100% تایید میشه و قابل اعتماد
نمایش نسخه قابل چاپ
با توجه به محدودیت های اعمال شده از طرف بانک پاسارگاد برای بسیاری از آی.پی های خارج از ایران ؛ در حال تفکیک و انتقال سرور به کشور های ایران و هلند می باشیم.
این انتقال به صورت تقریبی 24 ساعت زمان برده و زمان تکمیل کلیه عملیات ، حد اکثر تا ساعت 12 بعد از ظهر روز سه شنبه 27 تیر ماه سال 1391می باشد.
jaypal از همه لحاظ تایید میشه
آخرین درخواست واریزیم دیروز بود که 196000 تومان بود که کمتر از 24 ساعت برام واریز کردن
با تشکر از آقای ممیز عادل
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
منظور شما با واریز وجه آنی می باشد ؟ یا همینی که فعلا" ارائه میدهیم؟
اگر همین رو می فرمایید ، صورت تقریبی 24 ساعت زمان برده و زمان تکمیل کلیه عملیات ، حد اکثر تا ساعت 12 بعد از ظهر روز سه شنبه 27 تیر ماه سال 1391می باشد.
اما برای درگاه پرداخت مستقیم با واریز وجه آنی ، باید حد اقل 1 ماه و حد اکثر 3 ماه به ما فرصت بدین ، تا برنامه نویسی آن تکمیل شود
با تشکر / سپهر ممیز عادل
با عرض سلام ؛
انتقال سرور تکمیل گردید. هم اکنون وب سایت JayPal بر روی یک سرور قدرتمند از کشور هلند و درگاه پرداخت آن بر روی یک سرور مجازی میزبانی شده در ایران می باشد.
همچنین مدت زمان واریز وجه توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، از 3 روز به 1 روز کاهش پیدا کرد.
کاربران محترم می توانند از 3 روز آینده ، درخواست واریز وجه خود را بدون محاسبه تراکنش های روز جاری ثبت و دریافت نمایند.
با تشکر / سپهر ممیز عادل
ثبت نام کردم منتظر تایید و ارائه درگاه از جانب شما هستم
فقط یک چیزی برام سوال شده
طبق حرف هایی که در تاپیکتون دنبال کردم
گویا دیگه درگاه اختصاصی به نحوی که مستقیم از سایت ما به بانک منتقل بشه ارائه نمی کنید درسته؟!!
سلام
شما شرکت ثبت شده دارین؟
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
تغییر زمان واریز تراکنش ها از 3 روز به 1 روز ، بر روی سیستم اعمال شد.
با توجه به وجود سیستم حسابداری قدرتمند و مدیریت تراکنش های ورودی و خروجی ، توسط حسابداران جی پال ، امکان واریز تراکنش های روز جاری مقدور نیست.با تشکر / سپهر ممیز عادل
لازم به ذکر است ، تراکنش های هر روز ، باید در پایان روز حسابرسی شده و سپس به صورت تراکنش خروجی ثبت گردند.