پاسخ : Linux VPS 512 MB Ram Only 3$
من شنیدم virpus با ایران مشکل داره...
نیاد دو روز دیگه اکانت ها suspend شه؟
5 ماه هست باهاشون کار می کنیم و خدا رو شکر مشکلی نبوده با اینکه از هویت ما خبر دارن!
خوب یه سوال دیگه!
این 40 گیگ که میدین ماهیانه (پرداخت ماهیانه) ، دایرکت ادمین هم ماهانه رایگان هست.
آخه تو سایت virpus چنین آفری نیست. به 6 ماهه های پلن بالا میدن....
به نمایندهاشون اگه تعداد وی پی اس هایی که داشته باشن از یه حد بیشتر بشه دایرکت ادمین رایگان می دن.
با سلام قیمت دلار رو چند حساب می کنید می خوام پول را واریز کنم! راستی پرداخت انلاین هم دارید؟؟
خودتون دایرکت ادمین رو ست می کنید رو سرور؟؟ با تشکر
سلام.
1325
بله.
سفارشات ساعت 11 شب به بهد انجام میشه.
ما فقط نصب می کنیم.
تنظیمات با شماست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
سلام.
1325
بله.
سفارشات ساعت 11 شب به بهد انجام میشه.
ما فقط نصب می کنیم.
تنظیمات با شماست.
دوست عزیز منظورتون چیه که فقط نصب می کنید؟؟ منظور من اینه که ایا دایرکت ادمین رو ست می کنید ؟(دامینم و ...) که دیگه من بتونم به دایرکت ادمین وصل بشم و سایتم رو بالا بیارم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnamibehnam
دوست عزیز منظورتون چیه که فقط نصب می کنید؟؟ منظور من اینه که ایا دایرکت ادمین رو ست می کنید ؟(دامینم و ...) که دیگه من بتونم به دایرکت ادمین وصل بشم و سایتم رو بالا بیارم؟؟؟
چون من خودم ازشون سرویس گرفتم بهتون میگم
ببنید ایشون سرور مجازی همراه با نصب دایرکت ادمین هم میکنن و میدن خدمت شماو از اون به بعدش یعنی ست کردن دومین روی دایرکت ادمین و مدیریت سرور و باقی چیزها به عهده خودتون میباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
چون من خودم ازشون سرویس گرفتم بهتون میگم
ببنید ایشون سرور مجازی همراه با نصب دایرکت ادمین هم میکنن و میدن خدمت شماو از اون به بعدش یعنی ست کردن دومین روی دایرکت ادمین و مدیریت سرور و باقی چیزها به عهده خودتون میباشد.
من اپی سرور رو توی اکسپلورر بزنم و دامین رو ست کنم؟ منظورم اینه که من لازمه برای کانفیگ به سرور وصل شم (مستقیم) ؟؟ شما می تونید کمکم کنید؟؟؟
سلام آقا ویی اس های ویندوز اوکی شد خبر بدهید