پاسخ : پکیج فارسی ساز LiveZilla (بدون نقص)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidghodrati
اگر کسی بتونه ورژن 3.3.2.2 فارسی کنه این مشکلات هم بر طرف میشه
عزیز این آخرین ورژنی هست که فری بیرون داده شده
و بالا تر از این ورژن پولی هست
اصلا دقت نکردید عرض کردم فارسی ساز نسخه 3.3.2.2
چون همه مشکل دارند با نسخه قبلی و اینترنت اکسپلوره 9
1 فایل پیوست
فارسی ساز 3.3.2.2 LiveZilla
فایلهای مربوط به فارسی کردن نسخه 3.3.2.2 LiveZilla رو اینجا گذاشتم
می بایست این فایلها رو در پوشه های مربوط به خودشون آپلود کنید.
یک نکته هم جهت اطلاع دوستان عرض کنم که نسخه های بالاتر این برنامه نیز همچنان رایگان و به مدت نامحدود قابل استفاده هستند، فقط بعد از 14 روز برخی از امکانات پرمیوم برنامه که اخیرا بهش اضافه شدند غیر فعال میشه.
How can I download and install the free version LiveZilla ONE
When the free 14 day trial of LiveZilla PRO expires, it will downgrade you to the free version LiveZilla ONE automatically
خدا خیرت بده تستش میکنم همین جا اعلام میکنم نتیجه رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nik0TiN
دوستان آموزش نصب و تنظیم صحیح جایی هست مطالعه کنم ؟
آموزش كامل نصب را از اين سايت ميتوني دانلود كني:
http://www.saba-pc.ir/index.php/dl/category/2-2012-12-19-10-59-39
من برنامه livezila رو نصب کردم و برای دوستام موقعی که مشتری درخواست چت میده همه میتوانند بنویسند یعنی جواب مشتری رو بدهند اما من نمیتوانم اون فضایی که واسه نوشتن هست برای من قفل شد در صورتی که برای دیگران نصب میکنم میتونم جواب مشتری رو بدم اما رو سیستم من قفل شده مشکلش میتونه از چی باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serviceportal
من برنامه livezila رو نصب کردم و برای دوستام موقعی که مشتری درخواست چت میده همه میتوانند بنویسند یعنی جواب مشتری رو بدهند اما من نمیتوانم اون فضایی که واسه نوشتن هست برای من قفل شد در صورتی که برای دیگران نصب میکنم میتونم جواب مشتری رو بدم اما رو سیستم من قفل شده مشکلش میتونه از چی باشه؟
باید حداکثر از ...
اینترنت اکسپلورر من 9 هست اما واسه کنجکاوی میپرسم چه ربطی به اینترنت اکسپلورر داره؟ من که از فایرفاکس استفاده میکنم ؟
بعد برنامه livezila رو باز میکنم اونجا نمی تونم بنویسم ممنون میشوم که یک توضیح کامل و مختصر که متوجه بشوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serviceportal
اینترنت اکسپلورر من 9 هست اما واسه کنجکاوی میپرسم چه ربطی به اینترنت اکسپلورر داره؟ من که از فایرفاکس استفاده میکنم ؟
بعد برنامه livezila رو باز میکنم اونجا نمی تونم بنویسم ممنون میشوم که یک توضیح کامل و مختصر که متوجه بشوم
بخش مدیریت لایوزیلا ....
پاسخ : فارسی ساز 3.3.2.2 LiveZilla
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
o181
فایلهای مربوط به فارسی کردن نسخه 3.3.2.2 LiveZilla رو اینجا گذاشتم
می بایست این فایلها رو در پوشه های مربوط به خودشون آپلود کنید.
یک نکته هم جهت اطلاع دوستان عرض کنم که نسخه های بالاتر این برنامه نیز همچنان رایگان و به مدت نامحدود قابل استفاده هستند، فقط بعد از 14 روز برخی از امکانات پرمیوم برنامه که اخیرا بهش اضافه شدند غیر فعال میشه.
How can I download and install the free version LiveZilla ONE
When the free 14 day trial of LiveZilla PRO expires, it will downgrade you to the free version LiveZilla ONE automatically
ممنون. من از این ورژن استفاده کردم. فارسی ساز هم به خوبی بر روی اون کار می کند. با تشکر فراوان از شما