پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
شما اگر توجه کرده باشید من واقای رضا اولین نفراتی بودیم که امروزفهمیدیم ایشون کلاه بردار هستن و پست هامون هم شاهد ماجراست تازه همین جناب شریفی به من شاکی شد که چرا میگید کلاه بردار سپس چند ساعت بعد دریافتن که بله کلاه گنده ای هم سر خودشون رفته.
ما هم برای یه بیچاره از هیچی بی خبر وی پی اس گرفتیم آبروی ما هم پاک ریخت.
آقا ببخشید ها اولین نفر خودم بودم که با نام کاربری focus8m اومدم همون اولین تاپیک دکتر وی پی اس اومدم گفتم که اینا................هستن که نام کاربری رو مدیران محترم بن کردن که چرا میای انتقاد می کنی و حالا که پست بنده حذف شد الان باید 100 نفر پولشون بره
یکی تکلیف دامنه منم روشن کنه:-s
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
چنانجه دسترسی به پنل دامنه دارید و اگه در دایرکتی یا resellerclub ثبت شده باشه ، به رایگان دامینتون رو می تونید انتقال بدید به پنل ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
چنانجه دسترسی به پنل دامنه دارید و اگه در دایرکتی یا resellerclub ثبت شده باشه ، به رایگان دامینتون رو می تونید انتقال بدید به پنل ما
سلام آقا، مشکل اینکه به پنل دسترسی ندارم :-s:-s
دوستان عزیزی که به درد دل ایشون گوش دادن و ندانسته دارن بنده رو متهم میکنن این نکته رو در نظر بگیرید که من فقط دسترسی whmcs ایشون رو به دلایلی قطع کردم که یکیش میتونه پیچوندن بیش از پیش مشتری باشه !
پس لطفا فکر نکنید من همکاری نکردم
هر کسی آی پی سرورس موجوده و اگه واقعا بخواد میتونه بهش بکاپ بده
چه ربطی به بنده داره این وسط خدا عالمه
یعنی بریم دنبال یه سرویس دیگه ؟
کسی وی پی اس ارزون نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teztop
...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
سلام آقا، مشکل اینکه به پنل دسترسی ندارم :-s:-s
آدرسی که بعنوان پنل بهتون داده بودند رو میشه بدید ؟ اصلا چیزی بعنوان پنل دامنه بهتون داده بودن ؟
پ.ن: ببخشید که این حرف رو میزنم اما کسی که وی پی اس بفروشه دامنه سایتش .in باشه معلومه آخرش همین میشه دیگه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teztop
شما می خوای بازم سرت ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
آقا ببخشید ها اولین نفر خودم بودم که با نام کاربری focus8m اومدم همون اولین تاپیک دکتر وی پی اس اومدم گفتم که اینا................هستن که نام کاربری رو مدیران محترم بن کردن که چرا میای انتقاد می کنی و حالا که پست بنده حذف شد الان باید 100 نفر پولشون بره
دامنه ی شما چه بوده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
به عمق فاجعه پی بردیم :-s
آدرسی که بعنوان پنل بهتون داده بودند رو میشه بدید ؟ اصلا چیزی بعنوان پنل دامنه بهتون داده بودن ؟
پ.ن: ببخشید که این حرف رو میزنم اما کسی که وی پی اس بفروشه دامنه سایتش .in باشه معلومه آخرش همین میشه دیگه ...
ارزونی یعنی فاجعه؟!
جناب دلتا که با اون لجن صحبت می کنید بخدا منم حرفی برای گفتن دارم بهتره درست صحبت کنید من که یکبار گفتم پاش هستم پس مسئله نیست می تویند برید شکایت کنید نه این که این گونه بنده رو متهم کنید
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
یکیم گفت اگه بخواهم می تونم سرور رو باز کنم
می تونید از خود جناب آریا بپرسید که چقدر منتش کردم که فقط چند ساعت سرور رو باز کنه