همچنان موجود هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنان موجود هست ؟
2 تا وی پی اس 1 گیگ رم میخواستم
با تخفیف :d
قیمت عزیز همونه که توی سایت هست تخفیف نداره برای 2 تا
سلام
خواستم هزینه را پرداخت کنم ولی سایتتون باز نمیشه؟
http://www.magicvps.com/
جدیدا در تیکت چه قدر با مشتریهای قدیمی بد حرف میزنید!!!
متاسفانه انسانهایی هستند که فقط اسمشون انسان هست وگرنه بلانسبت از حیوان هم پست تر هستند سایت زیر دی داس گزاشتن و به سایت حمله میکنند قبلاهم این موارد بوده که النا بیشتر شده
برای این مورد هم ایپیهای خارج از ایران در حال حاضر بسته هست و فقط با ایپی ایران میشه لوگین کرد
موفق باشید
---------- Post added at 04:10 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------
بله با کسانی که از اطمینان سو استفاده کرده باشن یکسری موارد یاداور ی میکنم بهشون دیگه خودشون میدونند
باسلام خدمت شما دوست گرامی
آقا من میخواهم یک سایت مزایده روی این سرورها راه اندازی کنم . همانطور که میدونید سایتهای مزایده به سرور خیلی قوی نیاز داره که فکر کنم سرور شما این مشخصه رو داره .
آیا شما تایید میکنید ؟ به نظر شما برای سایت مزایده که مثلا ممکن در هر لحظه 50 نفر آنلاین باشن و هر ثانیه درخواست ارسال میکن و جواب میگیره ، کافی هست ؟
راستی ، من روزانه به تمام کاربران 2 الی 3 بار ایمیل ارسال میکنم . به فرض اگه 15 هراز ایمیل داشته باشم ، اینها جزو اسپم حساب میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
[QUOTE=MagicVps.Com;373712]متاسفانه انسانهایی هستند که فقط اسمشون انسان هست وگرنه بلانسبت از حیوان هم پست تر هستند سایت زیر دی داس گزاشتن و به سایت حمله میکنند قبلاهم این موارد بوده که النا بیشتر شده
برای این مورد هم ایپیهای خارج از ایران در حال حاضر بسته هست و فقط با ایپی ایران میشه لوگین کرد
موفق باشید
-----------------------------------------------------
خدا لعنتشون کنه ... :( ... بعضی ها برای اینک رقابت کنند بجای اینکه کیفیت کارشون را بالا ببرن دست به همچین کارهایی میزنن تا رقیبشون از دور خارج بشه که این رویه متاسفانه در بین ایرانی ها خیلی رواج داره ...
من با آی پی ایران وارد میشم ولی باز نمیشه ...
البته میتونم پرداخت کنم و در اینجا بهتون اطلاع بدم ...؟
مشکلی نداره پرداخت کنید و پیام خصوصی بزنید
و البته با ایپی ایران مشکلی نداره و باز میشه در هر صورت در صورت پرداحخت پیام خصصوی هم بزنید مشکلی نداره
ممنون عزیز
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
با سلام والله برای این جور سایتها فکرمیکنم سررو اختصی باید داشته باشید چون توی همین فورم هم بحث شده بود که باری همین مورد سایتهای مزایده با هاستیهای اشتراکی مشکل داشتند ویپیاس هم ار قررا باشه بگیردی باید یه ویپیاس قوی بگرید که هزینش زیاد میشه براتون ( در حال حاضر رم 1 گیگ با هارد 130 گیگ با 2 کور میدم 70 تومن) که ممکنه پلان بالاتری باید داشته باشید
این پلان تاپکی هاردش کم هست اگر بخواهدی سیپنل نصب کنید و بقیه موارد
در مورد ایملها هم ممکنه به عنوان اسپم شناخته بشه و شکایت بیاد بارش ست نکردم که ببنمی تا چه حد مجاز هست و بهش گیر نمیدن