ميده سركاري باشه خدا ميدونه چند روز فقط بخنديم
البته ما كه قول vps را از مهندس گرفتيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
الته من نمیخوام تو سر مال بزنم یا بگم خدمات بدی دارید ! و اینکه اصلاً خودم هم نیاز ندارم و ما dedicated خصوصی خودمون رو داریم اما شما نوشتید ؟ { رم تضمين شده : 512 گيگ }
اگر کسی گرفت من پیشنهاد میکنم اصلاً cpanel نگیرید چونکه چند تا باگ اساسی داره !
البته این بهترین راه هست که سایت های قول رو طرف خودتون بکشید تا اعتبار کسب کنید مثل ما در سایت mizbaniran.com داریم پشتیبانی میکنیم و سایت های قول رو میاریم طرف خودمون تا اعتبار بره بالا و امنیت هم بردیم بالا .
مخصوصاً 500 گیگ رم تضمینی
قول همان غول است در بسته بندی جدید!
میشه دوتا از سایتهای غولتون رو شما معرفی کنید؟
در ضمن 500 گیگ رم!مال شما داره همچین چیزی رو؟ فکر کنم رو سرور 500 تا سوکت رم یک گیگ بخوره!:114::71:
بابا اشتباه تایپی بوده
گیگ مجاز از مگ هستش
همین
پ.ن: فکرشو بکنین.. 500 گیگ رم !! :105: